מחפש ייעוץ כלכלי...

שירלי6

New member
מיקוש

עברו השנים שהפלה מהווה סיכון לאישה. יש לה פריווליגיה? על מי? על עצה, כן. לא על הילד ולא על הגבר.

טעות גדולה בידך...

ממש לא עברו השנים שהפלה מהווה סיכון בריאותי לאישה. אם היית אומרת שפחתו הסיכונים...הייתי קונה. שאפרטט לך מה הסיכונים?

"סיכון סביר"????

תגידי.. כשאת הולכת לרופא שיניים...סתם לטיפול שורש...או לסתימה. יש סיכוי שלא תתעוררי מההרדמה? יש סיכוי שיגרדו לך את הרחם בטעות מהסקשן? יש סיכוי שיווצר נזק בלתי הפיך ואת חותמת ומאשרת בידיעה מלאה? הסבירות שאת לא מתעוררת שם כמו שנכנסת..או בכלל...גבוהה ביותר. והסיכון.....ידוע לכולם.

שירלי6

New member
בואי..

אל תשחקו לי אותה בתמימות.. רוצה שנעשה אחוזים כמה נשים יצאו ניזוקות מהפלה? על מה את מדברת בכלל?? הסיכון ידוע לכולם, ברור. גם בטיפול שורש יש סיכונים וסיבוכים..אז לא נלך? יותר טוב..להביא ילד לעולם לאב שלא רוצה אותו ולפתוח במלחמת עולם..

אוווווווווו...

אני רואה שהתחמם לך הפתיל לקראת המיסה..."אל תשחקו לי אותה תמימות"
רוצה שנעשה טבלת אחוזים...כשאת או חברה שלך(נגיד ועדיין ללא ילדים,נסי להתאבייקט)...עלולות לקשט שם ת'סטטיסטיקה של הטבלה? אחלה השוואה...טיפול שורש מול הפלה... לא 'תאפקתי הפם...חה!

נודי

את התמימות והנאביביות של יתושות אנורקסיות בדימוס...לא יקחו מאיתנו .. רק בשל טיפול סקשנאלי לקוי באיזור המפשעה של הלסת העליונה.. -תרפי- יש מצבים שאת כבר אמורה להבין בשורות הראשונות...עם מי את "משחקת" בהקלדה... וזה הזמן.

wil

New member
תתפלאי

אפילו בטיפול כמו ניקוי אבן בשיניים (ע"י שיננית) יש סיכון מסויים למוות (!!!) אצל פציינטים מסויימים. כבר היו דברים מעולם. קוראים לזה הלם אנטפילקטי אם שמעתי נכון, אבל רפואה זה לא ההתמחות שלי אז אולי זה נקרא אחרת. ואנשים עדיין הולכים לטיפולי שיניים למרות הסיכון. לא שזה אומר שצריך להיות לגיטימי לכפות על מישהי הפלה, אבל זו אופציה לגיטימית ואם האב לא מעוניין בילד (ועשה את המקסימום שביכולתו כדי להימנע מההריון, כלומר השתמש בקונדום או לחלופין קיבל את מילתה של האם על כך שהיא לוקחת גלולות) אז ראוי שהבחורה לפחות תשקול את זה בכובד ראש. החוק בישראל לא נותן שום משמעות לרצון האב בעניין, כי הוא בא (כביכול או לא כביכול...) להגן על טובת הילד.

תתפלא

אבל יש לגיטימציה חוקית לעקור לך את כל השיניים ואז לא תצטרך שיננית... יש סיכוי שתמות גם מבליעת רוק ... קוראים לזה מציצה ויניקה לא נכונה של אוויר מיותר... אבל הרפואה הרימה ידיים בכל הנוגע לאנשים שחושבים בלי סאקשן מחובר לת___ת. {מפאת אילוציי המערכת...נמחקו התיאורים}

בכל טיפול רפואי...

שהוא חירום ונזקק להצלת חיים ו/או שיפור בריאותי... קל יותר לקחת סיכון סביר כאפשרות. לא כך כשמסוגלותך להיות הורה בעתיד...מונחת על הכף.

שירלי6

New member
הסיכוי

לשלילת מסוגלות להורות בעתיד נמוך מאד. הסיכוי לנהל כל החיים מלחמה על שפיות מול אב שלא מעוניין בילד..גבוה יותר.

עניתי לך כבר למעלה,אבל...

גם ת'סיכון בעל הערך הנמוך ביותר לשלילת הורות עתידית...לא מכירה הרבה נשים מה היו מוכנות לקחת. ניהול מלחמה מול אב מתכחש...זה כבר עניין של בחירה... מה שהפלה לא מוצלחת,לא מותירה בידך.

ואללה?????????????

מאיפה שאבת את המידע הזה??? "נמוך מאוד"???. עצם קיום הסיכון הזה בעתיד... גורמת לרצון עילאי לחסל את כל הגנום הגברי ולהוקיר תודה לבנק הזרע וללגיטימציה לכך... לא מבינה על מה יש להלחם מול חלאת אדם...אלוהים כבר העניש אותו.. אבל כל אחת וסל ההרפתקאות שהיא בוחרת לפיקניק של החיים...

שירלי6

New member
מניחה

שאת הרצון הזה רצוי להשאיר מבעוד מועד..לפני את נכנסת להריון לא רצוי ונותרת להתמודד מול הסוגיה.

אל תניחי

יש "מקרים" יוצאיי דופן... וכלום הוא "לא רצוי" בעיניי כשהוא חלק מגופי שלי... מתארת לעצמי שאלפים "התפנצ'רו" להן במהלך ההישתגלויות הבלתי רצוניות בעליל.. שמחה שמאות מהן, לא התחשבו בדעתך שלך, או בדיעתם של המפנצ'רים בע"מ שנסו אל חיק אימם מבעוד מועד.. והתמודדו עם הסוגיה הזו בדרך הכי מוצלחת שיכולה להיות.. אבל שוב.. את אמורה להבין שיש "יוצאות דופן"... מצלעו של ההר.

למעלה