מוש VS קייפלטון

סֵג

New member
סולחה :)

נעים להכיר.. עדי :) אני מקווה שבעתיד נצליח שנינו לפגוע רק באנשים שאנחנו רוצים לפגוע בהם - שלא נתכוון להרע, אבל אם כן נתכוון להרע, נעשה את זה בשכל. אני גם מרגיש שדיברנו כמו גברים. אמן כל השיחות שלי יהיו כאלו פרודקטיביות. סגאן125'דם09... חושב שיצאת אחושרמוטה גבר מההודעה הזו :)

Funky Giraffe

New member
אז אתה בסדר גמור.

חשבתי שאתה מרחם עליהם בגלל שיש להם נטיות חריגות, אבל אם זה בגלל שאין ביכולתם להביא ילדים לעולם - מקובל...
נ.ב. קיבלת את המסר שלי לגבי יום שישי?

Da Judge

New member
../images/Emo6.gif הוא לא באמת הומו אחי

בחיים לא הייתי חושב שלא תקלוט שזו בדיחה

1uLtRaSoNiC1

New member
קוראים לי אמיר

ואתה לא עלוב בגלל שהבעת את זה...אתה עלוב בגלל הדעות הפטיות האלה.

סֵג

New member
אתה מגעיל אותי

אבל אני לא מרחם עליך.. כי.. יום יגיע, ומישהו מהמשפחה שלך או מעגל החברים שלך יצא מהארון ואתה תצטרך להתמודד עם זה. אתה תצטרך לדבר על זה איכשהו, ואם יש לך שכל, אתה תבחר מילים שונות משבחרת כאן.

סֵג

New member
כי הוא יתום וחסר חברים?

או כי אולי אף אחד לא יחשוף את המיניות שלו לפניו כשהוא חושב ככה?

ק ר ח

New member
תתפלא

כמה חשפו בפניי דברים כאלה,זה באמת היה מפליא אותך,ד"א אני חצי יתום ודווקא חברים יש בשפע,מכל המינים,הגזעים,והדתות אחי.

Da Judge

New member
מעז יצא מתוק.

(ככה רושמים את זה?) הרבה יותר טוב ממוש זה בטוח, וגם קצת פחות צפיפות בהאנגר בהחלט תתקבל בברכה. ואם ההופעה תבוטל בגלל כל הסיפור הזה, אני אישית אשרוף כמה.

dweck2k

New member
לא משהו להתגאות בו

עם כל הכבוד סאבו, ויש לי רק כבוד למופיעים, זה להכניס את הראש למיטה חולה. קפלטון קורא לרצח של אנשים בגלל נטייה מינית, וזה חרא קטע. מוש בן ארי חתך משם כי הוא הבין שזה חרא קטע. חבל שהתקווה 6 לא מבינים את זה, וחבל שאתם לא מבינים את זה. אמן שקורא לרצח בשם חוסר סובלנות הוא אידיוט ולא צריך לשתף איתו פעולה. ועם כל הכבוד לכל הפרשה הזו, הדבר העיקרי שהיא מוציאה החוצה זה את השדים שבני אדם מחזיקים בבטן. נטייה מינית של בן אדם זו לא סיבה לקרוא לרצח שלו, להחרמה שלו או מה שזה לא יהיה. גם אם זה מגעיל אותך, זה עדיין לא סיבה להצדיק את קייפלטון והגישה שלו. וזה שאתם מופיעים שם זה לא עניין מגניב בשום צורה, בין אם זה מתאים יותר או מתאים פחות. זה בעיקר תעודת עניות. אגב, לקרח - זה לא עניין של מתירנות, זה בעיקר עניין של זכויות אזרח והחופש לבחור לעשות מה שטוב לך במסגרת החירות הפרטית שלך שלא מזיקה לאף אחד אחר בצורה פיזית. תקרא קצת תועלתנות, מיל ושאר החבר'ה שמדברים על זכויות אזרח וחירויות הפרט. דוויק

sabbo4soulico

New member
לא מתגאה בזה...

אבל בתור מי ששהה כמעט שנה בגמאייקה ולמד להכיר אותם מקרוב אני יכול פשוט לא להתרגש מזה...כמעט כל הגמייקאים הם הומופובים קיצוניים,אבל זה לא התפקיד שלי לחנך אותם.... אנחנו גם נגד השנאה העיוורת הזאת !בכל אופן בזה שאנחנו מופיעים על אותה במה אני לא רואה שום פסול,זה לא מהווה שום הזדהות עם המסר שלו.זה עניין כלכלי נטו.גם ככה תיכננתי להגיע להופעה. ראיתי הופעה שלו ואני ממש ממליץ בחום!

DJ$upreme

New member
מסכים ומחזק

אני מכבד כל אחד מהמופיעים על הבמה הזאת חוץ מקייפלטון, אני יודע או לפחות מניח שאין מסרים גזעניים במוזיקה של אקסום, סאבו וקותי, התקווה או לרוז. עם זאת זה הזמן לקפוץ מהעגלה ולא לקפוץ עליה. קייפלטון יכל להטיף לערכי משפחה ראויים, באופן תרבותי. הוא אפילו יכל להטיף נגד מין הומוסקסואלי. אבל בין זה ובין דברי הבלע המכוערים והאלימים שמעטרים - כך מסתבר - רבים מהשירים שלו, יש הרבה. בהתחשב בעובדה שהדברים משלהבים את הקהל ועוזרים לו בקריירה - יש להוקיע ולא לשתף עם זה פעולה. ולפלג קרח ואחרים, ההשוואה לפיפטי סנט או שכמותו, די מטופשת. האיש יכול לתאר אלימות גרפית עד מחר, לאיים על האויבים שלו ואפילו להטיף לצריכת סמים, אבל בין זה לבין הסתה לגזענות - ההבדל רב. הסתה לגזענות ולאלימות כנגד מיעטים - במיוחד בפני קהלים גדולים - היא עבירה חמורה שיש להזהר בה מאוד, ואני לא חושב שצריך להסביר למה, במיוחד השבוע. זה דבר מוקצה מחמת מיאוס ואני מאוד מקווה שבשירים שהוא יבצע בהנגר, לא יהיו טקסטים כאלה. אם אני משטרת ישראל, הייתי שם שם צוות יס"מ, וברגע שהוא נכנס לאחד השירים האלה, הייתי מפסיק את ההופעה ועוצר אותו. חד משמעית. אני אישית חוויתי הופעה מבישה כזו פעם אחת בחיי, זה היה פישי הגדול שפער לוע מכוערת ומסריחה על הומואים בחישוגזים 3 או משהו כזה. אני באופן אישי ביחד עם חברה שלי קמנו, אספנו את הדברים שלנו, ועפנו משם. לצערי רבים אחרים מסצינת ההיפהופ נשארו במקום, הרימו ידיים כמו אקדחים לשמים, וחייכו חיוך רחב. לשמחתי הדברים דלפו לעיתונות לאור יוזמה ברוכה של חלק מהנוכחים במקום, ופישי קיבל על הראש. כמו שצריך.

Da Judge

New member
"תרימו ידיים אם אתם שונאים הומואים"

אכן תמונות קשות (אם כי מצחיקות רצח). And I dare you למצוא לי שוטר\יס"מניק שמבין משפט אחד משיר אחד בפאטווה, של כל אמן שהוא.

למעלה