*** מועד יולי 2004 ***

Hallie

New member
פסיכי' שני...

לא יותר מידי הפתעות. 28 שאלות באנגלית היה גם במועד הקודם. המועד הנוכחי היה קל יותר מהקודם, וגם מזה שלפניו (דיווח של חברה שעשתה את מועד פברואר) שוב שני פרקי הבנת הנקרא במילולי-נחמדים מאוד דווקא! הכי אהבתי את ההוא עם ההורמון פנילאתילאמין (PEA) נבחנתי בכיתה ישנה ומגעילה. כסאות סטודנט. עד הרגע כואב לי הצוואר מהם. אולי פשוט כדאי להביא קרש כתיבה מהבית? מה אתם אומרים? הם מרשים כזה דבר? הבוחנים היו מעפנים. הבוחנת-שקנה, טפשה, ולחוצה. היא לא כ"כ ידעה מה לעשות, וכל הזמן שאלה מה לעשות את הבוחן השני, שהיה רוסי והיה לו קצת קשה לקרא את הוראות הבחינה. הבוחן התעסק במשך איזה חצי פרק עם פתיחת ניילון של ממתק. הוא היה שני מטר ממני, והציק לי ממש עם הרשרוש של הניילון. היו צלצולים של פלאפונים, שנשמעו מחוץ לכיתה. על חברה שלי היה שמש במשך כל הבחינה, ולא היה לה מזגן. (גם לי לא, אבל עלי לא היה שמש
) בקיצור, היה חביב, היה נחמד, טוב שנגמר. עכשיואני שוב עומדת לסבול מ"תסמונת פוסט פסיכומטרי" (PostPsichometricSindrom) שזה אומר-הצרנות של משפטים של בן השיחה, תקיעת מילים פסיכומטריות בפרצוף של הזולת האומלל, מציאת שלשות פיתגורס בכל דבר שנראה כמו משולש בעל תשעים מעלות, ועוד ועוד תסמינים... האם גם אתם סובלים מ PPS ? שכולנו נתקבל למה שאנחנו רוצים! בהצלחה.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif אני סובלת ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מ PPS, ואני כבר כמעט שנה אחרי הפסיכומטרי שלי
מעודד, הא

sivan83

New member
עוד שאלות

כמותי a+b)^x = a^x+b^x למה שווה X 1)1 2)0 3)-1 4) אין X כזה אני סימנתי 1 עוד שאלה בהשוואה כמותית טור א' מספה המספרים הזוגיים בין 106 ל 203 (או משהו בסגנון) טור ב' מספר מספרים שמתחלקים ב 5 בין 1 ל 103 סימנתי 1 עוד השוואה כמותית טור א: הסיכוי שבקוביה יצא 3 טור ב: הסיכוי שיצא ב 2 נטלות של קוביה לפחות פעם אחת פלי סימנתי 2 והיה שאלה אחת במילולית שעד עכשיו מטריפה אותי.... משהו עם תוכנית ברדיו שמשמיעים שירים לפי סדר הופעתן ניתן לדעת איזה שיר מעודף או משהו כזה.... מה הם רצו שם?!?! והיה עוד שאלה בהגיון על תור לתאטרון שעומדים חיות : אריה, צב, וזברה ועוד מישהו ובא ילד ונדחף לתור.... אבל נראה לי ששתי השאלות במילולית האלה היו בפרק של הפיילוט מישהו זוכר?!?

גם אני סימנתי 1

בשאלה עם האיי ובי בחזקת איקס השוואה כמותית עם הזוגיים זה פיילוט לא היה לי את זה והיו לי רק 2 כמותי עם ההטלות של הקובייה והמטבע גם אני סימנתי 2 לא הייתה לי שאלה על התוכנית רדיו והיו לי 3 מילולי אז בטח זה פיילוט אבל השאלה עם התור לקולנוע הייתה לי אז יש סיכוי שזה לא פיילוט. אני סימנתי שיש חיה אחת בין הקרנף לילד

sivan83

New member
אני זוכרת שסימנתי 4

כי הילד בא אחרון , והאריה היה יכול להיות או שני או אחרון... ואם הוא נדחף לפני האחריה כלומר שהוא היה 2 מהסוף נדמה לי אני לא בטוחה ואם אני לא טועה, התוכנית רדיו והתור היו באותו פרק מילולי אחרון

לדעתי:

היה נתון שיש חיה אחת שהיא הראשונה בתור{יש 4 חיות} ובנוסף היה נתון שהצב נמצא אחרי הקרנף האפשרויות הן:*צב קרנף אריה כלב{נגיד שאמרו שהכלב ראשון לא זוכר איזו חיה זו הייתה, בטוח לא האריה או הקרנף} אפשרות שנייה:*אריה צב קרנף כלב כלומר לא משנה מה יהיה אם הילד נדחף לפני האריה בין הילד לבין הקרנף יש חיה אחת זו לפחות דעתי

spittea

New member
זה פרק פיילוט כי לי לא היה

אבל היה לי שאלה עם לייצנים בצבעים כחול אדום וירוק וכובעים מישהו יודע מה התשובה? זה בטוח לא פיילוט כי היה לי 2 מילולי

sivan83

New member
זכור לי משהו כזה

עם אנשים בצבע כחול טדם וצהוב שהאיש הצהוב חבש את הכובע בצבע שהאיש עם הכובע האדום חבש אם אני לא טועה זאת הייתה תשובה 4, לא זוכרת מה היא אמרה בדיוק (נראה לי שהאיש האדום חבש כובע כחול) מישהו זוכר?!

