מסכים ומחזק
אני מכבד כל אחד מהמופיעים על הבמה הזאת חוץ מקייפלטון, אני יודע או לפחות מניח שאין מסרים גזעניים במוזיקה של אקסום, סאבו וקותי, התקווה או לרוז. עם זאת זה הזמן לקפוץ מהעגלה ולא לקפוץ עליה. קייפלטון יכל להטיף לערכי משפחה ראויים, באופן תרבותי. הוא אפילו יכל להטיף נגד מין הומוסקסואלי. אבל בין זה ובין דברי הבלע המכוערים והאלימים שמעטרים - כך מסתבר - רבים מהשירים שלו, יש הרבה. בהתחשב בעובדה שהדברים משלהבים את הקהל ועוזרים לו בקריירה - יש להוקיע ולא לשתף עם זה פעולה. ולפלג קרח ואחרים, ההשוואה לפיפטי סנט או שכמותו, די מטופשת. האיש יכול לתאר אלימות גרפית עד מחר, לאיים על האויבים שלו ואפילו להטיף לצריכת סמים, אבל בין זה לבין הסתה לגזענות - ההבדל רב. הסתה לגזענות ולאלימות כנגד מיעטים - במיוחד בפני קהלים גדולים - היא עבירה חמורה שיש להזהר בה מאוד, ואני לא חושב שצריך להסביר למה, במיוחד השבוע. זה דבר מוקצה מחמת מיאוס ואני מאוד מקווה שבשירים שהוא יבצע בהנגר, לא יהיו טקסטים כאלה. אם אני משטרת ישראל, הייתי שם שם צוות יס"מ, וברגע שהוא נכנס לאחד השירים האלה, הייתי מפסיק את ההופעה ועוצר אותו. חד משמעית. אני אישית חוויתי הופעה מבישה כזו פעם אחת בחיי, זה היה פישי הגדול שפער לוע מכוערת ומסריחה על הומואים בחישוגזים 3 או משהו כזה. אני באופן אישי ביחד עם חברה שלי קמנו, אספנו את הדברים שלנו, ועפנו משם. לצערי רבים אחרים מסצינת ההיפהופ נשארו במקום, הרימו ידיים כמו אקדחים לשמים, וחייכו חיוך רחב. לשמחתי הדברים דלפו לעיתונות לאור יוזמה ברוכה של חלק מהנוכחים במקום, ופישי קיבל על הראש. כמו שצריך.