וואי הייתי בטוח לשניה שזה הפתיחה של נילס ואווזי והבר.
N No Face No Name New member 28/12/06 #53 אין ספק... את השיר שבחתימה שלך יוני רכטר בא לנגן בערב שירה שהוקדש למדריך שלי בקיבוץ שנהרג בלבנון. פשוט בכיתי שם.
אין ספק... את השיר שבחתימה שלך יוני רכטר בא לנגן בערב שירה שהוקדש למדריך שלי בקיבוץ שנהרג בלבנון. פשוט בכיתי שם.
E eran377 New member 26/12/06 #16 אוי אני לא מסוגל לשמוע את השיר הזה. מה שהבגרות בספרות יכולה לעשות לבנאדם
ה האגוש New member 27/12/06 #29 היי!! זה שיר מעולה ../images/Emo3.gif המ, טוב נו. מדברת מורעלת ספרות-מוגבר.
W Welsh New member 26/12/06 #17 שוב היא כאן- יוני רכטר../images/Emo47.gif קצבי? אפשר את 'מי שמביט' מ'הכבש השישה עשר'.
E eran377 New member 26/12/06 #18 למה אתם מציעים רק יוני רכטר? היא ביקשה שיר עם אקורדים לא קלים ולא קשים מדי, אני בטוח שהיא לא התכוונה ליוני רכטר...
למה אתם מציעים רק יוני רכטר? היא ביקשה שיר עם אקורדים לא קלים ולא קשים מדי, אני בטוח שהיא לא התכוונה ליוני רכטר...
W Welsh New member 26/12/06 #20 אם כולם מציעים למה אתה פונה אלי?../images/Emo6.gif שיר שבמקרה התנגן לי בווינאמפ, שיר גדול, אני מעולם לא ניסיתי לנגן אותו ככה שאני לא מודע לרמת הקושי בשיר הספיציפי הזה, הצעתי אותו חוץ מזה, השיר השני לא מסובך מדי (בהסתמך על אתרי אקורדים מפוקפקים).
אם כולם מציעים למה אתה פונה אלי?../images/Emo6.gif שיר שבמקרה התנגן לי בווינאמפ, שיר גדול, אני מעולם לא ניסיתי לנגן אותו ככה שאני לא מודע לרמת הקושי בשיר הספיציפי הזה, הצעתי אותו חוץ מזה, השיר השני לא מסובך מדי (בהסתמך על אתרי אקורדים מפוקפקים).