מזדה לבנה בצד...

bulb

New member
נו, אתה גם מתיימר להבין בדברים שאין לך מושג

בהם. מצד שני, היות ואתה מחשיב נושאים רבים וחשובים כזוטות - גיאוגרפיה, מתמטיקה, שפות, חוקים, פוליטיקה, תרבות ועוד (אבל קצרה היריעה מלתאר), הרשה לי לקחת את דבריך הערבון מוגבל (למרות שדווקא במוגבלות אתה מצטיין. כל הכבוד לך). אבל זה בסדר, המשך ללעוג לדברים בהם אין לך מושג עם הגיחוך הריקני והחלול חסר התבונה (רק לא לשכוח לנגב את שאריות הרוק בזוויות הפה). הרי הבורות והעילגות שלך הם כבר שם דבר וחבל להרוס את המוניטין שצברת.

Alfa156 GTA

New member
ממש אבל.

menyroth1

New member
1001 דברים אפשריים

המשטרה אינה עוסקת במהירות רק , יש קווים לבנים שם לאורך הכביש , יש מצב שזו רק ניידת חסימה לניידת אחרת שבה מודדים מהירות . יש מצב שהם שם לצורך השתלטות על המוני בני ישראל שיגיעו ליערות ביום שמש . יש מצב שיש שם אולי פעילות פלילית שהם מטפלים בה .

יעקב 471

New member
נראה לי שיש קשר להמצאות המשטרה עם

ניסוי בהפעלת מתחם רכיבה מועדף לרוכבי אופניים באיזור הזה. הניסוי אמור להתחיל אומנם ביום שבת הקרוב 3/12/2011 אבל אולי יש קשר לעניין.

רמי בר1

New member
כן,יתרגלו פעמים שלוש סגירת כבישים נרחבת

ללא רוכבי האופניים,"תרגיל יבש" נראה לך?

menyroth1

New member
לא נראה לי

הפעלת מתחם אופניים שכזו היא לא דבר מסובך בפרקטיקה שלה . מספיק אפילו קצין משטרה טירון עם 10-15 שוטרים (לא מכיר את הגזרה כך שלא יכול לנקוב במס' השוטרים הנדרש בפועל ) כדי לסגור הרמטית בפועל בלי משחק מקדים . ולכן לא נראה לי שעושים אימונים על זה .

למעלה