מוש VS קייפלטון

Da Judge

New member
אז עברית זה בתכל'ס ארמית גרועה?

פאטווה זו שפה שהתפתחה מאנגלית, שזו שפה שהתפתחה מלטינית, עם השפעות מגרמנית, צרפתית ואנאערף.

אם כבר אז יידיש, והתשובה היא כן!

זו באמת אנגלית שבורה, שפה נהדרת, מלאה פניני לשון, משעשעת והדיקציה שלה קולחת עד שוברת שיניים למי שלא רגיל..

DJ$upreme

New member
שישכרו מומחה לעניין

אם למדונה הפסיקו הופעות בארה"ב על עבירות פחותות בהרבה, גם כאן יש מקום להפעיל סוג של אכיפה.

סֵג

New member
אחי, איזה מין טיעון זה?

אתה יוצא קרח משני הצדדים. אם אתה מרים תידיים כשאומרים כזה דבר ואתה מבין ומסכים - אתה חרא. אם אתה מרים תידיים שאומרים כזה דבר ואתה לא מבין תמילים - אתה אידיוט. כמו שילד חכם אמר לי פעם, זה כמו לבחור בין ברד פיפי לגלידת קקה.

Da Judge

New member
למען האמת

המילים האלו (פלוס מינוס, כן?) נאמרו בעברית צחה, והידיים שלי חביבי נשארו אחת על הסיגריה ואחת על האקסית. אה, ואיפה בדיוק טענתי משהו בהודעה שהגבת לה?

סֵג

New member
התבלבלתי, באמת לא אמרת משהו שקשור לזה

וגבי האדישות, שיהיה. אני אדיש לאדישות שלך.

סֵג

New member
יכול להיות ששוב לא הבנתי אותך או התבלבלתי?

כנראה - אם במשפט האחרון התכוונת שלא הרמת ידיים שקראו לרצח. פאק איט, לא משנה. יצאתי האהבל כאן.

רק עורך דין יכול לסלוד כל כך מרצח

ולייצג חלאת אדם שלא רוצה שהעם שהוא נמנה עליו ישהה על האדמה... אני יכול להשוות את זה לאהבתי ליצירה של קפלטון ולאיכות שלו כאומן, למרות הסלידה שלי מהתבטאויתיו. אבל לא בראש שלי להיות קאפויה, אז נגיע לנקודה שלי - הוא לא ישיר שם ליריקס בנושא. הביטולים שמדברים עליהם באירופה לא נעשו מזה שנים משום שקפלטון יודע מה יש לו להפסיד. אבל משום מה אנשים ממשיכים להתעלם מעובדות, או בכלל לא להעמיק בהם ולפסול מראש. שיהיה בכיף אני אומר. אוי למי שיגרום לביטול של הופעה כה חשובה...

DJ$upreme

New member
הטיעון המצוין שלך מוכיח

שאתה לא ממש התעכבת על העניין המציק הזה שנקרא דמוקרטיה וזכויות אדם. שווה בדיקה! זה אולי לא עובד במאה אחוז, אבל זה הכי טוב שיש בשוק כרגע.

למרות שאני איש סנגוריה מובהק

אני מוכרח לומר שזה בגדר קו אדום בשבילי, גם למפקד שלי יש כאלה. במקרה שלו, הוא מעביר תיקים כאלה למילואימניקים. במקרה שלי, לו הייתי כל כך סולד מהעבירה בה הודה, הייתי שולח אותו לייצוג על ידי איזה מישהו ברשות, לא חסרים שם כאלו. אבל לא רוצה לעשות מזה דיון, כל אחד יעשה מה שהוא מאמין בו...

Silly A

New member
צביעות גדול, ביצים קטן.

לא אוהב רגאיי, אבל... המסרים האלה שם לא מהיום, לא מאתמול ולא מקייפלטון. מוש חנון.

סֵג

New member
...

אני כל כך שמח שאני לא שומע רגאיי ברגעים כאלו. מצד אחד, אני לא אהיה צבוע.. לפעמים אני שומע מוזיקה שממש לא מתארת אותי ואת הדיעות שלי. מוזיקה לפעמים זה בידור. אני יכול להבין את זה. מצד שני, הבנאדם הזה רוצה לרצוח את החברים שלי. כן, זה לא הכי קשה להחליט מה אני חושב על העיניין הזה.

למעלה