XnirX

New member
גם אני הסקתי את זה

בתשובה עם הכובעים המעצבנת , בוא נקווה שצדקנו

sivan83

New member
עוד שאלות

היה איזה שאלה בעמותית עם 6 משולשים ישרי זוית ושווי שוקיים שמרכיבים ביחד איזה צורה מה לא יכולה להיות הצורה: מלבן ריבוע טרפז מקבילית אני סימנתי ריבוע... אבל אני לא בטוחה, התעכבתי על זה הרבה היתה עוד שאלה עם גדר שאורכה 12.25 מטר והיא מורכבת ממוטות שאורכם 25 ס"מ ומחבלים שאורכם 75 ס"מ ... כמה מוטות מרכיבות את הגדר אם אני לא טועה זה היה 13 עוד שעאלה 2 מספרים A ו B , כובפלים בינהם והמכפלה גדולה מכל אחד מהמספרים המקוריים אני חושבת שהתשובה הייתה שהמספרים הם מספרים שליליים בין 0 ל 1- הייתה שאלה במילולית על שקרנים ששתי אחריות היו דוברות שקר ואחת שקרנית או שמהו בסנגנון ואז שאלות מה אחות אחת לא הייתה יכולה להגיד (לא ידעו אם היא שקרנית או לא) ונראה לי שהתשובה הייתה : 2 אחריות שלי דוברות אמת אנלוגיות להרקיע: רקיע רמקול: אזוניות זהו לבנתיים...

אממ

חוץ מהאיי ובי שסימנתי כמוך כל השאלות של הכמותי הם פיילוט בשאלה של השקרנים נראה לי שסימנתי אותו דבר כמוך

IDANGR

New member
חייב לדעת

מה הייה הפיילוט באנגלית בלי קשר ל - 27 שאלות או 28 כי אני לא זוכר כמה שאלות היו לי אני רק זוכר שבפרק אחד היה לי 14 השלמ"ש גם לך ? או שזה הפיילוט כי הוא הייה ממש קשה אתה זוכר את התוכן של האנסינים בפרקי האמת ?

sivan83

New member
לי היה 2 אנגלית

פרק אחד עם הבית הלבן ופרק נוסף על איזה שבט אחד שרוקד ריקודים ושר ואף אחד מהם לא היה עם 14 השלומות משפטים היה לי בכל פרק 28 שאלות אחד עם 7 ניסוחים (פרק של בית לבן) אחד עם 12 השלמות (פרק של השבט )

ב ל

New member
אני חושבת שזה היה

להרקיע:קרקע וגם אני סימנתי ששני המספרים בין 0 ל-1-

psychguy

New member
כמה שאלות

תגידו, הבנתי כבר שהפרק במילולי עם שני הטקסטים, חולי אהבה ומשהו עם המוח והעיניים, לא היה פיילוט. בטקסטים האלה הלך לי ממש גרוע. אם מישהו בעל זיכרון פנומנלי זוכר מספר תשובות או אפילו חצאי תשובות לטקסטים אלה, בעיקר לזה עם המוח והעיניים , אני אשמח לראות. מה הייתה התשובה לאנלוגיה להרקיע: קרקע? אני זוכר שבחרתי בתשובה להצפין: דרום אבל אני לא בטוח האם אתם זוכרים שאלת פטל שהשורש הנכון היה ב.ר.ק? מה היה הטקסט בפרק הפיילוט של המילולי?

psychguy

New member
שכחתי גם

ראיתי שיש חילוקי דעות בנוגע לשאלה עם המספר המקסימלי שבו יכול להתחלק הביטוי a*b*c אני אישית כתבתי 128, אבל ראיתי שהרבה חושבים שזה 64. מישהו יודע בוודאות מהי התשובה?

TRIPLEfnH

New member
מה שאני זוכר.

אמרו שה"תרופה" למחלה היא שיש איזה אנזים שחוסם משהו וכך מפרק איזו מולקולה ואז שאלו מה התרופה או איך אפשר לרפא או משהו והייתה תשובה עם: 1) אנזים שחוסם... 2) לפרק ת'מולקולות משהו סימנתי אנזים שחוסם... הייתה שם גם תשובה שה PDE או איך שלא קראו לזה עולה אחרי שמסתיימת אהבה או משהו והייתה גם תשובה מה לא הוזכר כ"תסמין" למחלת האהבה , לא זוכר מה בדיוק, אבל זה היה דיי ברור. על העין והמח בקושי הספקתי לעבור, ניחשתי את שני האחרונים.

sivan83

New member
התשובה במילולית הייתה

שאנשים מנהלים קשר בו זמנית עם כמה אנשים?! בקטע על מחלות האהבה...

למעלה