מחנות קיץ =]]

בשביל זה הועלה חוק נחמד במוצעת הנהגה

של הנהגת החוף, שהתקבלה בצורה מוזרה, ההצעה המקורית הייתה שמועצת הנהגה תקיים ישיבה בימים האחרונים של המחנה לקראת קבלת הפרסים ותזכיר שאם היו מקרים חריגים של אלימות, גניבות וכו' במהלך המחנה שביצע שבט מסויים בצורה בולטת מאוד לעין, שהפריעה למהלך של המחנה, בצורה חריגה ויוצאת דופן היא תועף מהתחרות, מה שבסוף התקבל הוא שוועדה ממהמועצה תשב השבוע ותחליט קריטריונים מסויים, של נגיד 3 גניבות, פעמיים הלכו מכות וכו' תחילט מה זה מוגזם, וכך שבט כזה שגנב, שהפריעה למהלך התקין של שבט אחר או של כלל השבטים, יפסל ולא ישתתף בתחרות.

יSublime

New member
אני במקומכם,במידה והייתי חבר בשכבג שלכם,

לא יודע עד כמה הייתי שמח על הפרס הזה....יש עליו כתם גדול מאוד מאוד...בעיני כל השבטים וגם אתם יודעים את זה יפה מאוד.

Amberit

New member
אה חח עכשיו ראיתי בתגובות שכן

יש לכם מחסנאי מצחיק לאללה.. שישיסט המחנה שלכם היה הכי יפה.. המטבח היה ממש יפה מבחוץ אבל ריקקק לחלוטין מטריקים ועמית בכיינים

יSublime

New member
מעניין למה שבט שיקמה מעודד את מה שאופק

עושים... צמח לנו שיקמה 2 בהנהגה...

OverSharing

New member
אוי, גועל נפש../images/Emo103.gif

אם אתם הולכים כבר בקו מחשבה של 'בואו נהיה יפי-נפש' אז תעשו טובה ולכו איתו עד הסוף.

ליזיגי

New member
ממש לא קשור לבכיינים

קשור לעקרונות ולמה שחשוב וזה ממש עצוב שיש אנשים שחושבים שמעשה כזה נחשב להתבכיין אם כבר זה מעשה שתנועת הצופים וההנהגה שלי בפרט צריכה להתגאות בו, שיש עוד שכבגיסטים נורמלים שלא תומכים בגניבה ומחנכים את החניכים שלהם בצורה כזו.

Amberit

New member
לא המעשה נחשב לבכיינות

אלא זה שאתם מפרסמים בכל חור שפרשתם למען אידיאל של נגד גנבות וכו ' וכו'... שקוף שחשבתם, אפילו אם בתת מודע, שבגלל שתפרשו תקחו ראשון כללי, וזה לא קרה יכולת לספר את אותו סיפור בלי להגיד שפרשתם, אבל לא עשית את זה כי רצית שידעו שכמה שהשבט שלך נורא נורא נחמד ודווקא ה"גנבים המסריחים" לקחו לכם את הפרס..

YogevLevi

New member
אולי נפסיק את זה פה? ../images/Emo4.gif

זה סתם הופך ליותר מכוער

ליזיגי

New member
אני סיפרתי שפרשנו בשביל כן להראות

שעשינו צעד חכם, שרוב השבטים אם לא כולם לא היו עושים את אותו הדבר. וכן, כדי להעלות נקודה למחשבה פה בפורום של צופים, כדי שיותר ויותר אנשים ילכו בדרך של השבט שלי- שנהיה תנועה איכותית וטובה, ושנתקן את המעשים שלנו. ממש לא עשיתי את זה כדי שיראו שהשבט שלי נורא נחמד, ממש לא אכפת לי מה אנשים אחרים חושבים על השבט שלי. ולמען האמת בכלל לא בטוח שהיינו זוכים ראשון כללי, היו לנו מחנות קיץ טובים יותר, אז זה בכלל לא נכון מה שאת מנסה להגיד.

מסכימה איתך../images/Emo26.gif

וככה זה.. אפאחד לא אמר שהדרכה זה דבר קל. אבל הסיפוק שאת מקבלת בסוף שנה ובמהלכה מהחניכים זה ה-דבר. אני ממש שמחה שבסוף נהנת במחנה ובקשר לגניבות ..ואוו זה חרא. כשהייתי ב-ט' והיה לנו מחנה באן זונה!!! הוצאנו מלא חולצות. ופשוט במהלך המסדר ההנהגתי גנבו לחצי שכב"ג חולצות מהתיקים!!! ומצאנו את השבט שגנב וכל מה שהיה להנהגה להגיד זה שאסור לנו לפתוח להם תתיקים אלא אם כן מערבים משטרה-פשוט בושה. ובגלל שזה מחנה בחרנו לא לערב משטרה למרות שזה פשוט קטע מגעיל. וזה מתחיל בהכי קטן. מחולצות. אני לא חושבת שיש אצליינו בהנהגה גניבות של ציוד במחנה. אבל אין ספק שגם אם מישהו גנב גם אם יו"ר מבנה וגם עם חמשוש. השבט צריך לקחת על זה אחריות. בקשר לתחרות. אני חושבת שכל עוד התחרות טובה היא נותנת המון לשבטים ולצוותי עבודה. ואוו חפרתי של החיים

Shane75

New member
על המערכים והגניבות..

בקשר לזה שאנשים מנסים לעשות את המערכים יותר טובים רק בשביל התחרות אז לדעתי זה נכון, אבל יש צוותים שהם אמיתיים ולא עושים את זה רק בשביל זה.. הם עושים את זה גם בשביל החניכים ובלי קשר לזה, תחשבי על זה שניה יש את התחרות אז הצוותים מנסים לעשות מערכים כמה שיותר טובים בשביל לנצח אז בעיקרון זה טוב, כי יש משהו שמדרבן אותם להשתפר ולעשות לחניכים יותר כיף ולהעביר להם יותר פעולות אם זה לא היה יכול היה להיות מצב שיהיו את הצוותים המיואשים מהשנה שפשוט לא אכפת להם.. אז איפה שהוא זה גם דבר טוב. והייתה לי פה ממש חפירה על הגניבות אבל אין לי כוח לזה :p רק בקיצור, אני לודעת מה אצל מקומות אחרים אבל אצלנו זה כבר עבר את הגבול לגמרי כי זה יותר מציוד יקר כמו הלמניות או חולצי בזנטים אצלנו גנבו ציוד שעולה כמה אלפי שקלים, משהו ממש רציני.. אז זה כבר הגיע לרמה כזאת שגם לא אכפת להם מה קורה עם השבט שלהם ועם האנשים האחרים סביבם שמבקשים שיפסיקו ושיחזירו אז כל מה שאומרים להם לא אכפת להם והם שמים זין. אז בקטע הזה אנחנו מחכים פשוט שהם יעזבו את השבט (הם שמיניסטים) ונקווה ששנה הבאה תלך יותר טוב ולא יהיו עוד כמוהם בקטע הזה.. וגם בלי קשר, אם לא הייתה את התחרות זה לא היה משנה כי גם ככה היה את הקטע בין השבטים שהמבנה שלי יותר טוב או המערך שלי יותר טוב משלך אז גם ככה הייתה תחרות רק לא רשמית כזאת וואי וזה עוד קיצור מהחפירה XD

למעלה