*** מועד יולי 2004 ***

דוקא זכור לי משהו אחר

נראה לי שתפקיד המילדת לסייע ללידה ולכן חייט לא מתאים (כי הוא מבצע לא מסייע) משהו זוכר את שאר האפשרויות? ומה עם השאלה עם הכובעים? משהו זוכר אותה לגמרי? ואת התשובה?

shar21

New member
אהלן חבר'ה.....

אני די חדשה כן. אני גם נגשתי היום לפסיכו, והיה לי גרוע........ אבל מה? בגלל שלקחתי בחשבון שאני גם ככה יגש עוד פעם כבר לא ממש איכפת לי. אני את ה-400 שלי השגתי בכבוד.....

psychguy

New member
מישהו זוכר..

אם מישהו זוכר את התשובות, או חלקן לפחות, לטקסט עם העיניים והמוח, זה ממש יעזור לי. איזו תשובה בחרתם על השאלה מה קורה ל- PDE אחרי שהאהבה נגמרת? אני כתבתי שיורד.. זה נכון? שני הקטעים האלה לא יוצאים לי מהראש. ת'אמת, הייתי בטוח שזה פרק פיילוט כי הטקסטים נראו לי מאוד קשים.. איזה באסה שזה לא

eyeball

New member
חבר'ה כמה זמן

בערך לוקח לתשובות להתפרסם באינטרנט ???

sivan83

New member
במועד אפריל לקח חודש +

מאיפה הבנת שזה שבועיים?!?!?!

זה אכן יורדת

אהבה מגבירה את רמת החומר וכשנגמר הקשר הרמה יורדת במהירות ודוחפת את החולה המסכן לקשר רומנטי חדש, שכמובן לא מצליח בגלל שהוא לא מבוסס על התאמה אלא על צורך נואש. אני זוכר שהייתה עוד שאלה שהתשובה עליה הייתה "כמה קשרים רומנטיים בו זמנית". משהו זוכר עוד שאלות? היה פטל אחד שניחשתי (עם הבננות) משהו זוכר אותו (ואת התשובה)?

הפרק הראשון בכמותי

משהו זוכר את שני השאלות האחרונות של הפרק הכמותי הראשון (לי הייתה חוברת אדומה)? והתשובות הנכונות בקושי הספקתי לרוץ אותם וניחשתי.

sivan83

New member
עוד שאלות

מישהו זוכר מה היתה התשובה לשאלה? פורמלי: א. טבחים צעירים אינם מכינים קינוחים ב. רינה היא טבחית צעירה ג. רינה מכינה רק מרקים מה נכון? 1. טענה א' נובעת מ-ב' ו-ג' וכו' אני סימנתי 4, אף תשובה לא נובעת מהאחרים או משהו בסגנון הייתה שאלה בכמותית עם סכום זויות פנימיות במצולע עם M ו N התשובה הייתה 180*(N-M) מישהו זוכר מה היתה התושבה לפטלים עם שלחתי את המפטל בדואר והפטלים חיכו מחוץ למשרד ( או משהו בסגנון) נדרשתי להפטיל את פמוטי הכסף והיה עוד משהו אני סימנתי את בולי הודאר מתוך מחשבה שזה מוליך שולל של 2 דברים כי יכול להיות שם שורש כ.ת.ב ושורק ב.ר.ק והיה גם את הפטל עם המעדן בננות שהיה שם מוליך שולל עם ק.פ.א , הקפאתי את התוכנית לקנות תנור או משהו בסגנון והפטל עם המסעד.... של הכיסא שהייתה אופציה של סעודה או ארוחה תנסו להיזכר בעוד שאלות של מילולי , זה ממש מטריד אותי כל העניין של האנלוגיות ושל הפטל...

מה זה מוליך שולל עם ק.פ.א?

כי השורש היה ק.פ.א הירקות קפאו,מקפא בננות{כמו ג'לי},והקפאתי את התוכנית

eyeball

New member
התשובה

בפטל של המכתב היתה ב.ר.ק היה שם שלחתי את המברק להבריק את פמוטי הכסף הברקנים גדלו בשדה

למעלה