מחנות קיץ =]]

ליזיגי

New member
מחנות קיץ =]]

כבר הסתיימה לנו השנה, לחלקכם אולי לא, בעצם לרובכם אולי לא, המחנה שלי פשוט היה ממש עכשיו, הוא נגמר היום (אני חזרתי אתמול הבייתה מסיבות אישיות ולא נשארתי לפירוק :() וזה בעצם המקום לספר איך עברה עליכם השנה ! גם אם לא כולם יקראו תמיד נחמד להתפרק... טוב אז אצלי המחנה היה ... כן החלוץ היה ממש קשה בשבילי, ואני חושבת שגם רוב השכב"ג שלי היה לו קשה מאוד, מכל מיני סיבות.. אבל תכלס היה צחוקים וכיף, והשכבה מאוד התגבשה בחלוץ (אללהההה שביעיסטים
או שמיניסטים?!?!
) וגם המחנה היה מאוד קשה לי, מבחינה הדרכתית, חניכים, צוות- הכל... אבל באמת שהכל היה שווה את זה, כי מהלילה של המסדרי פרסים (עזבו שהייתי עצבנית תיכף תבינו למה) עשינו ערב אוסקרים לחניכים, והם הביאו לכל אחת מהמדריכים וראשגדית כרית כזו ענקית ומכתב לכל אחד על בריסטול ענק.. וזה היה הדבר הכי מרגש בעולם, ועשינו מורל מטורף ! כןכןכן הגדוד שלי, שאף פעם לא עושה מורל עשה מורל ענקי והם התגאו בעצמם וזה היה פשוט כיף לראות את זה.. כלכך שמחתי! גם כל המחנה הייתי בלחץ אטומי שהם פשוט לא נהנים, אבל בפעולת פרידה וגם אחריה עד שהגיעו האוטובוסים (נצחחח) הם כל הזמן אמרו כמה כיף היה, והיה להם מאוד קשה להיפרד מאיתנו.. וגם אחרי שאמא שלי לקחה אותי וכבר חזרתי הבייתה אחרי המחנה, חניך התקשר אלי ואמר לי שנעשה לילה לבן ונפגש כל הגדוד לראות סרט וכאלה... ווואו אני יודעת שזה מבולגן אבל כלכך שמחתי שהם נהנו כי הייתי בלחץ שפשוט לא כיף להם! וזה הכי ריגש אותי בעולם שחניך אמר שהוא נהנה מכל השנה הזו, הכי הרבה מכל השנים שלו בצופים, ובמחנה הוא ממש נהנה, ובטיול פסח, ואפילו בפסטישבט שזה הדבר השנוא עליו הוא נהנה! תודו שזה מעלה חיוך ענק על הפנים לשמוע דבר כזה.. כלכך שמחתי שסיימתי את השנה הזו כמו שצריך ושהשקעתי כל השנה הזו, רק כדי לשמוע את הדברים האלה, ולקרוא את המכתבים המרגשים שהם כתבו לי...! ווואווו חפרתי אבל זו הרגשה כיפית=]] בקשר למחנה עצמו מבחינת פרסים- אוקי, אז קרה שבחלוץ הגניבות הגיעו לשיאם, כן זה ידוע שתמיד גונבים (וזה ממש לא בסדר, אני מקווה שכולם כאן מסכימים איתי) אבל השנה שבטים גנבו הלמניות, אקדחי סיכות, חולצי בזנטים ועוד ציוד יקר אחר. אז ההנהגה החליטה לבטל את התחרות ביום האחרון של החלוץ, אבל אז המרכזים הצעירים של ההנהגה החליטו להחזיר אותה... הקיצר השבט שלנו (שבט עמית אימפריההההההה
) החליט לפרוש מהתחרות, כי התחרות הזו נלקחת למקומות לא טובים! שבטים בונים מבנים וגונבים משבטים אחרים רק בגלל התחרות, צוותי הדרכה בונים מערכים טובים לחניכים רק כי יש על זה תחרות (וזה לא נאמר סתם, שמעתי את זה ממרכזי הדרכה צעירים בהנהגה שלי) וזה פשוט נהיה מגעיל, וכל התחרות הזו נהיית לא בסדר! אז בלי יותר מידי חפירות על הנושא, באמת הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על העניין וכל הקטע של הגניבות ואיך אפשר להפסיק את התופעה הזו?!! לא יודעת מה אתכם, אבל אנחנו צופים, אנחנו הנהגה, אנחנו שבטים, אנחנו אמורים לעזור אחד לשני ולא לגנוב אחד מהשני כדי לקדם רק את עצמנו- המטרה היא שכל אחד שחזק במשהו מעביר את זה הלאה כדי שכולנו נתפתח ונהיה חזקים וטובים ! וווווווואוווווווו נגמרה השנה ... מוזרררר

