מחנות קיץ =]]

XshironetX

New member
זאת שיר מהקורס

נכנסתי כדי לראות מה כתבו על המחנה

just orka

New member
נו זה הרבה >_<../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

חחח לא ידעתי שאת בפורום

XshironetX

New member
גם אני לא ידעתי שאני בפורום../images/Emo12.gif

כי אני לא, נכנסתי כדי לראות מה רשמו על המחנה זאת אור, המדריכה של ארבל נכון?

יSublime

New member
אל תקחי אישית ותסלחי לי...אבל זה פשוט בזיון

של התנועה שאנחנו נמצאים בה...ששבט שגונב וגם *נתפס* גונב ללא צל של ספק,מקבל אחרי כמה ימים פרס עם כבוד כל כך גדול כמו ראשון כללי. בושה לכולנו....

just orka

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

מסכימה. אני לא יודעת מה נסגר בדיוק עם הגנבה בסוף, הגנבים הלכו הבייתה או לא, או כל דבר אחר שנעשה. אבל בתור שבט, לדעתי הם היו צריכים לפסול את עצמם מהתחרות- בגלל הבושה שמישהו מהשכב"ג שלהם גנב. זה ממש עצוב שהתחרות הפכה לדבר כלכך מרכזי שצריך לעשות סביבו כל כך הרבה בלאגן

ליזיגי

New member
מסכימה לגמרי !!

נראה לי קצת הזוי הקטע הזה, ובכלל לא מחנך. דיברתי עם בני על זה והוא אמר שההחלטה שהשבט משתתף בתחרות ולא מועף ממנה באה מהמרכזים הצעירים של כל ההנהגה.. תסלחו לי אבל זה נראה לי ממש לא נורמלי שמרכזים צעירים תומכים בגניבות- כאילו, איך הם מכוונים את השכב"גים שלהם?! לא יודעת, אפשר לחפור על זה בלי סוף...

aritrocit

New member
גם...

וגם עד כמה שידוע לי הם כפתו בגובע עד 4 לפנות בוקר ובעומס חום... מאוד תמוהה בעיניי הזכייה הזאת....

OverSharing

New member
חחח מה?../images/Emo103.gif

אני אוהבת את זה שלא יודעים לפרגן. וואלה, גנבנו. וואלה, אף מכם לא היה איתי ראש חלוץ ולא יודע איך אני הגבתי וואלה, אף אחד מכם לא מכיר את השכבג ויודע מי אלו שגנבו את ההלמניה הזו, ואם כן הייתם יודעים הייתם יודעים שאלו בדיוק שני אנשים שלא ממש נמצאים כל השנה בצופים והיו במחנה. אני לא באה לרגע להצדיק את הגנבה האידיוטית הזו, אבל השבט הלך ואמר שהוא גנב. בקיצור- תגידו מה שתגידו, אני הולכת לשים בארון בחדר מרכז גביע מקום ראשון ואני אהנה ממנו גם

YogevLevi

New member
סליחה אבל

ברגע שמישהו משבט כלשהו גונב השבט צריך לקחת עליו את האחריות...... לפי דעתי שבט שגנב צריך לפסול את עצמו......ולא משנה אם זה מישהו שבא לכל יום פעילות או מישהו שרק יוצא למחנה....

noiyavetz

New member
לפי מה שאני יודעת

השבט לא בא ואמר שהוא גנב... אלה עברו אצלכם ומצאו שגנבתם... ושאלה שמסקרנת אותי איך שבט שלא קיבל אף פרס על הדרכה מקבל מקום ראשון כללי?

OverSharing

New member
פרס כללי הולך לפי ניקוד../images/Emo103.gif

ולא לפי מקומות. יכול להיות נניח שקיבלנו 90 נ' על הדרכה אבל היו שבטים שקיבלו 100, 98 ו-93. אז לא זכינו באף מקום אבל הנקודות שנכנסו לשיכלול הכללי היו גבוהות וככה יצא שמקום ראשון הלך אלינו. [כנ"ל לגבי מבנים. שניים מהמבנים שבחרנו להכניס לכללי בכלל לא זכו באף אחד משלוש המקומות הראשונים אבל הניקוד כנראה היה גבוה מספיק כדי שנקבל ראשון כללי.]

