מחפש פרטים על 206 GTI

מחפש פרטים על 206 GTI

מישהו יכול לספר לי על ביצועי הנ"ל? 0-100, יציבות, אבזור פנים, תוספות חוץ, וכד´?

ella3

New member
אני יודע ש.....

שהיא לא מצדיקה את השם gti היא מכונית מאוד קלה והיא עושה מאפב עד מאה 8.6 וזה גועל נפש לנכונית כל כך קטנה וקלה באופן כללי זה ביצוע מעולה אבל לא לרכב עם נתונים כמו של הפיגו בקשר לאיבזור היא מגיעה בערך כמו המגאן רק שהמגאן הרבה הרבה יותר חזקה ובטוחה ויציבה וגם הגלגלים שלה יותר גדולים אבל גם המחיר שלה יותר גבוה מבחינת כריות אויר היא באה עם 4 אבל יש דגמים שבאים עם 2 היא מגיעה עם רדיו דיסק וזהו מה עוד אתה רוצה שיהיה לה אה כן ושכחתי משהו חשוב היא מגעילה לפי דעתי ולפי דעת חברים שלי לחבר שלנו יש אחת בצבע בורדו מנוע 1400 והיא מגעילה ואין לך מושג כמה אמחנו צוחקים עליו ביגלל שלפני שהוא קנה אותה שיגענו אותו שיקנה רכב משומש כמו הונדה קופה או יונדאי קופה אבל הדפוק לא הקשיב לנו ואעכשיו הוא אוכל את הלב יש לי שאלה אליך אתה הולך למוסך המרכזי של רנו ואם כן אז נכון שמיקי הוא אחלה גבר תמיד שאני בא לשם הוא מקמבן אותי אני חולה עליו אבל אני שונא את מיכאל שאלוהים ייקח אותו מיכאל הוא הוותיק שם

sronis

New member
ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות

מהתגובה הסופר מטומטמת הזאת... רוני, שכל שעות השינה שלו התחרבשו בגלל שהוא חולה

kitt

New member
ל206GTI יש מנוע 2000 סמ"ק, לא

המשכתי לחפש טעויות.....

© DrorZi

New member
בקשה קטנה ../images/Emo70.gif

על תגיבו להודעות כאלה פעם הבאה במה שקשור לנושא, עכשיו אני רוצה למחוק את התשובה המטומטמת ולא יכול כי אני צריך למחוק גם את מה ששלומי כתב ולא בא לי. פעם הבאה תענו לנושא הראשי ותשאירו הודעות מטומטמוט (שברור שאני מוחק) לבד (או עם הערות ציניות שלא יהיה לכם חבר שאני אמחוק)
דרור זי.

itzik93

New member
קח אויר, שים פסיק או נקודה פה ושם..

ותפסיק לקשקש. איציק

לאיציק וכל השאר...

עזבו אתכם מתגובות של.... יש לכם משהו טוב להגיד על האוטו? או רע? אולי עדיפה האיביזה ספורט? ( הבנתי שההגה לא משהו, ממה שכתב פה מישהו ) יש רעיונות אחרים?

itzik93

New member
זה גם עניין של טעם אישי....

שילך לראות את האיביזה ואח"כ את ה GTI ויחליט. הרי לא רק הביצועים חשובים - חשוב לא פחות שהוא יאהב את האוטו עצמו (עיצוב, איבזור, תחושות).... נסיעת מבחן אחת שווה אלף מילים
- שילך לבדוק. איציק

sronis

New member
גם נכון, אבל אפשר גם באופן כללי לתת

עצות ונקודות. ננסה להשוות ממבחני דרכים ומידע אישי 206GTI ואיביזה. הפז´ו יקרה יותר, שזו בעיה. (כמעט כמו מחיר של קליאו ספורט) אני גם חושב שאי אפשר לעשות עליה נסיעת מבחן, בגלל לובינסקי הזונות, אז זו עוד בעיה. האיביזה חזקה יותר, בגלל מנוע עם טורבו ויותר כ"ס ומומנט. אבל הפז´ו בהחלט לא מפגרת הרבה מאחור, ויש שיעדיפו את המנוע האטמוספרי שלה. הפז´ו יותר מאובזרת, יותר מפנקת, הרבה יותר נוחה בנהיגה רגילה מהאיביזה הקופצנית והמעצבנת. בנהיגה ספורטיבית היא עולה על האיביזה בהיגוי והתנהגות. מאפשרת משחקי זנב בקלות רבה יותר, ההגה שלה עדיף עשרות מונים. האיביזה יותר מתפרצת, יותר חזקה, אבל הפז´ו לדעתי תהיה מהירה יותר בכל קטע סטייג´. זהו, בערך. עוד שאלות? רוני

