מחפש פרטים על 206 GTI

B.M.F

New member
קוסם יקר

כמו ש-SilverFocus ציין, ל-206GTI יש היגוי ושלדה עדיפים. אבל אני מסכים איתך שמנוע הקליאו 172 פשוט משובח, ואני מודה שאני מעדיף אותו על פני המנוע של ה-206GTI. יש שמועות שבקליאו החדשה העניינים השתפרו - אבל נחיה ונראה. בסה"כ, אני מעדיף את ה-206GTI על פני הקליאו.

magician

New member
ידידי B.M.F תמיד אתה מפתיע ../images/Emo28.gif

עוד תאשים אותי שאני שייך לירחון א ולא ב´....סתאם ואתה יודע מה, אני לא כל כך בטוח (על סמך הכרותי הקצרה את הרגלי הנהיגה שלך ) שאתה מעדיף את ה206 ... כנראה הזדקנתה טרם עת!

B.M.F

New member
ידידי הקוסם ..

כתבתי שלקליאו נחיתות בתחומים שציינתי ולא מבחינת המנוע . אני לא זוכר שציינתי מה הייתי קונה לעצמי .. מה שבטוח - לא את שני אלה.

shlomisa

New member
אם מתחשק לך לפעמים

לפתוח לרגע את הקסמים.... מכיא את השיר ? בכל מקרה,בקשר למדידות שעשינו, ובכן, המדידות לא היו בג´ימיקנה אלה במאוץ, פעם מעמידה ופעם מגלגול. ובקליאו נהג מישהו טוב יותר (בקצת) מזה שנהג ב 206. אתה מציע לי לבדוק בין המהיריות 180-220 ? ובכן אדוני, אני לא יעשה את זה, אני לא אבדוק "אחיזה" במהירויות האלו כי זה טיפשי ,מסוכן וזה לא רלוונטי, גם אם לקליאו יש יתרון במהירויות האלה, זה לא רלוונטי לארץ שלנו שכן אין הרבה מקומות שאתה יכול לסוע שם ככה. בקשר לכל נושא הס"מ שציינת, אני (כנראה שבניגוד אליך) לא בוחן מכוניות עם סרגל, אני נכנס לאוטו נוסע ומספר מה שאני מרגיש, אגב, ברוב המכוניות, הגודל הוא חסרון. גם אם לקליאו אחיזה גבוהה יותר זה בטח לא עושה אותה למהנה יותר. ציינת ענייני הספק ומומנט, נכון, הנתונים היבשים מראים פער משמעותי בהספק ושולי במומנט, אבל אם אתה מספיק מנוסה, אתה בטח יודע שלא מסתכלים על שיא המומנט וההספק, אלה על כל העקומה. בחן בבקשה אתה העקומות של הקליאו ושל ה 206 ותבחין בדבר פשוט, הגרף של ה 206 מראה עקומות שטוחות מאד עם רוב הכח בכל רצועת ההספק, זו של ה קליאו מראה "צוק" ועליות תלולות ממנו ואחריהו, משמע כח מתפרץ ולא לינארי , אולי זה כיף, אבל עדיף שזה לא יהיה ככה. בקשר לכ-ל הציטוטים שציינת, אני מוכן שנעשה מבחן בלימה אחד מול השני מתי שהוא. עזוב עיתונים, בוא נבדוק תכלס. והדבר שהכי שכחת, ההגה, מה לעשות שבנהיגה נמרצת ההגה , הוא המרכיב החשוב ביותר ברכב וזה של הקליאו , נחות בטירוף לעומת זה של ה 206.

B.M.F

New member
דבר אחד צורם לי ..

דווקא המנוע של הקליאו מעולה. אם המדד שלך הוא כח זמין נקודה - אז לדעתך האיביזה היא הכי טובה ? מפני שלה יש הרבה יותר כח זמין מה-206GTI. ה-206GTI מתבלטת מעל הקליאו בעיקר בזכות (בגלל?) הניהוג וההיגוי.

magician

New member
זכותך להביע דעה ...