ליזיגי

New member
אבל זה הקטע

שכן כמה שזה ישמע עכשיו שיא הפצלני ... אבל אחריות חברתית ! וכמו שאנחנו מחנכים את החניכים שלנו שאם חניך מאחר זה פוגע בכל הקבוצה, אז בדיוק אותו הדבר- לא צריך שכל שכבגיסט בהנהגה יגנוב רק כדי שיגידו שהייתה גניבה בהנהגת איילון. מספיק ששני שכבגיסטים משכבג אחד גונבים ציוד, וגם אם זה הציוד הכי מינימלי (שלא נדבר על ציוד יקר וכבד כמו שנגנב), כל עוד זה פוגע בשבטים, בשכבגים ובאנשים בודדים- זה לא בסדר. זה ממש לא קשור לפרגון או לא. המחנה שלכם בהחלט היה אחד היפים בהנהגה, אבל אם גנבתם- באמת שזה לא שווה את זה. וזה לא מכוון רק לשכבג שלך אלא לכל מיני שכבגים שגנבו. התחרות הזו יצאה מגבולות וזה ממש מרגיז אותי שהיא נעשת רק לשם התחרות, ולא בשביל החניכים והכיף שלנו. נקודה למחשבה, ואני באמת מקווה שבעתיד יצטמצו הגניבות ...

YogevLevi

New member
../images/Emo45.gif

את לא יודעת הייתה מישהי בקורס מסכם של הנהגת דרום שדומה לך באופן מציק >_<"

ליזיגי

New member
למה מציק ?! שירבו כמוני חחח=]]

הדרכת במסכם? אני בהתלבטות עללללללל אם לצאת או לא ... חחח יהיה טוב =]]

YogevLevi

New member
שירבו שירבו.......=]

אבל פשוט כל שראיתי אותה צצת לי פתאום......מוזר ברמות....... ולא, לא הדרכתי. הייתי בצופיות (אמפריה
)...... אללה צופיות דפוקים בראש! D= הייתי ביער יומיים לפניכם.....הקטע של הקורס ביער היה בשטח של המחנה......התבאסתי ששמעתי שאתם מגיעים רק ביום רביעי =|

אפשר להפסיק כבר עם הדברים חסרי הטעם האלה?

שוב, שבט אחד שכולם שמים עליו עין ומתעניינים בו יותר מכל השבטים כי הוא הכי גדול (ושום מילה על איכות). כל פיפס שקורה, בין אם שגנבנו, עבדנו בגובה ב-8 ודקה (ואז לשמוע שעבדנו עד 4 לפנות בוקר) או אכלנו לחם מטוגן לארוחת בוקר מתפרש אצל הרבה מאוד שבטים כאירועים מאוד מאוד מאוד חמורים שאף פעם לא קרו בתנועת הצופים הערכית והאחראית. אז להגיד לכם מה? זה צביעות. מאוד נחמד שהסיפור של שבט אופק התפרסם במחנה ותפס כזה שובל שמועות והנפצות, והיה את מי להאשים שההנהגה ביזיון, לא ערכית ואכפת לה רק מהתחרות, אבל בעצם צריך להסתכל קצת מאחוריי השבט הגדול והמוביל בהנהגה (ובאמת בלעדיו אין הרבה דברים בהנהגה הזאת) ולראות גם את הסיפורים שבשבטים האחרים שקיבלו כיסוי תחת. אי אפשר לבוא ולזרוק האשמות על שבט אחד מסוים, ואז לצפות שיתעלמו משאר הסיפורים הרציניים שקרו. זה לא הוגן. זה גם לא הוגן שנותנים למרכזים צעירים של שבטים אחרים להחליט מה יהיה העונש על טעות זו או אחרת, שבעצם האנשים היחידים שמכירים את השכב"ג המסוים הזה, הם השכב"ג המסוים הזה. אז תפסיקו להצטדק ולהיתפס במשפט הפלצני והמעצבן של "תנועת הצופים מושתתת על ערכי..".. כי מה שהכי חשוב כאן זה דברים בין אנשים ובין שבטים. רוצים תחרות הוגנת? יחס שווה? אז אל תעמידו אנשים למשפט לא הוגן. אפשר לסכם את זה ב"אל תעשה לחבריך את מה ששנוא עליך". נחמד להגיד תודה לשבט אופק שסייע בכל מיני דברים ולשבטים אחרים, אבל שצריך למצוא שעיר לעזאזל, יודעים בדיוק מה קורה..

למעלה