מזדה לבנה בצד...

Alfa156 GTA

New member
לא נראה לי לרכב שכור יש חלונות כהים

כל הארבעה, או שזאת בקשה מראש של המשטרה. בכל אופן אני מנסיון אומר שיש אחת כזאת.

iec

New member
למה סעיף 3 כ"כ מצער אותך???

לדעתך הדבורה הייתה עושה עבודה יותר טובה...כלומר מצילה שם עוד 40 אופנוענים ממוות בטוח או שהייתה מעשירה את קופת המדינה בעוד כמה מאות אלפים בשנה?

סהר דוד

New member
למרות הטון התוקפני שלך, אני עונה.

כתבתי "לצערי" , משום שמכשיר הדבורה לא מוטמע היטב ביחידות האכיפה. יש לי הרגשה שהפיקוד חושש מתקיפה בבית המשפט. המכשיר כל כך פשוט וכל כך אמין, שהם חושבים שעקב כך יכולים להפיל אותו. עד היום לא מכניסים דבורות לאיזור המרכז (שבו מתנהלת רוב התנועה). ואני לא מדבר על אכיפה שולית. מהירות סבירה לתנאי הכביש לא צריכה להיאכף - ובזמן האחרון גם לא אוכפים אותה. מהירות סבירה לדוגמה היא עד 120 בכביש 2, 140 בכביש 6 וכו'. בשבוע האחרון תפסו אצלנו אופנוע ב- 192 קמ"ש , רכב פרטי ב- 211, וג'יפ צבאי ב-163 קמ"ש.

סגור על מה שאתה אומר?

המכשיר מאוד פשוט ומאוד אמין!!! כאשר מפעילים אותו לפי הוראות היצרן. את זה משטרת ישראל לא עושה וזה ברור וידוע לאותו פיקוד שאתה מדבר עליו. היצרן קבע בבירור שטווח הדבורה מעל שני קילומטר, לכן הכביש צריך להיות נראה לטווח הזה על מנת לוודא שאין רכב נוסף הנע באותו הכיוון של הרכב הנמדד. מה מבצעת משטרת התנועה? עומדים 300-400 מטר לפני סיבוב בכביש ומודדים משם, במרחק הזה קל יותר לראות, ואם במקרה מתגנב רכב פוחז נוסף את הדו"ח נותנים לרכב הקרוב ביותר לניידת. מר סהר היקר, הדבורה מחשבת את מהירותו של הרכב בעל ההחזר הגדול ביותר, וזה לא תמיד הרכב הקרוב ביותר (כמו שאמר הגשש, כימיה עיוני). אותו פיקוד שאתה מדבר עליו יודע זאת היטב ולכן הוא נמנע מלהכניס את הדבורה לאיזור בו תפיק "יותר מדי" דוחות ותגדיל את הסיכוי שמישהו שיכול להרשות זאת לעצמו יקח את המכשיר ה"מאוד אמין" הזה לבית המשפט, יוכיח שמשטרת ישראל שמה "כזה גדול" על החוק ובעצם מתעלמת לגמרי מהוראות ההפעלה. במקרה הזה לא מן הנמנע שבית המשפט יחליט להשליך את הדבורה מכל המדרגות, לא בגלל אי אמינות של המכשיר, אלא בגלל אי אמינות של המשטרה. תחשוב על זה .

