מחפש ייעוץ כלכלי...

d a n i e l s 5

New member
האמת אתה צודק.....אבל,

זה מאוד טבעי שכך יהיה......שיחה שמתחילה בנושא מסויים וממתגלגלת לתת נושאים כהמשך ישיר לאותו נושא...... זה קורה בחיים...ובטח ובטח שגם בכתובים :) היפה בכתובים ....שאתה יכול לבחור לך את התשובות הרלבנטיות לך .....ולקרוא רק אותן. ככה אני רואה את זה :) לא צריך לקחת אישי כל כך......

איך אפשר

דניאל, לבחור לקרוא רק את התשובות הרלוואנטיות מבלי לקרוא את כולן? "חנה'לה התבלבלה...... "

d a n i e l s 5

New member
לא להתבלבל חנהל'ה ....

זה הרבה יותר פשוט ממה שאת חושבת (או שלא רצית לחשוב לבד) זה הולך ככה ..... פתחת תגובה....מהמשפט הראשון שלה את קולטת שהיא לא רלבנטית לך, כי מישהו פתאום נזכר בסיפור שלו , בבן הדוד שלו .......או סתם תפס טרמפ על ההודעה שלך בכדי להביע את דעתו בנושא דומה אבל שונה ....אחריה נוצר לו "הריון " (כדברי הבנות כאן בפורום) את אמורה להבין/לדעת ש ה "הריון" הזה לא נוגע לך...לא מעניין אותך :) להריון הזה אני קוראת "תת נושא". פתחת תגובה .....ראית שהיא מתחילה בהטפת מוסר על המעשה ולא בהתייחסות ישירה לשאלה ששאלת.......את רצה לשורה התחתונה אולי שם למטה תהיה ההתייחסות המבוקשת......... נשבעת לך שזה מזהההההההה פשוט אומנות הקריאה הזאת :) נסי ותהני :)))))))))))))) "חנה'לה התבלבלה מה פתאום ברית מילה והיא עודנה בתולה אך הבעל לא זכר כיצד בא לו בן זכר ולשמוח מאוחר " ........... (כה אמר נתן אלתרמן )

החתולית

New member
קיבלת תשובה מעו"ד

וכמו שכתבה דניאלס, אתה יכול לבחור למה להתייחס ולמה לא. יחד עם זאת, קשה לי להאמין שציפית לקבל רק תגובות שכלתניות ושחשבת שאנשים לא יתייחסו לפן הרגשי.

חמוד לך הולך להיות ילד כסף זה לאהכל

חמוד אל תיתחתן לא חייב אבל אתה הולך להיות אבאאאאאאאא תפנים ילד זה הנכס הכי גדול שאלוהים נתן לאדם המשכיות לא נכסים ולא נדלן זה אהבה גדולה יותר ממה שאתה חושב יותר מכסף כן כן חמוד ......ותחשוב ונדבר כשיוולד הנכנס החשוב הזה שיקרא לך אבא כי זה מה שזה ...... ולגבי חברתך אם אתם לא מיסתדרים אתה לא חייב להיתחתן ובמקומך לא מומלץ להיתחתן תיפרד ממנה ותישלם מזונות לילד הרך הנולד " לנכס שלך" שזה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך חמוד ותשיוולד תבין על מהאני מדברת על עוצמה כזו שאתה לא מכיר בייייייייייייייייייי ולגבי הנכסים שאתה רוצה להעביר אין צורך ממי אל תיתחתן בכללללללללללל לך לא כדא י כי אתה נישמע רכושני מידי וקשה לך להיתחלק בנכסים עצה שלי אל תיתחתן לפחות יהיה לך ילד שיוכל לרשת אותך ואז כל הנכסים " שלך יהיה להם המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך בבבבבבבבבבבבבייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo207.gif

כבר אי אפשר להביע דיעה אישית בפורום הזה??????????? סאמאמאמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק. הבעתי בסך הכל את סלידתי ממנו מהודעתו ומהצורה בה הוא חושב..ומחקתן לי את התגובה. חבל שלא הוספתי לכן אייקונים של נישוקים חיבקוקוים ולשונות ...אולי זה היה נתקע עמוק יותר.

n o g a1

New member
לדעתי ....

ואני לא מנסה לסנגר על אף אחד. ההודעה נמחקה לא בגלל שהבעת את סלידתך ממנו שהייתה במקום ועיניינית , לטעמי , אלא בגלל תגובתו הבוטה כלפייך.

יכולה לתקצר לי?

מה מחקו לך? שימי בפנוכו נישוקיקים וחיבוקיקים ואני כבר אקרא בין השורות
הרי אם היו לוקחים את כל הקטעים המחוקים, היה אפשר לבנות מהם פורום בפני עצמו ואולי אפילו מעניין יותר. אקסייט מי פליז

אה...

מישו פה... שהוא עוד "אושית רשת" על משקל לייט....בא לו פ'יתום על זיון עיוור ופראי איתי... אשכרה...העמיד לי את השחלות ובא לי מה זה טוב...בזויתית של המפשעה. רק מה.. מחקו לי ת'הזדמנות לראות מה זה נק' Z בלתי מזוהה... פפ...

אקסייטרית,האם זה"מונולוג מהווגינה"?

התאורים שלך העירו אותי לגמרי, הרוחות החורפיות ושריקת העלים,לא עשו את מה שהתאורים שלך מאיזור המיפשעה עשו...

הכתיבה שלך

מזכירה לי נשכחות ביפ ביפ-------------צ'או צ'או,נפגש בסיבוב באהבה ווילי קויוטי

להזכירך

שהייתי הראשונה בתגובה הסולדת ..מתגובתו. ומתברר שיש המשך גם בשירשור אחר.. מעניין למה מחקו את ההודעה שלך? היא לא נכונה? חשבתי קלעת בול ..בניתוח המעמיק שלך על תגובתו המגעילה.

roksan

New member
הוא לא אמר ..

שלא רוצה תינוק. נהפוך הוא הוא אמר שהשאר בסוף בשביל ליצור נ[משפחה מאושרת. כדבריו. הוא רק ביקש יעוץ כלכלי. אני מציע לך לפנות לגורם מקצועי עו"ד או כלכלן. זכותך.

מזל חי

New member
אני יש לי דעות הגיוניות

והן אומרות: לא מביאים ילד לעולם החישובים

ב מ ב ו ש

New member
את הרוע שלך היא כבר "הוציאה"

עכשיו תיראה מה אתה יכול להוציא מזה. אושר, ושימחה ואהבה לת ליד. אם היא חכמה היא כבר אמרה לך ביי ביי. לא כסף ולא עמה. ..." אני לא עשיר אבל יש לי משכורת יפה וקצת נכסים"... "אם אני אעביר את הנכסים שעל שמי לטובת מישהו אחר (בן משפחה) לפני שהתינוק יוולד, היא יכולה מבחינה משפטית לתבוע את הנכסים? ", קמצן אתה כמעט בטוח. טיפש זה בטוח!! אבל מקווה שתעביר את הנכסים לבן משפחה והוא כבר יזמבר אותך. המשך יום ניפלא

למעלה