מחפשת המלצות...

האגוש

New member
תודה כולם :]]

לא ציפיתי שיגיבו כ"כ הרבה
אממ, נתתם לי כיוון שלא חשבתי עליו-יהודית רביץ
. מה אתם אומרים על "תמונה"? אם לעוד אנשים יש הצעות, אז בכיף!
 
סתם על להקות צבאיות..

לידע כללי אם את רוצה לשמור על הקול שלך.. אני יודעת מחברה ומהמורה שלי לפיתוח קול שזה מגיע למצב של שלוש הופעות ביום והקול נהרס. לא רואים אותך ממטר קיצר.. חוץ מזה שבאמת בא לך לקפץ במשך שנתיים ולשיר שירים במזרחית?קאברים מאוסים? זה יכול להיות מאוד מפתח אבל קחי בחשבון שמחפשים דמות ומשהו מאוד מסויים..ואם את קצת שונה אז באסה לך. מצטערת על הפסימיות. עדי
 

האגוש

New member
אממ

תראי, אני בכלל לא באה בגישה של לעבור, אני באמת הולכת בשביל הכיף והחוויה, ולהכיר אנשים..לא יותר מזה. אם אני אעבור, אז נהדר, אם לא, לא נורא :] יש עוד דברים שמעניינים אותי. הקטע הוא המוזיקה, לדעתי לעשות תפקיד בצבא שקשור איכשהו למוזיקה, זה כבר טוב. כי מוזיקה זה הכל, לא?
 

Song Goldy

New member
המלצות שלי..

גם אני רוצה ללכת לאודישנים בעתיד. שירים שקטים שאת יכולה לשקול: -סליחה- מתי כספי -שבתות וחגים-יהודית רביץ -נוסעת בעקבות האהבה- דני רובס -ימי בניימינה-מתי כספי -בן-מתי כספי -מחכה לאחד-סשה ארגוב -עד שתעזוב- ריטה -הגיטרה נרדמה-מתי כספי ושירים קצביים: -הנה הנה-מתי כספי -שיר לשלום (ברח לי השם..) -לקחת את ידי בידך -מתי כספי -ארבע לפנות בוקר-יהודית רביץ -פאניקה-עוזי חיטמן -ארץ טרופית יפה-יהודית רביץ -שיר אהבה (כמו גלגל..)-מתי כספי לא עולה לי לראש עוד כרגע..ברגע שכן אני אכתוב פה =)
 

Song Goldy

New member
חח למה?

הם מאוד מוערכים, עדיף לשיר שירים שלהם..במיוחד של עוזי חיטמן, הבנתי שהבן שלו\אח שלו או משו בסגנון נמצא בצוות השופטים..זה לא שיקבלו על כך ח"ח ענקי, אבל..זה יעלה את רמת ההקשבה וההתעניינות שלהם בזמר..חח ו..עזוב את זה שהם מוערכים.. השירים שלהם באמת מעניינים ונוגעים =) (דגש על מתי, פחות מסשה לדעתי)
 

Song Goldy

New member
וואי...לא חשבתי על זה

אני לא גיטריסטית..והתחלתי לקרוא את ההודעות שענו לה, ובסוף כבר שכחתי שהיא בעצמה גיטריסטית.. ככה ש..לא נורא, לפחות נתתי לה רעיונות..וקצת אופציות =)
 
למעלה