מזדה לבנה בצד...

FZR600R

New member
מזדה לבנה בצד...

היום בבוקר עברתי בכביש מכיוון צומת עזקה לבית ג'וברין בדרך עברתי מזדה לבנה שעמדה בצד , בחזור שמתי לב שיש בפנים 2 שוטרים
לא ראיתי מצלמה חיצונית או משהו חשוד מה לדעתכם הם עשו שם - מצלמת מהירות פנימית , מסרטה או משהו אחר? האם הם אמורים לרדוף אחרי רכבים שעוברים את המהירות המותרת או שרק לצלם ולשלוח הביתה (ואם כך הוא , אז למה 2 שוטרים ולא אחד?) מה הם בכלל עשו שם? לא מדובר בכביש מהיר שרכבים דופקים בו מהירויות (רק אופנועים
)

מיצו

New member
ארבע אופציות

1. זה מזדה 6 עם מולטנובה בתוכה, פעילה.צולמת. חייך, אכלת אותה. הדו"ח יגיע לביתך בשבועות הקרובים. 2. זה מזדה 6 עם מולטנובה בתוכה אבל לא פעילה ו/או לא תפסה אותך. תמשיך את חייך ללא הפרעה ושים לב בפעם הבאה. 3. זה מזדה 6 עם דבורה (היה לה גגון?). לא עצרו אותך? אין להם מצלמה, הם חייבים לעצור אותך כדי לתת דו"ח. תמשיך את חייך ללא הפרעה ושים לב בפעם הבאה. 4. זה מזדה 6 עם ממל"ז (היתה עם דלת פתוחה ושוטר מציץ? אולי חנתה בניצב לכביש ושוטר מכוון דרך החלון של הנהג?). אין להם מצלמה, הם חייבים לעצור אותך כדי לתת דו"ח. לא עצרו אותך? תמשיך את חייך ללא הפרעה ושים לב בפעם הבאה.

מיצו

New member
ואגב, לכל מי שחושב שהוא גיבור על שוטרים...

אם אתם נוהגים מהר ועדיין אין לכם וולנטיין 1, אתם חיים על זמן שאול. היום נסעתי לצפון להנאתי עם הבנות שלי. החלטתי להאריך את הדרך דרך גוש שגב. בשלב מסויים הוולנטיין התחיל להשמיע קולות בתדר Ka. ישר ידעתי במה מדובר, ואכן כ- 2.5 ק"מ לאחר מכן אני פוגש חזיתית ניידת שמזהמת את כל הסביבה באמצעות הדבורה שלה. אלמלא הוולנטיין הייתי חוטף על בטוח כי הייתי מהיר. אגב, 2 ק"מ לאחר מכן, ניידת מזדה 6 סמוייה לבנה עם גגון ושתי אנטנות דבורה, רק שהפעם היא כבר היתה עסוקה במתן דו"ח ולכן היא לא היתה פעילה. כל מי שחושב שהוא גיבור צריך לשקול את המחשבות שלו בשנית, בלי וולנטיין 1 מי שנוסע מהר באזורים המועדים לפורענות יאבד את רישיונו מהר מאוד.

Abraham A

New member
נ.ב

אני יודע שניתן להזמין מחו"ל בעלות יותר זולה, אולם למיטב ידעתי היבואן בארץ אינו מכיר באחריות ובכל צורך שנוצר יש לשלוח את המכשיר לחו"ל.

מיצו

New member
שלי התקלקל, היבואן הישראלי מסרב

לתקן כי לא נרכשה אצלו, והאמריקאים מוכנים אבל שולחים רק בגבולות ארה״ב וקנדה.

Alfa156 GTA

New member
בגללי כ6 אנשים בחברה שבא אני עובד

קנו מחול. כולם עובדים עד היום. (כולל ניתוקים ברוטלים מהחשמל) במחיר שזה עלה לך (אגב גם לפי המלצה שלי מחול), אתה יכול לקנות עוד אחד ולא תגיע למחיר בארץ.

מיצו

New member
ברור, ויחד עם זאת, אשלח גם את זה

לתיקון כי תמיד טוב שיהיו שניים.

מיצו

New member
נדלק רגיל, אבל אחרי כ- 10-15 שניות

מתחיל לצפצף כל 2 שניות ובצג יש E.

azmaor

New member
מישהו מהם מוכר אחד אולי???????

אם אתה יודע על מישהו שיכול להביא עימו תמורת תוספת מסויימת אני אשמח....

suzuka

New member
מה עם התקנה ?

נראה לי די סיפור להעביר את כל הכבלים דרך הפירינגים, לא ?

למעלה