מחאה קצרה

שרה16

New member
היי שלומית,אין לי מושג....אני רק

רואה פתק על הקיר,כל פעם שאני באיכילוב. אברר במיוחד בשבילך ביום ב´.

רוייקו

New member
היי אוריתה... היו פה כמה ימים קשים

שעברו על כולנו, מאז הטרגדיה הראשונה. אני בעצמי תוהה למה לא מגיבים על מה שאני כותב וגם נעלב מיזה. בתקופה האחרונה אני בקושי נימצא. גם עובד המון וגם עברתי דירה וכרגע בעיצומם של שיפוצים, כך שבקושי הייתי בשלושת החודשים האחרונים. מצטער אם לא השבתי לשאלות שלך או של אחרים ומקווה שבקרוב אוכל לשוב ולהכנס ולהשתתף יותר, כמו בעבר. בכל אופן, את מוזמנת לשאול שוב את אותן שאלות. תקבלי תשובה על כולן. אנחנו בכלל לא קבוצה סגורה, להיפך. אמנם ישנה קבוצה קבועה שמשתתפת וישנם כאלה שנכנסים יותר וכאלה שפחות, כל אחד עם ההרגלים שלו, אבל קבוצה סגורה בהחלט לא. ואני פונה אל כל חברי הפורום הותיקים והחדשים כאחד לעשות מאמץ בימים הבאים. אני מאמין שהחשיפה היום בכתבה תגרום לכניסה המונית למשך כמה ימים, כך שחשוב ביותר להיות מעורבים ולשתף מנסיוננו את החדשים. ובינתיים, שבת שלום ונעימה לכולכם,

באיה

New member
לפקודתך המפקד!!!!!!!

אני לא מבינה אותך רוייקו. על מה אתה נעלב? הרי אתה זה שמגיב על שאלות. אז תן לי להבין. אתה רוצה שאנחנו נגיב על מה שאתה מגיב. ואם לא בא לי להגיב על מה שאתה מגיב, והמגיב לא מגיב על מה שאתה מגיב. אופס! כרגע הגבתי על מה שאת הגבת, לא?

רוייקו

New member
כמעט על כל מה שכתבתי בשבועות

האחרונים לא הגיבו. בקושי מתיחסים למה שאני כותב גם אם אני פונה ישירות לחברי הפורום. זה בהחלט מעליב.

kopia

New member
תגובה לרועי

רק שתדע שאני קורא את כל מה שאתה כותב בתשומת לב רבה לא תמיד מגיבים כשאין מה להגיב את די מקצוען בידע שלך ואני מכבד מאד ידע מקצועי . כה לחי תמשיך כך.

אני ענת

New member
לרועי

קוראת את כל מה שאתה כותב לא מגיבה כי אין לי את הידע שלך מעריכה ומכבדת מאוד.

רועי לא להיעלב.

נראה לך שעל כל מה שכותבים צריך להגיב?אני לא מסכים איתך ,מספיק שקוראים את מה שכתבת לא תמיד צריך להגיב ולא תמיד יש מה להגיב אני מקווה שאתה לא מאלה שנעלבים מכל דבר. סופשבוע שקט ושהשיפוצים יגמרו במהירות ולשביעות רצונך. קובי!!

ronnymp

New member
לרועי ול "חדשים" ..... ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

לא חושב שלא מגיבים ( וניתן בהחלט לבדוק ולהיוכח ...... ) לחדשים - לא לכל הודעה חייב לבוא שירשור תשובות לפעמים אין לנו מה להגיד ואני כן יודע שניתנו פה המון הבהרות ותשובות לשאלות שנשאלו אולי לא לכולם - אבל אם יכולנו לענות - עשינו זאת ורועי - לא ממש מבין מאיפה הרגשת חוסר ההתחייחסות כלפיך ....
רוני

רוייקו

New member
אפרופו מיפגשים של הפורום.. לידיעת

החדשים: כל המיפגשים שלנו היו מוצלחים וכייפים. בדרך כלל, התחושה שיש למצטרפים החדשים היא שקשה לחדור לקבוצה והם מגיעים עם מעט חששות איך יתקבלו על ידי הקבוצה.. איך יזרמו עם אלה שכבר מכירים אחד את השני וכו´ וכו´.. ואני רוצה לאמר שכל אחד שהגיע למיפגשים והציג עצמו, מייד התקבל בחום ובאהבה שהלוואי על כל קבוצת תמיכה. אני לא מספר סיפורים. המיפגשים מדברים בעד עצמם. קבוצת התמיכה האינטרנטית גורמת לחשיפה מבוקרת יותר מאשר קבוצת תמיכה הנחשפת בצורה ישירה כבר במיפגש ראשון. החשיפה ההדרגתית מעניינת יותר ופחות מאיימת. אף אחד לא חייב לחשוף כלום אם לא רוצים וישנם כאלה שמגיעים למיפגש כשבעצם לא סיפרו על עצמם כמעט. גם אלה שנישארים יותר סולידיים לא נישארים אדישים לנוכח החבריה העליזה. המיפגש הכי גדול היה אצלי בבית, בחצר אצל ההורים. היו כ 50 איש, אם כי אין כמו מיפגשים שבהם אפשר לדבר קצת ולהרגיש אחד את השני.. במיפגשים המוניים נוצרים קבוצות קבוצות בגלל הקושי לדבר אחד עם השני.