cohen shir

New member
כ"כ מסכימה איתך על כל מילה!

אצלנו בשבט היה מקרה דומה שבסמינר קיץ בפעולה של צוות הדרכה העלנו נקודה בדיון על זה שההדרכה הפכה בהנהגה להיות משהו של העיקר לנצח, רצינו לפרוש מתחרות ההדרכה אבל בגלל שלא הייתה הסכמה של כולם הוחלט שמבחינתינו המערכיי קיץ שלנו הם על מנת לסיים ולסכם את התהליך השנתי, אנחנו מעבירים מערכיי קיץ בשביל לסכם תהליך, לסיים תהליך ולא בשביל לזכות בתחרות, התחרות היא דבר שולי שהוא בונוס ותוספת אבל היא לא העיקר. שנה שעברה במצב שהדרכתי לבד במחנה גדוד שלם ממש כבר לא היה לי אכפת אם נזכה הדרכה כללית או הדרכה של שכבה גילאית כי ידעתי שנהנתי עם החניכים שלי הכי שבעולם, שהם למדו והפיקו המון מהמחנה ובכלל מהשנה כולה. הסיכום עם החניכים שנה שעברה היה הדבר המרגש בחיי באמת שלא הפסקתי לבכות כשקראתי את מה שהם כתבו לי בפנקסים וכשהם שרו במסדר דמעות.... והתוספת של הזכיה בהדרכה הכללית ושל השכבה הגילאית הייתה מעיין בונוס שהוסיף טיפה מתיקות לדבר המתוק מאוד הזה. אותו דבר בעיניין המבנים השבטיים, אנחנו בונים מבנים שבטיים בשביל עצמנו, למען החניכים שלנו ובשביל ההנאה והכייף שלנו, ואם הם טובים מבינה הנהגתית זה בונוס שלנו והפרסים הם לא העיקר.

cohen shir

New member
ובנוגע לגניבות והכל.....

זה הדבר הכי נוראי שקיים פשוט! אנשים לא מבינים שהם גם הורסים לאחרים ובעיקר לעצמם! אצלנו יש במועצת הנהגה ועדת משמעת שמטפלת בכל המקרים האלה, מי שנתפס גונב או גנב או משתמש באלימות ובצורה לא נעימה כלפיי שבט אחר מקבל עונשים. החל מלא לצאת לרפסודיה שיש לשכב"ג אחריי המחנה, עד לא לקבל תפקיד בשנה הבאה ועוד כל מיני. בנוסף יש אחראי משמעת בכל שבט.... שנה שעברה זה עבד. מקווה שימשיך ככה השנה.

בדיוק! גנבו לי שנה שעברה..

ת'חולצה של הגדוד..כלכ התבאסתי.. וגם גנבו לי את הסוודר של אחותי! שזה היה הסוודר של הגדוד שלה בצבא
.. היא כעסה עלי.. והיא בכלל לא ידעה שלקחתי אותו.. חלאות!

MayLuvsDoug

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הסכמה מטורפת

בקשר לקטע עם התחרות הלוואי שכל השבטים בארץ יהיו ככה.

