מחפשת חברים כמוני

דינה N

New member
תודה לכולם

אכן פוחום חמים...כך סיפרו לי. חזרתי בשאלה לפני שנתיים ואני מנסה לשקם את חיי

boaZone

New member
כן... מממ... גם אני ניסיתי לשקם את

חיי. בסוף ויתרתי. החלטתי פשוט לחיות אותם. ד.א. אולי את מוכרת ER שנת 98-99 עם מגן מנוע וארגז? למה מה זה מתאים לי עכשיו אחד כזה... שחור...

צודקת ../images/Emo45.gif יש פה בחורות חמות

אפשר לומר: לוהטות. ויש לי שאלה: למה את מחפשת מישהו בגילך? כלומר, אם תכירי כאן בפורום בחורה בת עשרים ושלוש שהיא מבריקה, חכמה, נחמדה וכולי, ישר תפסלי אותה, כי היא צעירה ממך ביותר מ עשר שנים? ואם זה בחור, ואת תגלי שאת נמשכת אליו מאוד, וגם הוא אלייך? תגידי לו: שמע נא, הגיל שלך ממש דוחה אותי
? תשמעי לי ולמאי הקטנה17, גילנות זה איכסה פיכסה. יש צעירים שמתנהגים בכבדות כמו זקנים בני מאה ולעומתם אנשים בני למעלה מחמישים המשתובבים כילדים. עצה אישית במיוחד בשבילך לגבי הפורום: תתרחקי מבחור בעל יופי איטלקי וחיוך שובה. הוא פוץ!

קראת לי?

לא יפה איך את מדברת עלי מאחורי הגב? למה החיוך שלי לא שווה? רוצה לשמור אותי רק לעצמייך? נו שוין, אני פוץ.

שלום חברה../images/Emo8.gif

אני חדש פה אבל נראה לי שהגעת למקום הנכון תאמת גם אני מחפש חברה שיצאו בשאלה .

uri80

New member
כן, יש מפגשים. וכדאי להכיר כמה

וכמה מחברי הפורום (לפחות השפויים שבהם שעדיין לא נדבקו בהלך השטות שאופף לאחרונה כמה מהחברים כאן). ברצינות, יש כאן כמה אנשים יוצאי דופן.

יש מפגשים, בתדירות גבוהה.

אחרי שמכירים אותך קצת דרך הכתיבה שלך, את פונה למנהלים והם מצידם נתנים לך (או שלא) פרטים על המפגשים.

uri80

New member
תכל'ס, רצוי לכתוב הרבה כדי שיכירו

אותך קודם כאן. כך יהיה לך קל יותר להתחבר לאנשים. אח"כ באופן טבעי מגיעים גם למפגשים.

naty 1

New member
לא רצוי לכתוב הרבה

זה משחית את הזמן פוגע בעבודה ולא נותן בסוף כלום מלבד אילוזיה של שעשוע אינטלקטואלי (או אינפנטילי). אבל התמריץ של הכתיבה המיידית והתקשורת המדומה או אולי לא מדומה ממכרת. לא מצהיר הצהרות. עובבי תרגיע.

למעלה