shlomisa

New member
תשובות מאחד שיש לו

יש לי את הרכב כבר 8 חודשים. את האוטו מאפיינים מס´ דברים שעושים אותו כיף עצום ובנוסף , משהו שטוב לחיות איתו. מבחינת ביצועים , הנתונים הרשמיים אומרים 8.4, EVO , AUTOCAR ועוד מס´ ירחונים בריטים ציטטו תוצאות של 7.2-7.4 , אני יכול להגיד לך מנסיון שתוצאה של 7.2 היא ראלית לחלוטין. אני יכול להגיד לך בוודאות שאין הרבה הבדל בביצועים בין הקליאו ספורט לבין ה 206 GTI, גם את זה אני אומר מנסיון. המנוע מפיק 138 כ"ס ומומנט של 19.8 ב 4100 סל"ד וכאן טמון כוחו הגדול של המנוע הזה, הוא מפיק המון כח בכל תחום של סל"ד ואין שטחים מתים אצלו. תאוצות הביניים מצויינות. אחיזת הכביש של הרכב גבוהה, אפילו גבוהה מדי, יש הבדלי מידות בצמיגים בין השנים אבל החדשות מתהדרות ב 205/45/16 , מידות שלפי דעתי פוגעות בהיגוי ובכיפיות של האוטו, ברכב שלי (שנת 2000) יש 185/55/15 שלדעתי הם אידאלים. ההיגוי חד ומדוייק מאד, יש האומרים שהוא לא ברמה של ה 306/106 אבל לדעתי הוא כן, (היתה לי 106 , אז זה מנסיון). מה שבטוח שהוא עולה עשרות מונים על זה שבאיביזה או בקליאו ספורט. בקשר לכל השאר, האוטו כיף עצום ביום יום , הוא נח מאד,לדעתי נראה מדהים, מאובזר בטירוף (מושבי עור, בקרת אקלים, מערכת מקורי עם שליטה מההגה, סאן רוף ענק) ובינתיים אמין. בקשר למה שאני לא אוהב באוטו, אין הרבה האמת, האוטו תפור כאליו בשבילי. הוא לא רכב ספורט בלתי מתפשר המותאם למסלול , אבל בתנאים שיש לנו בארץ הוא בהחלט מצויין. הבולמים קצת רכים מדי והמנכה\הקשחה יכולה להיות מבורכת למי שבוחר לוותר על נוחות. המושבים אצלי לא ממש תומכים כמו בקליאו , אבל בדגמים החדשים יותר יש שיפור ניכר. זהו בערך, לדעתי, אחלה אוטו.

magician

New member
תרד מהעץ וציזבטים תספר במקום אחר!

אני מישתדל לא להיות אגרסיבי אבל אני מציע לך לנסות (לפחות) לנסות ללמוד מנסיונם של אחרים כולל מקריאת ירחוני רכב שהזכרת! לא היה שום מבחן רכב עד היום שה206 GTI התקרבה ליכולות של הקליאו ספורט 172 והיא גם לא ניבחרה לאחר מבחנים רבים גם כשניה לקליאו ספורט!!! הקליאו ספורט נבחרה 3 שנים ברציפות כ HOTHATCHBACK ו כMEGAHATCHBACK !! בצרפת נבחרה הקליאו ספורט כמכונית באותה קבוצה כטובה ביותר!! בכל העולם וע"י קבוצות שונות של נהגים בוחנים ונהגי מרוץ,הקליאו השאירה את הGTI 206 במרחק מכובד מאחור בכל המישורים הטכניים!!! לידע הכללי שלך בקליאו יש אותו מנוע של רנו פורמולה 2000 ללא כל שינוי מכני או תוסף... ונכון אני עכשיו אציין עובדות מהנסיון שיש לי ...לפני שקניתי את הקליאו ספורט היו לי מספר מכוניות "ספורט" וביניהם לנציה אינטגראלה HF טורבו 4*4 ...צהובה...ותמיד אני עושה ובוחן רכב בהתיחס אליה... בקניה האחרונה הצבתי לעצמי מס´ קרטוריונים שהיו חשובים לי לצורך בחירת הרכב: 1.מכונית 3 דלתות ספורטיבית ברמה בטיחותית גבוהה! 2.כח\הספק קרובים ללנציה או דומים. 3.מחיר 4.יכולות אחיזת כביש במהירויות מ160 עד 240 בערך.... 5.היגוי 6.תאוצה - המאפשרת לי אישית ביטחון בנסיעה (התנהגות מנוע בעת חרום) 7.עיצוב פנים הרכב ושמישות אביזרי הנוחות\בטיחות - כגון הפעלה ושליטה מלאה על מערכת השמע ברכב מההגה-תורם לבטיחות הנהיגה ובמיוחד במהירויות מסוימות..כסאות עור ובד אלקנטרה.. 8.מרחב לנהג בעיקר וגם לנוסעים אם אפשר... 9.עיצוב חיצוני. 10.לוח שעונים ברור ואינפורמטיבי. 11.נסיעות מבחן! וזה בקצרה חלק מהדרישות ... הרכבים שניבחנו ונסעתי ונהגתי בהם: 1.אלפא 147 2000 . 2.אודי A3 טורבו 3.סיאט ספורט טורבו 4.גולף V6 MOTION 5.פגו 206 GTI 6.פיאט ספורט HGT נכון שהמחירים לא ממש דומים , אבל אלו היו המכוניות שהייתי יכול לקנות! לאחר נהיגה בכל אחת מהמכוניות הללו יותר מ250 ק"מ בכל אחת ובדרכים עירוניות ובין עירוניות בארץ ,בגרמניה ובצרפת - הקליאו ספורט ניבחרה כמעט ללא עוררין, מלבד הנוחיות והרוגע שהיה לגולף V6 MOTION וגם הנעה 4*4... נכון גם שהיה ויש איזה שהוא "שיק" בפיג´ו
בכל אופן לא יותר מכך! היום לאחר כ 30000 ק"מ נהיגה בקליאו ספורט אני יכול להגיד בביטחה שלא טעיתי ואני עדיין ניזכר ביכולות המלכה ה HF אינטגראלה טורבו.... אתה מוזמן ליגלוש לאתר שלי למכוניות ספורט בישראל : www.carinfocus.com

