מחפשת קבוצות

buttercup631

New member
תגובה לזה נשמע מעניין

לכל קבוצה יש כל מיני ביטויים שרק הם מכירים... משמעויות אחרות למילה וכו'.... מקומות מפגש מיוחדות... כינויים....

Nihau

New member
אררר... שאלה.

"כינויים...." כשאת אומרת כינויים למה את מתכוונת? אם מישהו מחברי הפורום יפנה אלי בניק שלי אני יענה. (למען האמת ניהאו תענה אבל זה סיפור אחר ויסופר בזמן אחר) במעגלים חברתיים מסויימים אני אבחר להציג את עצמי בניק שלי. במיוחד עם יש עוד 2-3 עם שם כמו שלי. זה עוזר כי ניהאו יש רק אחת בארץ... נדמה לי.

naring

New member
תשמעי,

היה פה פעם דיון על זה. תקראי את התשובות להודעה הזאת (החל משאלה 7 ואילך), ואז תביני מה הם משחקי תפקידים, כי אני חושב שהנחת היסוד שלך שגויה. אגב, הלינק לקוח מהטאגליינז.

Nihau

New member
הדיון ההוא היה מוטה בבירור בגלל טיב

השאלות. השאלות הינחו את הדיון לכיוונים שרוב האנשים השקיעו הרבה אנרגיה כדי לסתור במקום לדבר על הנושא שבאמת עיניין אותם, קרי מ"ת. יש הרבה מאמרים אחרים שמסבירים על מ"ת בלי להכניס מילים גסות ולא רלוונטיות כמו סמים, רצח ושטאניזם לעניין.

בורן

New member
לדעתי האישית-

זה ממש נראה כאילו אתה חיה כלשהי שצופים בה מהצד לראות איך היא מתנהגת וללמוד על חייה, זה ממש מביך- צופים בך משחק מ"ת! זה כמו שצופים בחיה כדי ללמוד על איך היא צדה! זה ממש מביש, זו דעתי. לצפות בך מהצד, כאילו אתה חיה!!!

תרומה למדע ?

תרומה למדע לרוב אינה נוחה לתורם. לפעמים נדרש ממך זמן.. לפעמים נדרשים ממך איברים.. לפעמים נדרש דם.. ולפעמים נגרמת לך תחושה לא נעימה (כמו ההרגשה שצופים בך כמו חיה). לכל תרומה בחיים יש מחיר מסויים. ולכן היא נקראת תרומה. או כמו שאמרו חכמים לפני - לא רוצה - לא צריך

Nihau

New member
מה שנכון נכון.

וצריך מדי פעם להזכיר גם את האפשרות הזו. יפה אמרת.

בורן

New member
אבל תסכים איתי שזה

לא נעים שצופים עליך כמו חית פרא, ורושמים עליך סיכומים כאילו היית קוף

הבנת הנקרא

"תחושה לא נעימה (כמו ההרגשה שצופים בך כמו חיה)." אני מאמין שכבר הסכמתי איתך.. אבל כמו בית ספר.. זה לא נעים אבל (לטענת אנשים מסוימים) נחוץ.

למעלה