אם מתחשק לך לפעמים
לפתוח לרגע את הקסמים.... מכיא את השיר ? בכל מקרה,בקשר למדידות שעשינו, ובכן, המדידות לא היו בג´ימיקנה אלה במאוץ, פעם מעמידה ופעם מגלגול. ובקליאו נהג מישהו טוב יותר (בקצת) מזה שנהג ב 206. אתה מציע לי לבדוק בין המהיריות 180-220 ? ובכן אדוני, אני לא יעשה את זה, אני לא אבדוק "אחיזה" במהירויות האלו כי זה טיפשי ,מסוכן וזה לא רלוונטי, גם אם לקליאו יש יתרון במהירויות האלה, זה לא רלוונטי לארץ שלנו שכן אין הרבה מקומות שאתה יכול לסוע שם ככה. בקשר לכל נושא הס"מ שציינת, אני (כנראה שבניגוד אליך) לא בוחן מכוניות עם סרגל, אני נכנס לאוטו נוסע ומספר מה שאני מרגיש, אגב, ברוב המכוניות, הגודל הוא חסרון. גם אם לקליאו אחיזה גבוהה יותר זה בטח לא עושה אותה למהנה יותר. ציינת ענייני הספק ומומנט, נכון, הנתונים היבשים מראים פער משמעותי בהספק ושולי במומנט, אבל אם אתה מספיק מנוסה, אתה בטח יודע שלא מסתכלים על שיא המומנט וההספק, אלה על כל העקומה. בחן בבקשה אתה העקומות של הקליאו ושל ה 206 ותבחין בדבר פשוט, הגרף של ה 206 מראה עקומות שטוחות מאד עם רוב הכח בכל רצועת ההספק, זו של ה קליאו מראה "צוק" ועליות תלולות ממנו ואחריהו, משמע כח מתפרץ ולא לינארי , אולי זה כיף, אבל עדיף שזה לא יהיה ככה. בקשר לכ-ל הציטוטים שציינת, אני מוכן שנעשה מבחן בלימה אחד מול השני מתי שהוא. עזוב עיתונים, בוא נבדוק תכלס. והדבר שהכי שכחת, ההגה, מה לעשות שבנהיגה נמרצת ההגה , הוא המרכיב החשוב ביותר ברכב וזה של הקליאו , נחות בטירוף לעומת זה של ה 206.