© DrorZi

New member
כמה שאלות :

א. האם נסעת על הקליאו ספורט החדשה/קראת עליה, מה היו התגובות
ב. בהשוואה לכל רכב אחר ח-ו-ף מהקליאו ספורט (נניח מול איביזה טורבו) מי ינצח
ג. (את האמת זה קשור ל ב.) איפה נפלה הפיזו בהשוואות.
דרור זי, צריך לדעת.

magician

New member
הקליאו החדשה מול הישנה.../images/Emo92.gif

נהגתי על הדגם החדש של הקליאו בצרפת אבל שהוכן למרוצי מסלול... לפי כל הדרישות של F.I.A ! ברכב הותקן גם גיר 6 הילוכים , כמובן כלוב, דאשבוארד אלקטרוני, מחשב ניהול מנוע שונה ועוד כמה "פיצ´ורים" מעניינים... התענינתי לצורך הבאה של שתי מכוניות כאלו לתחרויות בארץ ... (קיבלתה "סקופ") כמובן שכל הכיונונים והכיולים שונים לכן זה עולם שונה מהדגם שיש ברשותי על אף שיש משהו שכבר הבאתי ולפעמים אני מתקין אותו ברכב שלי ... באשר לדגם החדש שבארץ: א. לא נהגתי בו - בזמן הקרוב כנראה שזה יתאפשר. ב.שינויים שידועים לי בודאות: 1.כיול של המיתלה מחדש כולל גאנטים "16 במקום 15. 2. הורדת מהירות מקסימלית! 3. החלפת חיישן זוית מצערת לפחות רגיש לכן תגובה איטית יותר בעת האצות.. 4. עיצוב פנים פונקציונלי יותר. 5. עיצוב דאשבוארד מחדש. 6. שינוי במסנן אויר. 7. החלפת הKNOB מאלומיניום של ידית ההילוכים בKNOB שונה בצורה וונעים יותר. 8. שינוי במיפוי יחידת ניהול מנוע! כבר התיחסתי לשוני בין הGTI206 לקליאו ספורט אמנם מאד בקצרה אבל מבוססת על הפרמטרים שעומדים לפני מתכנן הרכב כמעט כנוסחא לבניית רכב בעל ביצועים אופטימליים וביחס לעלויות ותימחור לצרכן- ותאמין לי הכל בסופו של דבר יחסי...

shlomisa

New member
יש לי צ´יזבט מצויין בשבילך

בוווווווווו עכשיו , אחרי שנרגענו והבנתי שפגעתי לך באגו, אני אסביר את עצמי. לא אמרתי שאף עיתון אמר שה 206 טובה יותר מהקליאו, אמרתי שהעיתונים האלה ציטטו זמני מ 0 ל 100 שהם אחרים מהזמנים שהיצרן פירסם. לדעת מס´ אנשים בעולם הרכב ,שמנוסים לפחות כמוך, ה 206 טובה יותר, זה שלדעתך היא לא, זה לגיטימי. אבל אינך יכול לקבוע את זה בוודאות, כעובדה. בכל מקרה, באחד המנחתים האחרונים, השוואנו את הרכב שלי ל קליאו ספורט שחורה שאתם מכירים ולמרות שחלק מהצדדים יטענו שהמבחן לא היה אובייקטיבי, ההבדלים בין שתי המכוניות לא היו כאלה גדולים, מעמידה הקליאו היתה מהירה יותר אבל לא בטירוף, לעומת זאת, מ"גלגול" בהילוך ראשון ה 206 היתה מהירה יותר, על כל מחסור 30 ומשהו הסוסים שלה מול הקליאו. אז לסיום, דעתך היא אכן נכס "," אבל, כבד גם דעות של אנשים אחרים ואל תקרא לדעותיהן צ´יזבטים. מצורף שני מקומות, אחד בארץ ואחד בחו"ל (אנגליה) שבהם חושבים שה 206 טובה יותר.

למעלה