Xantipa

New member
מסכימה עם כל ה-../images/Emo23.gif

גם כשהייתי חדשה (ואני עדיין לא ממש ותיקה), לא הרגשתי חוסר התייחסות. למפגש הגעתי זמן קצר אחרי הניתוח השני, ולא הרגשתי דחוייה, להיפך. עשו לי קבלת פנים חגיגית ביותר. עניין של תחושה. צריך לקפוץ למים. גם ותיקים מקבלים על הראש מותיקים אחרים. ורועי - התגובה במיוחד בשבילך. מתי נפגשים כבר?

שרה16

New member
מגיבה על מה שאתה כותב...../images/Emo163.gif

מכינה את השכפץ
והאפוד מגן לערב
.... מקליטה את הכתבה. זכור שאלה מהטלויזיה, יודעים לחתוך ולערבב ולהוציא דברים מהקשרם....אז כך את הכל בסבבה. אנחנו מאחוריך!

שבת שלום לך.

אני בטוח שאת טועה במחאה שלך ,שאלת שאלות היתה התיחסות של חברי הפורום במסר אישי או בפורום עצמו ,את לא צריכה להעלב מזה כי אין לכל אחד תשובות לשאלות שלך, אם היית מסתכלת בדפים קודמים היית מוצאת תשובות להרבה שאלות ששאלת. בכל הכבוד לך, יש לחברים בפורום עוד דברים לעשות בחיים חוץ מכתיבה בפורום. אני בפורום בערך שנתיים עוד מהגלגול הקודם בIOL ולא מרגיש שיש פה קבוצה סגורה כל אחד שנכנס מתקבל בצורה יפה ותוכלי לברר את זה מהחברים החדשים , ואם תרצי תבואי למפגשים ותהני מקבלת פנים נאותה ויפה.רק שתדעי שאת טועה ובגדול!!!! סופשבוע טוב קובי!!!

אני ענת

New member
אני לא מסכימה עם דבריך, אוריתה

יכולה לאמר לך מניסיוני כשהגעתי לכאן - חדשה התקבלתי מסבר פנים יפות ובחום שאלתי שאלות רבות ועדיין שואלת לעיתים תוך כדי התלבטות אפילו "מנדנדת" תמיד ענו לי, התייחסו לשאלותי בסבלנות רבה, אם הרבה ניסיון וידע. מעולם לא הרגשתי שזאת קבוצה סגורה שלא מקבלת אליה חדשים. וכמובן, מאוד נהניתי להתראות עם האנשים במפגשים. בכל החודשים שאני חברה בפורום הזה אני מוצאת את עצמי מתפעלת מהיכולת והרצון של הכותבים כאן לתמוך, לתרום מניסיונם, להסביר ולהרגיע. שמחה וגאה להיות שייכת לפורום הזה.

אני ענת

New member
כמה שגיאות יש לי !!!!

מסבר פנים = בסבר פנים אם הרבה ניסיון = עם הרבה ניסיון אוייייי כתבתי בסערה ובלי לעשות הגהה שבת שלום.

orhen

New member
תגובה שלי... ../images/Emo68.gif../images/Emo24.gif

לא התכוונתי לפגוע באף אחד.. רק ציינתי את הרגשתי, אני יודעת בעצמי לקבל גם ביקורת, ואולי גם לכם כדאי לשמוע (אפילו רוייקו!! העיד על עצמו). ואני אשמח לדעת היכן מתקיימים המפגשים שלכם, מקווה להמשיך בפורום ברוח טובה, לא יצאתי בטריקת דלת.

תגובה לתגובה

אני מבין שציינת רק את הרגשתך אפילו שלדעת הרבה חברים בפורום לא היתה נכונה .אני יכול לקבל ביקורת ושמח לקבל ביקורת ,זכותך להרגיש ולכתוב את מה שאת רוצה .אשמח מאוד עם תשארי בפורום ,תמצאי פה בית חם ,הפגישות מתקיימות מפעם לפעם בכל מיני מקומות ומפורסמות בפורום . קובי!!!

orhen

New member
קובי, עם כל הכבוד, אין דבר כזה נכון

או לא נכון ברגשות, אתה יכול להתווכח על עובדות ועל דיעות.

למעלה