שלומי אם יצא לך לראות אותי במפגש זה או אחר בארץ איני מתחרה... הבדיקות במהירויות שציינתי נעשו ע"י במסלול שע"י ליון שבצרפת כאשר ננקטו כל האמצעים הבטיחותיים הנידרשים כולל חליפת מרוצים חסינת אש, (ידע מסויים בנהיגה מסוג זה) ובסביבות 29 שנים נסיון נהיגה רגילה מתובלת בנהיגת ראלי (לא לפרק זמן משמעותי)... באשר למדידת "סרגל" לכל אחד היכולת וראיה שלו אתה לא חייב כלל לקחת בחשבון שום נתון שמא אתה רוצה להמציא את הגלגל מחדש ...
והרכב שלך הוא טוב יותר מאשר הקליאו ספורט! כולם כנראה "סתם מברברים" ...
יתכן שיהיה לך ולי סיכוי להיפגש בנהיגת ראלי אמיתית אבל תהיה חייב ברכב מותאם לפי "הסרגל" ורשיון לפחות עפ"י טיוטת הצעת החוק הקרב,ציינתי זאת בעיקר לגבי כי בכל זאת אני לא החלטתי סופית בנושא ולא ציינתי זאת לצורך היתגרות אלא כעובדה.

B.M.F

New member
השוואת נהיגת ראלי ..

היא ממש לא רלוונטית ולגיטימית לצורך העניין והויכוח. אף אחד לא אמר שהקליאו ספורט זה רכב גרוע. להיפך. אבל יחסית ל-206GTI הניהוג וההיגוי שלה יחסית נחותים. ואתה ממש לא צריך להיות בעל רשיון FIA בשביל לבדוק את זה. אפילו הדיוטות כמונו יכולים להגיע למסקנה הזו. תתפלא. לדעתי זה גם לא במקום להשוות בין המנועים שלהן מאחר ואופיים שונה בצורה מהותית. אבל שוב, זאת דעתי .. ולי אין רשיון FIA אז אני מצטער על כך מראש .. קטונתי כנראה ..

magician

New member
יש פה איזה"סימביוזה"?../images/Emo66.gif

האם הנימוקים שלך מבוססים על : תחושה והשערה? או שמבוססים על כך שאם יש לי או אין לי אז זה בטח נכון.. או שבכל זאת ניתן להביע דעה מבוססת על עובדות ועל מבחנים שבוצעו לא ע"י ולא לפי בקשתי.. אני נחרץ בקביעה שהקליאו ספורט מכונית ההאצבק היותר טובה מהGTI206 וכך עוד כמה "ירחונים" וצוותי מבחן בעולם שלא בחרו ב206 GTI כעדיפה על הקליאו ספורט ועובדתית היא מעולם לא הגיעה למקום ראשון! איני לא יכול לשנות זאת גם עם אתה ושלומי ועוד כמה חברים נחמדים רוצים בכך! אין פסול בלא להסכים אבל אולי תסכים להבין את העובדות (הנתונים המוחלטים) ואז אם תרצה תבין מהי הקורלציה בין התחושה לביצועים של המכוניות! לא חייבים להיות באותה דעה הרי אנחנו לא רובוטים!

B.M.F

New member
כמובן

אני הרי ציינתי את דעתי. זה היה ברור אני מקווה. רק לציון - קאר גם בחרו את הקליאו ספורט אך זאת רק בגלל שלמיני קופר הייתה נחיתות בולטת בהספק המנוע. נקודה למחשבה.

magician

New member
אני לא מצטט-אתה ביססתה את הערכתך

על ירחוני רכב ולכן הבאתי את קטעי ירחונים ללא כל ציטוט ...
ללא מילים

SilverFocus

New member
צודק...../images/Emo45.gif

לפי דעתי האישית - ההגה והשלדה של ה 206 GTI עדיפים על האיביזה (לפחות בדגם הנוכחי...) נמרוד

תודה חברים.. ../images/Emo13.gif

האמת שאני מחפש משהו שנת 2000... אז קיבלתי הסבר מצויין... אני חושב שאני אסע על אחת לפני שאני אחליט... רק כדי להיות בטוח, ולהרגיש שזה בדיוק מה שאני רוצה...

נכון, אני מתעניין באופן כללי...

האמת שאני מרוצה מהרכב ה"חדש"...אבל אי אפשר להתעניין? העניין הוא כזה...ראיתי אחת ( 206 GTI ) יפיפיה... התסקרנתי, ורציתי לשאול פה... בכל מקרה, היא לא יותר יפה משלי...זה בטח...

למעלה