מחפש ייעוץ כלכלי...

benho

New member
מחפש ייעוץ כלכלי...

שלום רב, אני מחפש ייעוץ כלכלי / משפטי לגביי דילמה שאני ניצב בפנייה. יצאתי עם חברה ואחרי זמן מה הזוגיות התדרדרה עד שהגיעה למצב שהחלטתי שאני רוצה להיפרד, מה לעשות ובאותו היום היא הקדימה אותי עם הבשורה שהיא בהריון. החלטתי שאני לא נפרד אלא במקום זה נאבק מחדש על הזוגיות במטרה להקים משפחה מאושרת. היום אחריי שאנחנו נכנסים לתוך החודש השלישי הזוגיות פשוט לא קיימת, ריבים תכופים על כל דבר ולשנינו פשוט נמאס. יש לי דילמה עכשיו והדילמה היא כלכלית. אם אני אפרד ממנה, יוולד התינוק, מה מבחינה משפטית היא יכולה להוציא ממני? אם אני אמשיך לגור איתה מבלי להתחתן, יוולד התינוק ואחר כך ניפרד, מה מבחינה משפטית היא יכולה להוציא ממני? אם אנחנו נתחתן, יוולד התינוק ואז נתגרש, מה היא יכולה להוציא ממני? כמו שאתם רואים אני לא אופטימי לגביי היחסים שלנו ולכן השאלה שלי מבחינה כלכלית איפה אני יכול למזער את ההפסדים שלי. לגביי- אני לא עשיר אבל יש לי משכורת יפה וקצת נכסים. שאלה נוספת, אם אני אעביר את הנכסים שעל שמי לטובת מישהו אחר (בן משפחה) לפני שהתינוק יוולד, היא יכולה מבחינה משפטית לתבוע את הנכסים? תודה על כל עזרה.

ילד זה לא מניה להשקעה../images/Emo46.gif

זה לא יעוץ כלכלי. ילד זה לא איזה השקעה בבורסה. הסכמת להריון הזה..כי ניסית להקים זוגיות. לא דברת על חתונה אך אישרת את הסכמתך בזוגיות הזו. מבינה שההריון הוא בשלב שכבר אי אפשר להפסיק אותו ולכן: ילד זה ילד ..וזה אחריות. לא מביאים ילד לנשואים אומללים..אבל אתה יצרת נשמה ..ואדם חדש לעולם הזה. הוא לא מניה ולא אגרת חוב..הוא אדם. לכן..מציעה לך לשנות גישה..ולתת לו כמה שיותר וכמה שצריך כדי להתקיים.. כי הוא נוצר באהבה ובהסכמה..וזו חובתך ולא רק זכותך כאב לעתיד.

ואללה..הלוואי שתתבע אותך

ותטביע אותך אם הגישה שלך... בטוחה שאם היתה יודעת אם איזה גועל יצרה תינוק ..היתה מפילה לבד. איכססססססססססססססססססססססססססססססס

מזל חי

New member
מסכן הילד מה אשם

את הבן הראשון רציתי להפיל ולהתגרש יצא לי מלאך אמיתי, יצור מיוחד במינו. אך לא שוללת הפלות כשמדובר בבן זוג מגעיל אנשים לא חושבים קדימה וחבל.

תגיד מה זה ילד לעומת הכסף

המסריח שלך אתה לא רוצה לחיות איתה תעזוב היום תיקח אחריות תצהיר אבהות תחתום על הסכם בו אתה מתחייב להיותאב לקיים הסדריי ראיה לשלם מזונות על כל מרכיבייהן כמובן בין במינימום הנידרש לבין מקסימום היכולת שלך ולעת עתה תיגש למראה לא זו התלויה על הקיר אלה זו שתראה לך את הבפנים שלך החומרי היבש זה שמטריף אותך בעניין מה היא תוציא ממך תביט לעצמך טוב טוב בפנים ותפנים כל מה "שהיא" תוציא ממך יהי עבוך הילד שיוולד לך בשר מבשרך דם מדמך תתעורר ותכוון דרכיך להיות בן אדם עם רגשות לא רק לחומר לכסףולכל הזבל שמסביב הולך להיוולד לך ילד אתה קולט אני מאד מקווה שאתה תתעורר בזמן גם אם לא תחיו ביחד ברגע שיש לכם ילד משותף אתם אם תרצו ואם לא תהיו בקשר רב שנים אז תתעשתו ותיצרו מערכת יחסים שלא תפגע בילד שלכם שבמידה ואתם לא זוכרים עשיתם בלהט יצרים ורגשות וחוסר אחריות אז תגלו אחריות עכשיו התעוררות מוצלחת לכם למען העולל בעיקר מיקי

להיות אבא

מבינה שלך זה נראה מוזר שיש מי שלא מעוניין להיות אבא. אבל מיקי... אתה זה לא כול העולם. נראה לי הכי לגיטימי שיש מי שלא מעוניין בלהיות אבא. מכאן ועד לכנות אותו מסריח המרחק גדול!

