למה מרחם?תגובות לעידו,לסג,ולאולטרה סוניק
כי שוב,היום להיות הומו זה כאילו בסדר,וכאילו בוא תצאו מהארון כולם,יש פסטיבלים,ותרבות שלמה,ואם אתה קיצוני וכבר הולך עד הסוף עם זה כמו עופר ניסים או דנה אינטרנשיונל מי יודע ? אולי זה יעזור גם לקריירה,תשאלו את אסי עזר, בסדר,זה מותר,זה אפילו יותר מקובל ממקובל,בכוונה הבאתי ת'דוגמה עם האח והאחות(ואני באמת מקווה שעוד 30 שנה לא יהיו כאן דיונים על זה שזה מותר וצריך לאפשר לכל אח ואחות שרוצים לגלות עריות לעשות זאת) מקודם כדי להגיד שאותי אישית זה מגעיל,אין לי בעיה אישית עם הומואים,אני לא אקרא לשרוף הומואים ובקשר לסג שכל כך נפגע מההודעה שלי-א.תתפלא אבל יש לי חברים טובים שהם הומואים,וזה לא מפריע לי להיות חבר שלהם,יותר מעניין אותי למה נפגעת כל כך ולקחת את זה לכיוון אישי,סליחה שהדעה שלי הגעילה אותך,אתה לא יכול להתמודד עם זה,תזדיין,עדיף עם גבר. ולאיתמר אולטרה סוניק-ברור שיצאתי די עלוב,להיות בפורום הזה,ולרשום באמת מה שאתה חושב,ללא אינטרסים,ללא לעסוק במי יראה את זה ומה יחשוב,בכלל,להיות אדם אמיתי ולהגיד מה שאתה חושב ורוצה בארץ שלנו זה די עלוב-תשאל את ג'אקו,תשאל את יוזלס איי די,אני ג-א-ה!!! להיות עלוב,ולהגיד את מה שאני חושב,שוב,אם מישהו נפגע מהדברים שלי,הוא סתם הומו. סתם סתם,אם מישהו נפגע מדבריי סליחה. עדי ואדם-אתה אידיוט,לא רושמים דברים כאלה ע"ג פורום אחי,גם אם מי שדיברת עליו לא מכיר ולא קורא את הפורום,וכן,אני יודע שלא רשמת שם שם משפחה,אבל עדיין,בשביל דברים כאלה יש מסרים אחי.