מוש VS קייפלטון

drumsking

New member
לפי דעתי

וואלה לא היו צריכים לתת במה לכל הרעש והההמולה הזאת!

truth hurts

New member
קייפלטון - Sodom. חלק מהמילים (בניב ג'מייקני)

Well bigga Judgement It betta dem nuh talk it mek sense dem shut up Every minute dem open dem mouth dem owna words shut dem up Mi si di whole a dem when me a drive ina di bus Ketch di whole a dem a drink outta di same cup And mi find out seh dat di whole a dem guh touch And mi find out seh dat di whole a dem a kruff Hey missa man deh coulda who dat you a Ffff.... Hey missa man deh coulda wah dat you a suck Hey missa man deh coulda wah dat you a touch Oh..a who got di keys to yuh truck? Nuh man nuh mek love to fella inna rush Dis di Emperor yuh know yuh head gwaan bus Yuh nuh se a battyman dem A Sodomite dem A Heathen dem boy True mi lotion di woman dem Dem nuh like me and mi nuh like dem Unu listen me again Yuh nuh see a dead man dem A Duppy man dem A Demon dem boy That's why wi naaaaaah, Guh ina nutten wid dem Well Bulby ask dem Why yuh aguh dweet? Who dat yuh deh all a kiss yuh pon yuh cheek? Inna di King size yuh have another man a sleep sight Anne Marie and yuh nuh want her meat sight Jackilyn and yuh nuh want her meat everday dem come yah with dem battyman speech Haile King Selassi Rastafari seek Yuh nuh want nuh gal yuh head a roll pon di streeeeeeeet אני מנחשת שאת פרס נובל בפוליטקלי קוררקט הוא כבר לא יקבל.

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

אחח הצביעות חוגגת

מוש בן ארי, אני משער, הכיר את קייפלטון (ועוד מספר לא מבוטל של אמני דאנסהול שמתבטאים איך שהם מתבטאים כי זאת האמונה שלהם) לפני שהוא הסכים להופיע לפניו על אותה במה. וזה שהוא נכנע ללחץ של קהילה שמנסה לתפוס טרמפ על ההופעה כי נוח לה מראה לי כמה הוא חלש אופי. כי על אף מה שנכתב בוואלה אני די בטוח שהוא הכיר את קייפלטון לפני כל הרעש שנוצר.. אז בסדר אני מבין את הצורך שלו ביח"צ חיוביים וכל השיט שמסביב,כי בכל זאת זה מוש בן ארי, ויח"צ זה משהו שהוא בהחלט זוכה לו כרגע אצל הקהל הרחב. אגב למיטב ידיעתי לתקווה 6 לא נשלחו שום מכתבי מחאה? למה באמת? פשוט ככל שעובר עוד יום ועוד יום זה פשוט מתברר כאיזה הייפ\ספין\וואטאבר מבזה שאני מקווה מאוד שלא יפגע בהגעה של אמני רגאיי לארץ! ובכלל! חלאס עם הצביעות!!! נתנו לכם לנופף בבלודקלאט שטרונגולים שלכם במרכז ירושלים תנו לנו לראות הופעה בשקט גאד דאמיט! רק השבוע ביום חמישי RANKING JOE מגיע להופיע! וזה אחרי מבול של אמני רגאיי בשנה האחרונה!

sabbo4soulico

New member
במקום מוש:לרוז,סאבו,קותי ואקסום !!!!

במופע שלנו שחורך רחבות וחופים: "רוץ רק רגע" לרוז על הבאס קותי קלידים וסמפלר אני על MPC וקלידים אקסום על המיקרופונים

יא מאן! חיובי בהחלט!

בהחלט דבר מעניין ממה ששמעתי.. נ.ב רמיקס ענק של ווידו להיפ הופ של דד פראז וקאלי באדז!!!!

ק ר ח

New member
איזה יופי,אז מוש יצא גבר!

בזכותו מופיעים אנשים שהרבה יותר מתאימים להופעה כזאת שורפת,אם אקסום שם זה שריפה...

