אני מזדהה מאוד עם כל מה שכתבת
אני מזמינה אותך להזכר איך אנחנו עצמנו היינו לפני שעברנו לטבעונות , לפני שהעזנו להחשף וגם להפנים את החשיפה שקיבלנו (שני התנאים הכרחיים , לא רק הראשון ) . גם אנחנו שילמנו לאותה יד רוצחת, ועדיין היינו אותם אנשים, שיכולים להיות מוסריים וערכיים בפוטנציה.
גם אני נופלת לפעמים , לעיתים קרובות אפילו, לתוקפנות מהסוג שתיארת , בעיקר בכתוב . (אבל לא רק ) . ברגעים כאלה אני מנסה להזכר שאם אני רוצה להועיל לבעלי החיים, שהם הדבר הבאמת חסר אונים בכל הסיפור - אני חייבת לפעול עם שכל ולא מהבטן . אם אפעל מהבטן אברח מכל המציאות , אתבודד על איזה אי ולא ארצה להתמודד עם האנשים יותר, אפילו הקרובים אלי, שאינם בדרכי . אבל אנחנו חיים גם במשפחה וגם בסביבה שעדיין מדחיקה.
לקחת נשימה, לפעול מהשכל ולא מהבטן . רק ככה נוכל לשנות . רק ככה נוכל להמשיך להתערות ולהמשיך.
בעבר הבעתי את רצוני להתבודד - בפני קאיוטי, וכרגיל זכיתי לתשובה מאוד חכמה - אם תתבודדי איך תעזרי להם ? איך תשפיעי ותעשי שינוי בעולם ?
והנה, את זו שנקראת שינוי צורה
♥ ♥ ♥ שתפי עם האנשים מה שאת חושבת שבאמת יכול לעורר מחשבה שניה. אחרת זו ברכה לבטלה ורק עצבים . מדי פעם מכניסים משהו קצת יותר, ובדרך כלל חונכים לנער על פי איוולתו, אין לי דימוי יותר טוב .