dts

New member
הכל נכון אבל לא רלוונטי לארץ ישראהל

בה מזמן כל מה שאמרת נטען ברצינות ובגיבוי מלא על הלייזר, הוכח באופן מקובל אבל לא הרשים את השופטים. למה? כי הם לא יפגעו בלב המערכת ומכאן נובע הביוב המשפטי שאין ממש צורך בתקינה בינלאומית מוכרת וכיול הוא מונח אמורפי ועוד פנינים שחורות ורקובות מבית הפרקליטות שלא תבחל באף טענה. מכל זה הדרך קצרה לאוסף הטיפוסים המפוקפקים שממלאים את מסדרונות הכנסת והממשלה (ובמקרה שלנו ממלאים גם בגדים במימדי חבית) להריץ שוב חוקים מבית השטזי על אמינות אבסולוטית של המצלמות החדשות מעוגנת בחוק. בשנה הבאה ועקב ההצלחה, אותם טיפוסים בבגדים אחרים יעבירו חוק על אמינות אבסולוטית של שוטר מצוייד במצלמה חדישה של סוני ואז כל קצין משטרה יחליף את השופט. למה צריך בית משפט אם האמינות מוקנת בחוק ,חבל על זמן שיפוטי יקר ובמקומו שוטר יקבע במקום עונש לפי שיקול דעתו...

כאן לא מדובר בכיול

מדובר על הפעלת המכמונת הרחק מעבר לגבולות המערכת שלה. אבל כמדומני שבשאר הדברים אתה צודק. לא סופרים אותנו במדינה הזו, לא במחאות לגבי יוקר הביטוח, הדיור, החשמל, המכולת. לא סופרים בזהו. לצערי שום דבר לא ישתנה ובסוף זה יגמר בדם. רק אז כנראה יתחילו האשכים של העוסקים במלאכה לרעוד. "ארצי מולדתי, את הולכת פייפן"

dts

New member
אז בא ואחדש לך משהו

זה יגיע לכיול גם בדבורה. למה נראה לך שאחרי שנים רבות טרח בית המשפט (בעזרת אזרחים עם כסף) לקבוע טווח הפעלה מינימלי ומקסימלי לממל"ז כי גם בממלז הותיק /זקן במשטרע עשתה כרצונה ומעבר לגבולות המכשיר אין חדש תחת (בכל מובן) המשטרה

רוסי אשר מודה ששתה כמו שרוסים יודעים לשתות

ואז עלה על ההגה. נו באמת! (נכתב תחת השפעה קלה של
)

gilbola

New member
הם בכלל לא בדקו אם הוא שיכור! וחוץ מזה

גם אם הוא אשם(לדעתו של השוטר אך הוא לא שופט) ומגיע לו שייקחו לו את הרישיון, שיעצרו ויכלאו אותו לשנתיים כי הוא נהג שיכור- עדיין זה לא נותן להם את הזכות להרביץ ולהכות אזרח. אני בטוח שכמט כל אחד מאיתנו נתקל באלימות משטרתית כזו או אחרת. הגיע הזמן שגם הם יתנו דין וחשבון. רק באהבה

מאיפה לך ? היית שם ? ומה זה משנה עכשיו ?

מסופר בכתבה על אדם שיכור כלוט* אשר עלה על ההגה. נקודה. זה שהסיפור שלו מסתיים בדריסה ... של הזכויות (וכנראה גם הגוף) שלו זה כבר סיפור אחר. מצטער, הבאת דוגמה מאד רעה מבחינתי. (כנראה שהכינורות ברקע והסיפור היפה על רופא עולה חדש וכ'ו עבדו עליך יפה.) *החבר מספר שהוא עמד מול החלון של הנהג וניסה לשכנע אותו לישון אצלו ולא להמשיך לנהוג ככה במצב שלו. רק באהבה.

gilbola

New member
אבל זה בדיוק מה שמובן מדבריך. אם הוא שתה-

מגיע לו. (למרות שאני מאמין לך שאתה לא מנסה לצדד בהם) ולשאלתך, מה זה משנה עכשיו? התשובה שלי היא שעכשיו זה הזמן היחיד שזה צריך לשנות לך ולי. עכשיו זה הזמן להעמיד את אותם אנשים שלובשים מדים ועושים מעשים כאלו במקום- כי לפני זה לא עשו ואם לא עכשיו אז גם בעתד לא יעשו (אי אמירה על מעשים כאלה היא אמירה מאוד מאוד חזקה) כמובן שאני לא נתפס למקרה ספציפי אחד של שוטר שעובר את הגבול ומשתמש בטייטל שלו כדי למעוך אזרחים- אם זה היה רק המקרה הזה בהיסטוריה שלנו אז לא הייתי מזכיר את זה בכלל. - זו תופעה והיא רק גדלה מיום ליום. רק באהבה