ק ר ח

New member
ותכלס,אם נשים את הדברים על השולחן

אני זוכר שלא מזמן בגרמניה היה איזה מקרה של אח ואחות שהתאהבו,נישאו,והביאו 4 ילדים לעולם(3 יצאו מפגרים), אז הומואים זה מגעיל אותי אישית כמו שהאח ואחות האלה מגעילים אותי אישית,שניהם זה לא טבעי,רק שבקשר לאח ואחות זה בטח יגעיל פה את כולכם,אבל כשמדובר בהומואים כולם נהיים יפי נפש פתאום כי להיות הומו היום נהיה סוג של אופנה,כרצון להתקבל לחברה המתירנית אלק והשונה רצח כאילו,אבל תכלס זה בדיוק כמו האח והאחות שנישאו-זה מגעיל רצח,ואני לא שונא חלילה את מי שבחר לחיות ככה,אני פשוט מאד מרחם עליו/עליהם.... מה עם לסביות.? הן גם בעניין?

TakTik

New member
יש הבדל

תוך משפחתי, כמו שציינת, גורם לפגמים פיזים בחיי הילדים..

skretch

New member
והומואים לא מפתחים משפחה. אין להם יכולת

להוליד תינוק משל עצמם.

Funky Giraffe

New member
מרחם?

אני לא מבין למה אתה צריך בכלל לגלות כלפיהם איזשהו רגש, חיובי כשלילי אתה לא מכיר אותם, מה זה לעזאזל מפריע לך? עם כל האהבה והכבוד שיש לי אלייך אחי

ק ר ח

New member
למה מרחם?תגובות לעידו,לסג,ולאולטרה סוניק

כי שוב,היום להיות הומו זה כאילו בסדר,וכאילו בוא תצאו מהארון כולם,יש פסטיבלים,ותרבות שלמה,ואם אתה קיצוני וכבר הולך עד הסוף עם זה כמו עופר ניסים או דנה אינטרנשיונל מי יודע ? אולי זה יעזור גם לקריירה,תשאלו את אסי עזר, בסדר,זה מותר,זה אפילו יותר מקובל ממקובל,בכוונה הבאתי ת'דוגמה עם האח והאחות(ואני באמת מקווה שעוד 30 שנה לא יהיו כאן דיונים על זה שזה מותר וצריך לאפשר לכל אח ואחות שרוצים לגלות עריות לעשות זאת) מקודם כדי להגיד שאותי אישית זה מגעיל,אין לי בעיה אישית עם הומואים,אני לא אקרא לשרוף הומואים ובקשר לסג שכל כך נפגע מההודעה שלי-א.תתפלא אבל יש לי חברים טובים שהם הומואים,וזה לא מפריע לי להיות חבר שלהם,יותר מעניין אותי למה נפגעת כל כך ולקחת את זה לכיוון אישי,סליחה שהדעה שלי הגעילה אותך,אתה לא יכול להתמודד עם זה,תזדיין,עדיף עם גבר. ולאיתמר אולטרה סוניק-ברור שיצאתי די עלוב,להיות בפורום הזה,ולרשום באמת מה שאתה חושב,ללא אינטרסים,ללא לעסוק במי יראה את זה ומה יחשוב,בכלל,להיות אדם אמיתי ולהגיד מה שאתה חושב ורוצה בארץ שלנו זה די עלוב-תשאל את ג'אקו,תשאל את יוזלס איי די,אני ג-א-ה!!! להיות עלוב,ולהגיד את מה שאני חושב,שוב,אם מישהו נפגע מהדברים שלי,הוא סתם הומו. סתם סתם,אם מישהו נפגע מדבריי סליחה. עדי ואדם-אתה אידיוט,לא רושמים דברים כאלה ע"ג פורום אחי,גם אם מי שדיברת עליו לא מכיר ולא קורא את הפורום,וכן,אני יודע שלא רשמת שם שם משפחה,אבל עדיין,בשביל דברים כאלה יש מסרים אחי.

