מחפשת חברים כמוני

די תפסיקו

הוא פשוט צדיק מידי וטהור מידי בשביל להתגהנם. ליבו לא יעמוד בראיית ושמיעת זוועות ללא יכולת למוחקן. ואדמור טוב שחזרת מהלוטרקי שלך, טרור הוא עשה לנו פה. חומיניתפוז!

R a c h e

New member
אין כאן הרבה כמונו מבחינת הגיל

אבל יש גם כאלה פה. בכל מקרה, אני בת 38.5 (אתמול יומולדת) יצאתי בגיל 20, מציבור חרדי-דתי-לאומי ("צביה"). עוד מעט אקרא יותר ממה שיש כאן בשרשור ואדע גם עלייך קצת. הולכת לאכול משהו

דינה N

New member
אשמח לשמוע קצת יותר

היי מזל טוב לחצי... אשמח לשמוע קצת יותר. תודה

דינה N

New member
../images/Emo35.gifים של שאלות...

מתי יצאת? איך הגיבה הסביבה? מי החברים שלך כיום? מי עזר לך? סליחה אם זה ממש פולשני... ותודה על הרצון לחשוף ולעזור.

R a c h e

New member
אז ככה:

יצאתי בפועל בגיל 20, אחרי 6 שנים של חיבוטי נפש שבהן לא הבנתי מה הבעיה שלי ולמה אני לא מאמינה מבפנים, למרות שיכולתי אז ואני יכולה גם היום להתרגש מאוד מתפילה יפה או קטע חזנות קלה שמבוצע טוב.
הסביבה? להורים שלי זה מאוד כאב, כצפוי, ולכן ניסיתי חלק מאותן שנים "להתחזק" כי אולי מתוך שלא לשמה אבוא לשמה, מיותר לציין ש"הנס" לא קרה. החברות מהתיכון לא האמינו ש:"זה יכול לקרות לי, דווקא לי" עד שהבינו ש"זה" קרה. החבר'ה מהעבודה (חילוניים ברובם) היו חברים טובים ומקור תמיכה אבל ממש לא ניסו ללחוץ ואפילו ביקשו שאחשוב שוב לפני שאני "חוטאת".
החברים שלי היום אינם קשורים לעברי, אלא ל- 18+ השנים שאינני דתיה: מקומות עבודה שונים, חברים ללימודים, אנשים טובים שפגשתי בדרך וכמה מחברי הפורום הקדוש הזה.
בעצם לא עזרו לי, יש לי משפחה חילונית מצד אימי ויש דודה ודוד שביליתי המון בביתם בתקופה ההיא. כשיצאתי בפועל זה היה כשהיה לי כבר מקצוע ביד וכבר השתכרתי, אבל בכל מקרה, לא הייתי לבד מעולם כי גם עם ההורים היה ונשאר תמיד קשר נהדר. אני ראשונה מארבעה אחים, אחרי יצאו אחותי ואחי הצעיר, אחי המבוגר יותר דתי גם היום וחבר טוב כמו תמיד (כך גם אישתו) ובקשר לפולשנות, זה בסדר, יש כאן לא מעט שיודעים עלי הרבה יותר....

דינה N

New member
יש לי עוד דרך ארוכה

עד שהמשפחה שלי תפסיק להילחם בי... עבורם ירדתי מהפסים. איזה אדם שפוי עושה כזה שינוי... זה עולם של חושך אמיתי. תגידי עוד כמה פרקי תהילים והחיים שלך יהיו דבש... אני מאמינה שזה נכון לגבי רבים וטובים כאן...

למעלה