נו אתה צודק. אני סתם מיתרלל. שמע סיפור-

מישהי סיפרה לי פעם על מישהי שסיפרה על שוטרים אשר נסעו לידה בוואן עם חלונות מוצללים ... פתאום הם פתחו את הדלתות הוואן, הכניסו אותה בכח פנימה ואנסו לה את הצורה ... במובן הכי מפורש של אנסו לה את הצורה. אתה מאמין לסיפור הזה ? ואם אני אספר לך שהשוטרים הם שוטרי משטרת ההגירה ... ושלנאנסת אין בכלל מעמד חוקי בארץ ... ושכל הסיפור התרחש בכלל בארץ אחרת אשר נקראת התחנה המרכזית הישנה של תל אביב. עכשיו אתה מאמין ? אני כן.

bulb

New member
אחרי שמנירוט התפאר שהוא לא יכבוש את יצרו...

זה ממש לא מפליא. ולגועל מדינת ישראל.

h a j b i

New member
המשטרה היא בסך הכל בבואה של החברה שלנו

למה מאיפה אתה חושב מגיעים השוטרים? הריי זה לא שבוחרים אותם בפינצטה או משהו כזה. כמו תמיד, יש ויש. אתמול למשל בלילה נתקלתי במעין מחסום משטרתי בת"א. אז ביצעתי מעקף קטן בתמרון ממש איטי דרך מגרש חנייה שהיה שם ליד ואיזה שוטר חמור סבר שזיהה זאת, חיכה לי ביציאה מהחניון, נעמד מולי ואמר: "ערב טוב, שתית?" תוך כדי שהוא מנסה לרחרח קצת. אני: "לא בשעות האחרונות" (אמת) השוטר: תוריד את הקסדה, נעשה לך בדיקה מבצעים לי בדיקה אותה אני כמובן עובר ואז השוטר אומר: "שיהיה לך לילה טוב" ורכבתי בחזרה הביתה. כל הסיפור לקח אולי 2 דקות וככה בדיוק זה אמור להיראות, השוטר כנראה קיבל את הרושם שניסיתי לעקוף את המחסום בגלל שיש לי משהו להסתיר וההחלטה לעשות לי בדיקה היתה סבירה והגיונית. לעומת זאת, לפני מעל שנה נעצרתי במחסום דומה בלה גרדיה. כל הסיפור חזר על עצמו רק שהרחתי קצת יותר אלכוהול כנראה והייתי מאוד עייף וגם נראיתי ככה אז אחרי שהבדיקה יצאה תקינה כמובן, הם זיינו לי שם את השכל עם מליון שאלות, ביקשו ממני לעשות עוד בדיקה בטענה שלא נשפתי מספיק חזק (?!) ועיכבו אותי שם 10 דקות סתם. ככה פועל שוטר (מתנדב במקרה הזה) עם עודף אגו שפשוט לא מוכן להודות שטעה בתחקור המקדים שלו וזיהה באופן שגוי רוכב כשיכור. ככה זה לא אמור להיות. לא רק שזו הטרדה אלא שבזמן הזה אני משוכנע שהם פיספסו כמה וכמה נהגים שיכורים \ מסוכנים \ בלי רישיון וכו.

bulb

New member
בבואה של חתך בחברה. למה להכליל? מה עשיתי

שמגיע לי לשבת באותה צלוחית פטרי עם מנירות ושכמותו?

menyroth1

New member
פשוט מאוד

אתה גרוע בהרבה מהם וההוכחה לכך היא העקשנות הטפשית שלך בזוטי הדברים תמיד

למעלה