חיפושית יקרה

לא קראתי לו מסריח,. לכספו קראתי מסריח אותו כיניתי מנוול על שום שלא מעניין אותו שזה גופה ורק לה יש הזכות להחליט מה יעשה בו או לא יעשה בו

חושבת..

שכל מה שתנסה לעשות כיום... יעלה לך הון בעתיד.. היא יכולה להוכיח שכל ההון והרכוש שלך הועבר בכוונה תחילה במועד טרום הלידה על מנת לנשל אותה או את הילד. וזה- בדוק- אין לך מה לעשות בנדון... והיא תזכה לגדל את הילד שלכם רחוק ממך........ואתה תשלם על כך כל חייך. אתה יכול לבוא ולהציע לה ממך....{אם נשאר בך הכבוד} אם לא תעשה את זה, העו"ד יוציאו ממך.

ערסlight

New member
פראייר תורן

זה שהזוגיות מתה, אני מקווה שכבר ברור לך. אני מבין שאתה לא רוצה את הילד והיא כן [בכל קומבינה אחרת - אין ממש בעיה] אם ברור לך שאתה לא רוצה ומבין שברגע שהילד יוולד אתה מחוייב לפרנסתו, תעשה מה שאפשר שהיא תפיל. תן לה כסף, קח אותה לטיול מסביב לעולם, תתחתן איתה, תבטיח לה כל מה שהיא רוצה לשמוע... אבל שתפיל קודם. אחרי זה... אתה חופשי. אם היא מסרבת... קפל את עצמך מיד ונתק כל מגע. [שתבין שהיא לבד בסיפור הזה ואולי תיבהל ותתרצה] נדמה לי שהחוק אומר שאתה מחוייב רק לילד. כך שאין צורך להחביא נכסים. [אבל, קבל יעוץ מקצועי] אגב, אין צורך לקחת ללב את התגובות הצדקניות שלפניי. יש לך זכות לקבוע אם אתה רוצה להוליד ילד או לא. הבעיה שהחוק סבור שאין לך מילה ובמלחמה... כמו במלחמה. אם אתה נחוש, קר רוח ומעשי... אולי תצא מזה בשן ועין. ובפעם הבאה תלמד משהו על אמצעי מניעה.

הוא כבר בחר להוליד ילד

שהמשיך להתגורר איתה ולא דרש הפלה. אך שגניבת זרע לא היתה כאן. אף אחד כאן לא צדקני האיש זרע זרע ביודעין. שיקח אחריות. והתגובה שלך מתחת לכל ביקורת.

wil

New member
למה סתם להתלהם?

הערס הקל (
) הציע הצעות שאולי מגעילות (בעיני חלק מהשומעים) אבל בהחלט חוקיות ומוסריות. מה שאתה אמרת עדיף שלא ייאמר בכלל.

מזל חי

New member
פרייאר לא

חסר אחריות אני מסכימה! אנשים עושים טעויות ומאשימים את האחר. בני זוג, אולי במקרה הזה לא נשואים, עשו "אהבה" גםפ אם ריגעית. מה שכן במקרה שכזה הגיוני להפיל, אין טעם להביא לעולם ילד שנולד להורים "גרושים".

כשהולכים לעשה המרכבה עם אישה

גם עם נוקטים באמצעי זהירות ויש פנצ'ר לוקחים זאת בחשבון ולוקחים אחריות ומי שלא הוא מנוול

ערסlight

New member
מיקי, השתנקתי.

אם יש פנצ'ר... מתקנים את הפנצ'ר. אתה יודע, אנשים מזדווגים לא רק בשביל ילדים. נותנים אמון אחד בשני ואם יש כבוד וכוונות טהורות גם מתחשבים בדעתו של האבא לעתיד שלא ברצונו.. הדעה כאילו האשה היא היחידה שמחליטה כשהמשמעויות כלכך הרות גורל גם מבחינת האב שלא לתת לזה מקום - זה ממש פשע מוסרי. אילולי הפחד של המדינה שהילד יפול על צווארה... זה היה יכול להיות גם פשע פלילי. אז אם אין איזו אמונה דתית פאנאטית ויש עדיין זמן. חובה על האישה להפיל [או למסור לאימוץ]. ובמדינה מתוקנת מי שרוצה ללדת למרות רצון האב... מין הראוי שלא רק שתוותר על כל תביעה ממנו אלא עליה גם לפצות אותו על ניצול שלא במסגרת היחסים ביניהם.

לנו הגברים זה בטח היא תוריד

אבל אישה זה יכול לגרום לה לנזק לכל החיים וזה הגוף שלה ולכן יש לה את הפריוולגיה להחליט בניגוד לרצון גבר עליי זה יותר ממקובל ולכן צריך וחובה לקחת אחריות מלאה על תוצאות ההנאות שלנו

למעלה