מחנות קיץ =]]
כבר הסתיימה לנו השנה, לחלקכם אולי לא, בעצם לרובכם אולי לא, המחנה שלי פשוט היה ממש עכשיו, הוא נגמר היום (אני חזרתי אתמול הבייתה מסיבות אישיות ולא נשארתי לפירוק
) וזה בעצם המקום לספר איך עברה עליכם השנה ! גם אם לא כולם יקראו תמיד נחמד להתפרק... טוב אז אצלי המחנה היה ... כן החלוץ היה ממש קשה בשבילי, ואני חושבת שגם רוב השכב"ג שלי היה לו קשה מאוד, מכל מיני סיבות.. אבל תכלס היה צחוקים וכיף, והשכבה מאוד התגבשה בחלוץ (אללהההה שביעיסטים
או שמיניסטים?!?!
) וגם המחנה היה מאוד קשה לי, מבחינה הדרכתית, חניכים, צוות- הכל... אבל באמת שהכל היה שווה את זה, כי מהלילה של המסדרי פרסים (עזבו שהייתי עצבנית תיכף תבינו למה) עשינו ערב אוסקרים לחניכים, והם הביאו לכל אחת מהמדריכים וראשגדית כרית כזו ענקית ומכתב לכל אחד על בריסטול ענק.. וזה היה הדבר הכי מרגש בעולם, ועשינו מורל מטורף ! כןכןכן הגדוד שלי, שאף פעם לא עושה מורל עשה מורל ענקי והם התגאו בעצמם וזה היה פשוט כיף לראות את זה.. כלכך שמחתי! גם כל המחנה הייתי בלחץ אטומי שהם פשוט לא נהנים, אבל בפעולת פרידה וגם אחריה עד שהגיעו האוטובוסים (נצחחח) הם כל הזמן אמרו כמה כיף היה, והיה להם מאוד קשה להיפרד מאיתנו.. וגם אחרי שאמא שלי לקחה אותי וכבר חזרתי הבייתה אחרי המחנה, חניך התקשר אלי ואמר לי שנעשה לילה לבן ונפגש כל הגדוד לראות סרט וכאלה... ווואו אני יודעת שזה מבולגן אבל כלכך שמחתי שהם נהנו כי הייתי בלחץ שפשוט לא כיף להם! וזה הכי ריגש אותי בעולם שחניך אמר שהוא נהנה מכל השנה הזו, הכי הרבה מכל השנים שלו בצופים, ובמחנה הוא ממש נהנה, ובטיול פסח, ואפילו בפסטישבט שזה הדבר השנוא עליו הוא נהנה! תודו שזה מעלה חיוך ענק על הפנים לשמוע דבר כזה.. כלכך שמחתי שסיימתי את השנה הזו כמו שצריך ושהשקעתי כל השנה הזו, רק כדי לשמוע את הדברים האלה, ולקרוא את המכתבים המרגשים שהם כתבו לי...! ווואווו חפרתי אבל זו הרגשה כיפית=]] בקשר למחנה עצמו מבחינת פרסים- אוקי, אז קרה שבחלוץ הגניבות הגיעו לשיאם, כן זה ידוע שתמיד גונבים (וזה ממש לא בסדר, אני מקווה שכולם כאן מסכימים איתי) אבל השנה שבטים גנבו הלמניות, אקדחי סיכות, חולצי בזנטים ועוד ציוד יקר אחר. אז ההנהגה החליטה לבטל את התחרות ביום האחרון של החלוץ, אבל אז המרכזים הצעירים של ההנהגה החליטו להחזיר אותה... הקיצר השבט שלנו (שבט עמית אימפריההההההה
) החליט לפרוש מהתחרות, כי התחרות הזו נלקחת למקומות לא טובים! שבטים בונים מבנים וגונבים משבטים אחרים רק בגלל התחרות, צוותי הדרכה בונים מערכים טובים לחניכים רק כי יש על זה תחרות (וזה לא נאמר סתם, שמעתי את זה ממרכזי הדרכה צעירים בהנהגה שלי) וזה פשוט נהיה מגעיל, וכל התחרות הזו נהיית לא בסדר! אז בלי יותר מידי חפירות על הנושא, באמת הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על העניין וכל הקטע של הגניבות ואיך אפשר להפסיק את התופעה הזו?!! לא יודעת מה אתכם, אבל אנחנו צופים, אנחנו הנהגה, אנחנו שבטים, אנחנו אמורים לעזור אחד לשני ולא לגנוב אחד מהשני כדי לקדם רק את עצמנו- המטרה היא שכל אחד שחזק במשהו מעביר את זה הלאה כדי שכולנו נתפתח ונהיה חזקים וטובים ! וווווווואוווווווו נגמרה השנה ... מוזרררר
כבר הסתיימה לנו השנה, לחלקכם אולי לא, בעצם לרובכם אולי לא, המחנה שלי פשוט היה ממש עכשיו, הוא נגמר היום (אני חזרתי אתמול הבייתה מסיבות אישיות ולא נשארתי לפירוק