מזדה לבנה בצד...

סהר דוד

New member
האופציות שלך פקעו...

1. אם מופעלת מולטנובה, רואים בחזית את לוחית הזהוי השמוטה, ואם היא מופעלת - רואים את הפלאש 2. לא בכל מזדה 6 לבנה יש מולטנובה ... 3. לצערי, אין דבורה באיזור המדובר.. 4. בכביש המדובר, כנראה לא הופעל ממל"ז.. ועוד: 5. יתכן וזו לא ניידת תנועה כלל. יש גם משטרה אחרת שמפעילה ניידות שכאלה. יכול גם להיות רכב ת"ש 6. יכול להיות ניידת תנועה ,שעסקה בדברים אחרים שהשתיקה יפה להם.

ב-6 התכוונת למה שRR אמר?

דידי 650SM

New member
הוצאת לי את המילים הפה לכן השתיקה יפה

להן (עייני ערך "שלוש שוטרים אצלי בבלוק...)

מיצו

New member
דוד, תגובתך לתמונה הזו בבקשה:

האם בדגמים החדשים כבר אין צורך בהשמטת מספר? אם תגיד "לא, מה פתאום", אני אפנה אותך ל"אין ברגים" ואשאל אותך איך בדיוק הם מתכוונים להשמיט את המספר? האם הם יפתחו את הבורג בכל פעם עם מברג? לא נראה לי.

FZR600R

New member
זו היתה בכלל מזדה 3

לא היה מספר שמוט ולא היה גגון , אבל היו 2 שוטרים לבושים אפודים זוהרים בתוכה זה לא היה ממלז ואף אחד לא הציץ מבעד לדלת פתוחה או חלון קשה לי להאמין שמדובר ברכב לאכיפת מהירות מאחר והכביש הוא לא מהמהירים (לפחות לרכבים)

לרוב הניסיון הזה עובד...

לא שהייתי ממליץ למישהו, אבל במידה ואין ״מבצע״ משטרתי (שעל רובם מי שצריך לדעת, יודע) הרי שכיסוי מספר, כפעולת מנע, עובד. צריך כמובן לדעת מה לעשות ואיך להתנהג כשלא נחוץ הכיסוי (עצירה, נסיעה מנהלתית וכו׳....) כאמור, לא מומלץ בכל מקרה, אבל אין מה להתווכח עם עובדות....

h a j b i

New member
גם כשיש מבצע זה לפעמים עדיף

למשל מבצע "סרט הוידאו" לפני כמעט 4 שנים באזור בית שמש. עשרות רוכבי אופנועים הוזמנו לחקירה והוגשו נגדם כתבי אישום (כולל נגד 3 בפורום הזה) ועל אלה שהיו עם מספר לא תקני ואפילו אחד בלי מספר בכלל הם דילגו מתוך כחשש שייחשפו ולא יספיקו לדפוק כמות רוכבים מספיק גדולה. מה גם שקיפול מספר בדר"כ מסתיים בדו"ח של 500 ש"ח כאשר מדובר בקיפול אלגנטי שהיה עשוי כמובן להיגרם בטעות (אני למשל הגעתי לאופנוע שלי כמה פעמים וראית את המספר קצת מקופל בצורה שלא תאפשר לזהות את המספר ממרחק יש מעל לכמה מטרים ובקלות יכולתי לא לשים לב לזה).

סהר דוד

New member
למה אתה מנסה לצפות את תגובתי?

ראשית, טעיתי... אבל יש לי תירוץ טוב. ההודעה שלי נכתבה בשדה התעופה ,דקות לפני יציאה לטיסה, ולא הייתי מפוקס בנושא. למיטב ידיעתי, כל מכשירי המולטנובה 6F מותקנים בניידות מסוג ג'טה כמו בתמונה.,ונכון - בדגם זה אין צורך לגעת בלוחית הזהוי. מצד שני- אין 6F בניידות מסוג מזדה 6. מצד שלישי- בניידת שמותקן בה המכשיר -אסור לשבת במושב הקדמי הימני (משום שמול המושב מחובר ההתקן עליו מתחבר המכשיר ובוטלה כרית האויר הימנית) כך שאם רואים מזדה לבנה עם שני שוטרים מלפנים - אין בה מולטנובה. לבסוף, השואל הראשון בכלל אומר שזו היתה מזדה 3. אז במתנ"א אין ניידות תקניות ברכב מסוג זה. אם זה בכלל היה רכב משטרתי - אולי רכב שכור למשימה כלשהיא, ואלי הוא בכלל ראה רכב פיקוח של מע"צ. מפקחי הדרכים של מע"צ לובשים מדים ממש בצבעי משטרה , חובשים קסקט כחול ואפוד זוהר צהוב. פרט לסמל מע"צ הגדול שעל גבם - קשה להבדיל מרחוק אם זה לא שוטר.

דוד,יש מזדה 3/6 (לא בטוח) לבנה עם מולטנובה

היא עומדת מידי פעם על שטח ההפרדה בירידה ממחלף שפירים לכביש 1, לכיוון ת"א. במו עיניי ראיתי את המספר הקדמי שמוט והמצלמה מבזיקה, עם שוטר שיושב במושב הנהג.

מיצו

New member
מזדה 6 לבנה עם מולטנובה וודאית

ולא רק. אצלי באתר צילום של מזדה 6 אפורה/כסופה עם מולטנובה. לגבי האסור לשבת במושב הנוסע, אולי זו תקנה פנימית ועל כך אני לא מתווכח כי אני לא יודע, אבל בהחלט נצפו שוטרים יושבים שם בניידות שהיו במשמרת בורקס. אולי לא בנסיעה, אבל בעת הפעלת המצלמה בהחלט כן.

מיצו

New member
ולמען הנוחות, בבקשה.

מזדה 6 כסופה, מולטנובה, מספר מושמט, שוטר טוחן בורקסים במושב הימני. דוד, מבלי לפגוע בכבודך חלילה, נדמה לי שלא מעדכנים אותך בנהלים שלהם, אנא פנה לממונה עליך לבירורים. רק שתבין מאיפה ההתעקשות שלי לפרטים, זה לא שאני ממציא דברים, אני פשוט קורא את מה שאתה כותב מתוך לכאורה ידענות רבה (זוכר את מצלמות הגאטסו אור אדום/לא מהירות?), ודווקא בגלל שברור לי לגמרי שמה שאתה כותב זה לא נכון אני מתעקש. אשמח לביאורים.

מיצו

New member
גם אני חשבתי

אבל הסמל? לא יודע. זה לא באיכות מדהימה אבל זה נראה כמו מזדה. לא? ואללה במחשבה שניה... לא יודע. אולי.

למעלה