*** מועד יולי 2004 ***

Soak

New member
שאלה בהגיון:

שלושה כלבים: רקסי בובו ומקס, בצבעים חום, שחור ולבן. טענה א:הצבע של רקסי הוא שחור. טענה ב: הצבע של בובו הוא לבן. אם רק אחת משתי הטענות נכונה, מה אפשרי אבל לא הכרחי? מישהו זוכר מה התשובה? אני זוכר שהתלבטתי בין 2 תשובות: - הצבע של בובו הוא חום. - הצבע של בובו אינו שחור. WTF?? מה זה בכלל "אפשרי אבל לא הכרחי?" ???

Soak

New member
גם אני סימנתי את זה

אבל אני חושב לצערי שזה לא נכון... הקטע הוא כאילו שזה שהוא אינו שחור זה הכרחי אבל זה שהוא חום זה רק אפשרי אבל לא הכרחי, וזה בדיוק מה שהם רצו. חבל רק שעליתי על זה באוטובוס בדרך חזרה

sivan83

New member
נראה לי שזה היה פיילוט

כי לא היה לי את זה ... והיו לי 3 פרקים במילולית....

XnirX

New member
אני אגרור את שאלתי מהפורום

לשרשור המתאים... בסך הכל היה סביר חוץ מפרק קשה במילולית בהחלט .. הכמותית היה לי דווקא לא קשה במיוחד.. האנגלית היה בינוני קל היו לי במבחן שני פרקי אנגלית, שלושה מילולית ושלושה כמותית. הגרף עם האחוזים לקח לי 8 דקות , מזל שהשארתי אותו לסוף.. נקווה לטוב חבר'ה , מהשוואה פה עם התשובות שלכם בשאלות הקשות יותר נראה שצדקתי... באה אצלנו בוחנת עם מחשוף מטורף , החזקתי את עצמי כל הבחינה עם הראש למטה ,סיימתי את הבחינה עם צוואר תפוס... יענו מה זה הקטע הזה זאת עוד קנוניה של המרכז הארצי לבחינות והערכה , לבלבל אותנו הגברים התמימים עם מחשופים נדיבים??? הבוחנת השנייה לעומת זאת ממש לא הייתה חשופה ובינינו עדיף שכך. אוקיי פשוט העתקתי את ההודעה....

Hofman007

New member
קטעי קריאה באנגלית

למי שהיה פרק פיילוט באנגלית זוכר את כל 6 קטעי הקריאה? אני זוכר רק 4. דיסני, בית הלבן, בטחון עצמי, שבט אנדיאני. מה היו עוד 2 קטעי הקריאה?

XnirX

New member
דיסני פיילוט

לי לא הייתה חיה כזאת..... והייתה לי חוברת אדומה...

IDANGR

New member
מילולית

הקטע עם הסוסים במילוילת הייה פיילוט ( סוס שחור וחום ) או שלעוד אנשים היה את זה - זה היה ההגיון ..........

Hofman007

New member
רגע תזכיר לי

תזכיר לי על ונציה אני לא זוכר. את הבכי אני זוכר.

sivan83

New member
עוד שאלות

מישהו זוכר את האנלוגיה לידה: מילדת? מישהו זוכר עוד אנלוגיות?!?! הייתה גם שאלה בכמותית על שטח מעגל שווה ל 5Rפאי, מה רדיוס המעגל התשובה הייתה :5 עוד שאלה הייתה במילולי על מחזק מחליש על חלב אם - התשובה הייתה פירסמו את הדיווחים רק בערים, וזה היה הגורם המחליש.... הייתה שאלה נוספת בכמותית על משולש ישר זוית , עם גיזרה שהזוית שלה 45 מעלות והשטח המושחר היה 1 פחות פאי חלקי 8 הייתה שאלה נוספת בהשוואה כמותית על נכסים משותפים של 2 אנשים, שאחד מהם 40% ... אני לא בדיוק זוכרת מה היה שם, אבל אני חושבת שזה 4 ועוד שאלה הייתה על פעולה ממוצאת שאומרת : המספר פחות 1 חלקי המספר עצמו אבל אני לא זוכרת מה היו התשובות ועוד שאלה הייתה על ערך מוחלט של A וערך מוחלט של B גם שם לא זכור לי מה היו התשובות זהו בנתיים

TRIPLEfnH

New member
לידה: מיילדת

חייט: תפירה לגביי הרכוש המשותף, כן זה היה 4. עם הגזרה של 45 מעלות גם זכור לי. היה גם משהו עם גזרה עשר אבל אני לא זוכר את התשובות.

IDANGR

New member
מילולית

עם החלב אני חושב שהשאלה היתתה מה הגורם המחזק ולא המחליש .......... אני כמעט בטוח לא ?????????????

sivan83

New member
נכון...

התבלבלתי.... בכל אופן זאת הייתה התשובה עם הפירסום רק בערים או משהו כזה....

למעלה