מחפשים אצלינו מתכנתי מובייל (iOS/android)

eveik

New member
מחפשים אצלינו מתכנתי מובייל (iOS/android)

מדובר על סטארט אפ חדש (עדיין בstealth mode), יזמים מנוסים שכבר הוכיחו את עצמם, וצוות דיי קטן (לפחות כרגע) שמורכב מאנשים שחלקם ממש world class בתחומם.
הרעיון מאוד שאפתני (לא עוד איזה אפליקציה) והפוטנציאל הוא לשנות תעשייה שלמה (תחשבו uber, airbnb וכו׳). אם נצליח - הדבר הזה הולך להתפוצץ (ותרצו לחוות את זה), ואם נכשל - זה עדיין הולך להיות רייד מטורף. אז מה יש להפסיד?

מחפשים אנשים שאוהבים את מה שהם עושים ו׳love to get shit done׳. אין לי דרישה מספרית של שנות ניסיון להציג אבל בגדול אנחנו מחפשים אנשים עם ניסיון שכבר הספיקו לבנות אפליקציה או שתיים.

מי שמעוניין מוזמן לשלוח קו״ח במסר, תודה.

בן100

New member
בוא נתחיל בסיפור

מי היזמים? בני כמה הם? ילדים בני 20 בפרוייקט של IDC עם כסף מאבא ואמא?
או אולי יזמים אחרי אקסיט או שניים שהוכיחו את עצמם?
מאיזה קרנות גייסתם כסף? כמה זמן אתם מעריכים עד לפריצת המוצר לשוק?
&nbsp
אתה רוצה שאנשים יעזבו את הCOMFORT ZONE שלהם לטובת מקום לא ידוע? תפרט קצת!
&nbsp
&nbsp

eveik

New member
אם היית טורח לקרוא את ההודעה כמו שצריך

היית רואה שעניתי בערך על חצי מהשאלות ששאלת.
&nbsp
מי שמעוניין, ויש לו שאלות נוספות - מוזמן לפנות במסר.

יינון35

New member
רק ברמת אפליקציה?

מדובר רק ב-JAVA או כותבים אצלכם גם בשפת C ?
(Cyber)

grishab

New member
חיפשתי אייקון של פיהוק ולא מצאתי.

כולם הולכים לשנות את העולם עם האפליקציה החברתית הבאה ....
נראה כאילו מעתיקים את הטקסטים אחד מהשני.

zaske

New member
הדעות שלי לגבי המודעה והתגובות

א. רייד מטורף הוא לא תמיד דבר חיובי, הייתי מהנדס תוכנה בחברת סטרטאפ גם עם רעיון מאוד מעניין בזמנו ופוטנציאל מצויין, הסטרטאפ נסגר, הייתי בו עד הסוף, והיו מהמורות די עקומות , ודברים די מעצבנים.
ב. לגבי ההערה של גרישה -
כן, יכול להיות שהרעיון מונפץ וידידנו פה לא יודע על מה הוא מדבר , מצד שני אני מזכיר לכולם שגם על airbnb אמרו את זה והם קיבלו תשובה שלילית מכמה וכמה קרנות.
אני אישית בימים אלה התחלתי לעבוד בעצמי על רעיון מסויים. עשיתי כמה חישובים על סמך נתונים שהממשלה האוסטרלית מפרסמת, וגם ממשלות הסטייט, והגעתי למסקנה שאם אני אצליח "לחסל" חלק משוק מסורתי מסויים על ידי להכניס בו רעיון שלי לשינוי, והחלק הזה יהיה ברמה של 0.05 אחוז מהשוק רק באוסטרליה, תהיה לי מערכת SaaS שתאפשר לי לעזוב את מקום העבודה שלי.
לשם כך אני גם עובד על mvp , וגם מדבר עם משתמשי קצה פונטציאלים של המערכת.
אולי אני טועה ואולי הרעיון שלי דפוק, ולא ישנה שום דבר, אני אישית חשבתי עליו אחרי צורך אישי שלי.
אני גם חושב שהוא רעיון "משנה תעשיה", כמובן בשביל זה הלקוחות צריכים להיות מסוגלים "לאמץ את השינוי". האם הלקוחות הפוטנציאלים באוסטרליה בשלים לשינוי ? נחיה ונראה.

Grosseto

New member
נוירוטים בונים מגדלים באוויר

ופסיכופטים גרים בתוכם

izackv

New member
שיהיה בהצלחה

וגם אם לא תשנה את התעשיה, זאת עשויה להיות חוויה משמעותית מאוד מבחינה אישית.

למעלה