מחפשת המלצות...

האגוש

New member
מחפשת המלצות...

היי כולם :] בפברואר יש לי מיונים ללהקות צבאיות [אני הולכת סתם בשביל הכיף, לא ממש מצפה לעבור
] ביקשו מאיתנו להכין שיר שקט, ושיר קצבי. אני מביאה איתי את הגיטרה, ללוות את עצמי. יש לכם המלצות לשירים [רק בעברית] טובים לאודישנים? אני צריכה שהאקורדים לא יהיו קלים מדי, ולא קשים מדי..שאני אתרכז בשירה, בכל זאת.. המלצות?

loomer4

New member
לכי על נוסטלגיה ישראלית ../images/Emo13.gif

מבחינתי, נכון לעכשיו, הייתי בוחר בשיר קצבי ב"דברים שרואים מכאן" (לא בטוח שזה השם המדוייק) של יהודית רביץ. ובשיר שקט, איזה משהו של יוני רכטר, אולי הילדה הכי יפה בגן, אפילו שהוא לא כל כך מרחם שם עם האקורדים.

eran377

New member
השיר של יהודית שאתה מדבר עליו

הוא "לקחת ידי בידך", לחן של מתי כספי... הילדה הכי יפה בגן זה שיר יפה אבל באמת האקורדים שם הם דיי התעללות. אולי קלאסיקות כמו שירי כוורת? גידי גוב?

loomer4

New member
כן ידעתי שזה של מתי כספי

שכחתי את השם המדוייק. האמת שהילדה הכי יפה בגן זה עוד בסדר, יוני רכטר מסוגל להתפרע יותר

amitBMX

New member
אוריה! אתה ג'אזיסט!

מה זה השטויות עם האקורדים של יוני רכטר? כולה מוסיף קצת טנשנים! אין... ג'אז זאת פשוט הדרך ללמוד לנגן. אתה נתקל בדברים שרוקיסטים פשוט לא יודעים להתמודד איתם.

loomer4

New member
אחי יוני רכטר יודע להתפרע כמו

כל ג'זיסט אחר! בילדה הכי יפה בגן הוא בסדר, תנסה פעם להוציא או שתסתכל באקורדים של השיר "שטח ההפקר" ואני כל כך מסכים איתך לגבי השורה האחרונה

RoieL

New member
כוורת

אני מאוד אוהב את "ככה היא באמצע" וזו באמת קלאסיקה, זה יכול להתאים, תנסי.. אם את רוצה שיר פשוט ושקט אז אולי דני של משינה..

dean a

New member
בתור שיר שקט

הייתי מציע לך את "לילה" של שלום חנוך...

shlomke4

New member
הצעות..

שקט- דיויד ברוזה-יהיה טוב. יש כמה אקורדים לא קלים. אחלה שיר.. קצבי- אמסטרדם. אקורדים סבבה, אפשר לשחק קצת על הגבוהים ו"להרשים" איתם יותר..

RoieL

New member
באמת כשהם ישמעו דייויד ברוזה

הם ירצו שקט.. סתם כפרה עליו

למעלה