תשובות מאחד שיש לו
יש לי את הרכב כבר 8 חודשים. את האוטו מאפיינים מס´ דברים שעושים אותו כיף עצום ובנוסף , משהו שטוב לחיות איתו. מבחינת ביצועים , הנתונים הרשמיים אומרים 8.4, EVO , AUTOCAR ועוד מס´ ירחונים בריטים ציטטו תוצאות של 7.2-7.4 , אני יכול להגיד לך מנסיון שתוצאה של 7.2 היא ראלית לחלוטין. אני יכול להגיד לך בוודאות שאין הרבה הבדל בביצועים בין הקליאו ספורט לבין ה 206 GTI, גם את זה אני אומר מנסיון. המנוע מפיק 138 כ"ס ומומנט של 19.8 ב 4100 סל"ד וכאן טמון כוחו הגדול של המנוע הזה, הוא מפיק המון כח בכל תחום של סל"ד ואין שטחים מתים אצלו. תאוצות הביניים מצויינות. אחיזת הכביש של הרכב גבוהה, אפילו גבוהה מדי, יש הבדלי מידות בצמיגים בין השנים אבל החדשות מתהדרות ב 205/45/16 , מידות שלפי דעתי פוגעות בהיגוי ובכיפיות של האוטו, ברכב שלי (שנת 2000) יש 185/55/15 שלדעתי הם אידאלים. ההיגוי חד ומדוייק מאד, יש האומרים שהוא לא ברמה של ה 306/106 אבל לדעתי הוא כן, (היתה לי 106 , אז זה מנסיון). מה שבטוח שהוא עולה עשרות מונים על זה שבאיביזה או בקליאו ספורט. בקשר לכל השאר, האוטו כיף עצום ביום יום , הוא נח מאד,לדעתי נראה מדהים, מאובזר בטירוף (מושבי עור, בקרת אקלים, מערכת מקורי עם שליטה מההגה, סאן רוף ענק) ובינתיים אמין. בקשר למה שאני לא אוהב באוטו, אין הרבה האמת, האוטו תפור כאליו בשבילי. הוא לא רכב ספורט בלתי מתפשר המותאם למסלול , אבל בתנאים שיש לנו בארץ הוא בהחלט מצויין. הבולמים קצת רכים מדי והמנכה\הקשחה יכולה להיות מבורכת למי שבוחר לוותר על נוחות. המושבים אצלי לא ממש תומכים כמו בקליאו , אבל בדגמים החדשים יותר יש שיפור ניכר. זהו בערך, לדעתי, אחלה אוטו.