סֵג

New member
באת אל אחד מהחברים שלך ואמרת לו.. -

'אתה מגעיל אותי, אתה כולך לא טיבעי. אתה עושה את זה כחלק מאופנה, כי זה נהיה מאגניב.' בקיצור, החברים ההומואים שלך יודעים מה אתה חושב על הומואים?

ק ר ח

New member
2 דברים:

א.כן,אבל לא בצורה כזו מן הסתם,זה חבר טוב וזה לא פורום אז זה יותר אישי וזה יותר ביני לבינו אבל כן,הם יודעים את דעותיי,ואין להם בעיה עם זה. ב.לעידו-שאלת למה אני מרחם עליהם? בסופו של דבר,מאד עצוב לי שהם לא יכולים להביא ילדים לעולם,עזוב אימוץ,ילדים אמיתיים,אין להם המשך וזה עצוב לי אישית מאד,במיוחד כשזה מישהו שאני מכיר ואוהב.

ק ר ח

New member
ועוד משהו

זה לא שבאתי לחבר ואמרתי שהוא מגעיל אותי,אלא שהנטיות שלו מגעילות אותי כמו למשל שלי הוא אמר שאני לא מגעיל אותו אבל העובדה שאני מעשן עשב(בחוק הם קוראים לזה סמים מסוכנים) מגעילה אותו. למשל.

סֵג

New member
אשכרה..

אתה.. אתה מרגיש שהנטיות שלך הם איזה משהו פשוט כזה? אתה רואה את עצמך מתאהב בגבר (וחי איתו, ושוכב איתו) באותה צורה וקלות כמו שאתה מפסיק לעשן? הרבה פעמים, התפיסה המינית של בנאדם היא משהו מאוד עמוק ובלתי ניתן לשינוי בהויה שלו. תסתכל על עצמך כדוגמא. תחשוב, עד כמה בסיסית ההטרוסקסואליות בתוכך. עכשיו תנסה לדמיין שמישהו בכותב כאן בפורום שזה שאתה שוכב עם בחורות, שאתה אוהב בחורות.. שזה אופנה ושזה לא טיבעי. היסטורית, ביולוגית ואנתרופולוגית הטיעונים שלו יותר טובים משלך, אבל זה לא באמת משנה... עכשיו, אם באמת היית כנה.. וגאה.. ואמיץ.. כמו שאתה תופס את עצמך, ואמרת לחברים שלך מה אתה חושב עליהם, כמו שסיפרת כאן לי.. ולא ריככת את זה עד כדי כך שמה שאמרת להם ומה שאמרת לי הם שני דברים שונים... אז החברים שלך מוכנים לספוג תעלבון הזה. או שהם אדישים לדעות שלך (כי הם לא תופסים ממך), או שהם מעריכים אותך כבן אדם ומוכנים להעלים עין. בכל אופן, אתה לא יכול לצפות שאנשים שהם לא חברים שלך יתיחסו אל המגרעות שלך באותה צורה.

ק ר ח

New member
אתה יודע מה? אתה צודק אחי.

כל מה שכתבת כאן נכון,ותכלס-סליחה על זה שכתבתי את הדברים הנ"ל באופן כזה בוטה שגרם לך לזעום עליי,באמת לא התכוונתי לגרום לך ולאף אחד מחבריך ומחבריי כעס או באסה,פשוט רציתי לפתוח דיון ולהסיט את הנושא מקפלטון שתכלס באמת לא מעניין כאן אף אחד(בשביל זה יש להם פורום רגאיי).לפחות אני מרגיש שאני ואתה ניהלנו דיון בריא כמו שצריך עם להסביר אחד לשני את כוונותיו ולא להגרר לפסים אישיים לדוגמא פלג ואחות של בן ארי. תכלס-סליחה אם איך שרשמתי את הדעות שלי פגע במישהו או מישהי,מי שבאמת מכיר אותי יודע שלא התכוונתי לרע ואלה שלא מכירים אותי-הנה,לא התכוונתי לרע. עדי.(איזה שם של הומו הא?)

למעלה