OverSharing

New member
:)

איןדבר יותר מספק מלעלות לבמה ולקחת את הגביע הזה היה גדול!:) [וגם ראשון מחנאות, מטבח, תורן, חזות וחדר הדרכה ושני מחסן
]

just orka

New member
נורא התפלאתי ../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

איך שבט שמלא באלבד זכה מקום ראשון צופיות (ההודעה לא באה בנימה תוקפת. רק תמיהה, כל הכבוד לכם על הכל
)

just orka

New member
יוטה יותר זול../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

וזה בטוח. ובלי קשר לתקציב, יוטה עשוי מחומרים מהטבע, אלבד ממש לא, הוא עשוי מפלסטיק אם אני לא טועה (?) לדעתי, אנחנו בצופים אז אנחנו צריכים להשתמש בכמה שיותר חומרים מהטבע וכמה שפחות חומרים מעובדים (למשל, אלבד). בגלל זה לא ברור לי איך שבט שממש השתמש בהרבה הרבה הרבה הרבה אלבד וכמעט לא השתמש ביוטה, או בדברים פחות מעובדים, זכה בפרס ראשון צופיות

ונטורי

New member
וואי זה בולשיט מה שאת אומרת..

למה מה את מייצרת את היוטה? לא היא סה"כ משתלבת יפה הם הצבעים של היער.. זה כזה שטויות גם יוטה וגם אל בד את קונה..

OverSharing

New member
נתחיל בזה שיוטה יותר יקרה../images/Emo103.gif

סתם שתדעי. אני שנה שעברה הייתי במועצת הנהגה והתקבלה החלטה שלא משנה אלבד או יוטה- לא מורידים על זה נקודות. אם המבנה שלי צהוב ואני אקח יוטה צהובה- זה יהיה בדיוק כמו אלבד- רק יותר יקר. אם אנחנו כבר בקטע של ערכים ו'יואו אנחנו צופים פאנטיקס' אז 'הצופה חסכן' אני חושבת שאם הסתובבת בהנהגה ראית שהיו לנו באמת מבנים יפים, ואני כן מפרגנת וכן היו מבנים שגם לפני הפרסים ידעתי שהם לוקחים ראשון והם היו יותר יפים משלנו ללא ספק, אבל חלאס עם השטות המעצבנת הזו. אנחנו משתמשים באלבד כדי שיהיה יפה, וזה עובד.

Timbaktotit

New member
הייתי חייבת להגיב-

אני מהנהגת ת"א, ששם אם אני לא טועה יש את רצת הצופיות הכי גבוהה בתנועה לא משתמשים לא באלבד ולא ביוטה. אלבד זה בד ליוטות [גיוסים יענו..] ויוטה זה בכלל לטקסי אש לנחשים. כ-ל ההנהגה עוטפת [מצפה] מבנים בבד ערבי ובכל זאת רמת המבנים שלו הרבה יותר טובה [לא בקטע של התנשאות בכלל לא]. אז אני לא מבינה למה את חושבת שצריך להוריד להם נקודות בגלל זה?, אם אלבד הופך את המחנה ליפה יותר או אסתטי יותר אז מה רע? [אני מקווה שהבנתם משהו כי לא הצלחתי לנסח את עצמי ממש ברור><]

XshironetX

New member
../images/Emo45.gif

אני בשבט רעות, ואני מפרגנת לכם, באמת שכן! המבנים שלכם היו מדהימים אבל היה לכם המון אל-בד שלטעמי זה לא צופי.

YogevLevi

New member
די כבר

זה שטות גמורה שיוטה זה יותר צופי מאל-בד...... צופיות זה לא רק החיבור לטבע......זה הרבה מעבר לזה...... את יודעת שלאוריגמי ולגזרי נייר אפשר לקרוא צופיות?! לפי הטענה שלך נייר ומספריים זה ממש לא צופי...... ואם משתמשים בבד זה יותר צופי?! זה גם עובר עיבוד........ וגם יוטה זה לא הדבר הכי צופי בעולם......ראיתי לא מעט מבנים שעטפו בעזרת יוטה צבעונית...... אני יכול להביא לך עוד מאה ואחד דברים שלפי מה שאת אומרת לא נחשבים צופיים.....

יSublime

New member
אוריגמי זו צופיות לכל דבר...

אחד המאפיינים של צופיות זו עמלנות. ואין יותר עמלנות מאוריגמי...אתה לוקח חומר גלם ויוצר ממנו משהו

just orka

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

מי זאת??? זאת אור! לא ידעתי שיש עוד מישהי מהשבט בפורום

למעלה