מחפשים מייסד שותף CTO

nimgu

New member
מחפשים מייסד שותף CTO

מקווה שלא עובר על חוקי הפורום...

בכל מקרה חשבתי לנסות כיוון שנראה לי שיש פה הרבה אנשים מוכשרים והמקום די פעיל
אז ככה, אנחנו כרגע 2 שותפים,לא ילדים, בסביבות שנות הארבעים, עם הרבה ניסיון וידע במגוון תעשיות, עובדים כרגע על המיזם אולי הכי מדליק בארץ (נשבע, מדליק ברמות אחרות, ראתי כבר מכל וכל)
המיזם הוא ברובו טכנולוגי ולכן מחפשים שותף טכנולוגי (CTO), שיכנס לצוות המייסדים כשווה בין שווים, מפרט דרישות למטה, אבל הכי חשוב - שיהיה בנאדם

דרישות:
Someone with expertise in App development – front and back end as well as ability to interface with external systems
Must have at least 7 years of experience
Management experience a plus
Work in part time (mainly to join meeting with investors/high level solution design/founders brainstorming) until the first money round should be closed in the next 2-3 months)

Please send your CV to: [email protected]

במילים אחרות
אתם אנשים שלא מהתחום, יש לכם רעיון שאתם חושבים שהוא מדליק, ומחפשים מישהו שיעשה את כל העבודה בחינם ובתמורה לשליש מהמיזם שלכם. אתם חושבים שעל סמך פוסט אלמוני בפורום, אדם טכני שפוטנציאל ההשתכרות שלו 25-35 אלף ש"ח ברוטו בחודש יתרום לכם עבודה בשווי של בין 150-500 אלף ש"ח (אני יוצא מההנחה הסבירה שגיוס כספים אף פעם לא נגמר ב 2-3 חודשים, יותר סביב 6-12 חודשים, אם זה בכלל יוצא לפועל).
&nbsp
בהצלחה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

nimgu

New member
תגובה צפויה

אענה עניינית:

1. אנחנו אנשים מהתחום
2.לא רק אנחנו חושבים שהוא מדליק
3.אותו שותף יעשה בדיוק מה שאנחנו עושים "בחינם", כפי שרשמתי, יתלווה אלינו לפגישות, יעבוד איתנו ביחד על הפיתרון הכללי, אף אחד לא ביקש שיתחיל לכתוב קוד, (מה עוד שאנחנו כבר עובדים על זה חודשים והוא רק מצטרף)
4.גם לנו יש "פוטנציאל ההשתכרות של 25-30 אל"ף ש"ח בחודש" (לא רק פוטינציאל), וגם אנחנו עובדים כשכירים בעבודה אחרת, לא ביקשנו מאף אחד להתפטר ולוותר על השכר שלו, בדיוק כמו שגם אנחנו לא עשינו את זה
5. באמת שאין פה כוונה "לנצל" אף אחד כפי שמשתמע מדבריך

מדובר על לתרום כמה שעות בשבוע,בהמשך עבודה כשכיר על מנת לקדם את הרעיון עד למציאת מימון

vinney

Well-known member
שום דבר מזה לא הוזכר בהודעה המקורית. לא שאיכפת לך מעובדות...

vinney

Well-known member
אז... למה אתם צריכים שותף?

ואתם באמת מצפים לגייס כספים על סמך פגישות בלבד? או שיש לכם כבר מישהו שבונה אב טיפוס/הוכחת יכולת?

nimgu

New member
לא רק מצפים, אנחנו גם נגייס

אין צורך אמיתי בהוכחה טכנולוגית, זה בעיקר עניין ביצועי וטיים טו מרקט

vinney

Well-known member
שיהיה בהצלחה, מה יש להגיד.

אני באופן אישי מאוד ספקן, גם כי אני חושב שעברו הימים שמשקיעים שופכים כסף על מצגות יפות וגם כי אם אתם באמת אנשי טכנולוגיה - לא הייתם מוכנים להתפשר על שליש מהערך בשביל מישהו אנונימי שבחיים לא פגשתם. אני מכיר הרבה סטארטאפיסטים, אף אחד לא גייס "צוות מייסדים" על סמך קורות חיים עלומים, כולם היו "חבר מביא חבר".
&nbsp

הפרבולה

New member
תהיה מודע לעובדה שיש הבדל גדול בין

הבטחות להשקיע כסף , לבין להכניס את היד לכיס ולהשקיע בפועל.

האם יש אפשרות שתוכלו לקיים את העסק ללא השקעה חיצונית? למשל להתפרנס ממכירת המוצר עצמו

יבגניי34

New member
לא בטוח שאני עומד בדרישות אבל אשמח לטיפה יותר פרטים

אפשר לדעת ממש בגדול על מה מדובר? למען הגילוי הנאות אני בערך בגילכם ועומד בכל הדרישות (למעט אולי להיות בנאדם, למרות שבאמת משתדל).

בן100

New member

nimgu

New member
קצת קשה להסביר בגדול בלי לחשוף יותר מדי

אבל בוא נגיד שאם אתה מתחבר לעולם של משחקי מחשב, סדרות טלויזיה, סרטים, הרפתקאות, נטפליקס, טכנולוגיה - כנראה שתמצאה את הנושא מעניין

אם אתה יותר בעניין של סייבר, ביג דאטה, ווב, מובייל - כנראה שפחות

מוזמן ליצור קשר במייל במידה ומעניין

ווב ומובייל לא מקביל למשחקי מחשב ונפליקס

ווב, מובייל, ביג דטה וכדומה זה תחום ענין טכנולוגי. משחקי מחשב זה תחום ענין עסקי.
אני מפתח עכשיו מערכת וובית סטנדרטית אבל השימוש שלה הוא לרפואה למחקר עדכני ומפורסם (שזה די מגניב אותי) אבל אני לא ממש חושב שיש בפיתוח זכר לזה שזה רפואה.
&nbsp
יש מתכנתים שרוצים לעבוד על טכנולוגיה מסויימת אבל ממש לא אכפת להם מה תחום הענין. יש אנשים שיותר מענין אותם מה המערכת שהם עושים עושה.

Darklos

New member
מישהו אמר לימונייד?
אני רואה פה הרבה סקפטיים, ואז נזכר בהצעה מאוד דומה עם תשובות מאוד דומות לפני כמה זמן...
מצד אחד מצטרף לסקפטיים, מצד שני לא יכול שלא להזכר בהודעה של למונייד ;)

יבגניי34

New member
למעלה