מוסורסקי...

ToryMaster

New member
אהמ שוב

הביטחון העצמי שלי ממש לא קשור לנושא, והוא אל עניינו של אף אחד בפורום הזה, כולל אותך. השיטה האחרת שלך נוטה לפגוע באנשים אחרים, אז ארל תחכה שנתיים כדי להחליף אותה, אני ממליצה להחליף עכשיו

זו הייתה המלצה ידידותית

לגבי המלצתך - תודה, אך איני מוצא לנכון להחליף אותה כעת. מי שצריך לדעת, יודע שזה לא בכוונה לפגוע, למעט מקרה אחד ברור - וגם זה לא לפגוע בו, אלא להזהיר אחרים פן יפגעו ממנו.

ToryMaster

New member
אמממם

זה לא קשור אם הוא יודע שזה אל בכוונה לפגוע, זה עדיין פוגע, גם אם זה לא מכוון אליו אישית, מי כמוני יודעת? ותודה על ההמלצה, אבל אני לא מקבלת המלצות מאנשים שמכירים אותי, מה בעצם יגרום לי לקבל המלצות ממישו שלא מכיר אותי?

מעניין

כיצד את מקבלת בסובלנות את פגיעותיו של אחד, שלא רק ברמת הזלזול שבהן הן פוגעות יותר, אלא גם בשפתן ועל פגיעותיו של אחר, שאינך מכירה כלל את טיבו, את מתרעמת. האם פגעתי בך אי פעם?

ToryMaster

New member
בי אישית?

לא כשדיברת אלי, אבל כן, לדוגמא עכשיו... אני איכשהו הבנתי ממך שהגישה שלך כלפי מתחילים הולכת ככה: "אויש איתכם, למה צורת החשיבה שלך אל מסוגלת להיות כמו של קצת יותר מתקדמים מכם? למה אתם לא יודעים את הדברים שלי הם ברורים מאליו?" בי זה פגע. יכול להיות שלא לזה התכוונת, יכול להיות שכן אבל לא במודע, אני נפגעתי מזה בכל אופן. אם האחד שאתה מדבר לעיו הוא JBU, אז אותו אני מכירה מכף רגל ועד ראש (
, או שלא, הייתי חייבת) וכן, עם כל הכבוד, גם מהיחס שלו נפגעתי, אבל איתו אני אדבר כבר בנפרד כשהוא יסיים עם הפסיכומטרי. בגדול, היחס של הרבה מהאנשים שנמצאים בעסק כבר הרבה זמן כלפי מתחילים הוא מאוד מזלזל ופוגע, גם אם הם לא שמים לב לזה, אני רגישה, אולי רגישה מדי, אבל זה לא קשור. אם אני אראה מישו שמתייחס למישו ככה, בין אם זה חברים טובים שלי, דמויי אחים ואחיות, דמויי הורים ושות', אני אתעצבן, אני אפגע, אני אתקוף בחזרה. אז מצטערת, ומצטערת גם על הכיוון האישי למדי שהדיון הזה קיבל, אבל חשוב לי להבהיר את הנקודה שלי.

ebonyW

New member
סליחה שאני מתערבת בויכוח שלכם, אבל

אם אני זוכרת נכון, כל השרשור הזה התחיל מהודעה של מישהו שאמר שיותר זול וקל לחפש פתרונות באינטרנט. אני לא מוצאת בזה שום פסול. אולי מדובר חס וחלילה באדם נכה שקל לו יותר לחפש באינטרנט מאשר לכתת גלגלים בין חנויות ספרים? למה להניח מראש את הגרוע ביותר? לכל אחד יש צורת למידה שונה. יש אנשים שצריכים למצוא הכל בעצמם ויש אנשים שמסתדרים הרבה יותר טוב עם הפניות מאחרים. יש כאלה שלומדים רק ע"י סיכום החומר בעצמם, מעצם כתיבתו וישנם אחרים שלומדים רק ע"י קריאת סיכום שנעשה ע"י אדם אחר. כל עוד הם לא פוגעים באף אחד, שתי הדרכים הן לגיטימיות. אני חושבת שעדיף להיות נחמדים. אתה אף פעם לא יכול לדעת מי נמצא מאחורי המסך, ומהן הנסיבות המיוחדות שלו. תמיד כדאי להיות נחמד. אולי לא תמיד זה עובד, אבל זה יותר טוב מלתת למישהו מכה בראש. ומעבר לזה, איפה זה משאיר אותך? אולי השיטה החדשה "עובדת", אבל מה היא אומרת עליך בתור בן אדם? אני אישית הייתי מרגישה לא כ"כ טוב עם עצמי. ונקודה לסיום בהתייחס למשפט הבא בהודעתך "יש אנשים שצריכים לקבל את המכה בראש כדי שהוא יתחיל לעבוד נכון": אני בהחלט מודעת לכך שאתה וותיק בתחום, אבל עצרת פעם לחשוב שאולי מה שנכון וטוב עבורך אינו מתאים לכולם? שאולי יש מי שרואה את הדברים באופן שונה? המושג "נכון" בחיים ככלל ובמאגיה בפרט הוא מאוד יחסי ואמורפי ונקבע מחדש ע"י כל אדם ואדם. יש אנשים שחושבים שמי שעוסק במאגיה צריך לקבל מכה בראש כדי שיתחיל לחשוב "נכון". אתה מבין לאן אני חותרת? צריך לכבד השקפות של אחרים גם אם הן לא עולות בקנה אחד עם ההשקפה שלנו, כל עוד הן לא פוגעות באחרים. Blessed Be
אבוני

את הרי מכירה אותי

קצת... ואת יודעת ומכירה את ההודעות שלי וטיבן
האם לכולם אני לא נחמד? האם לכולם אני נותן "מכה על הראש"? אני עושה זאת רק למי שלדעתי יש לי סיבה טובה לעשות זאת, ולרוב זה מאנשים שאני מצפה מהם לדברים

ToryMaster

New member
אה

מחביב הקסם אתה מצפה לדברים? וזה רק בשביל לספק את הסקרנות העצומה שלי

ebonyW

New member
מה???

אני אמרתי שלכולם אתה לא נחמד? שאני אגיד דבר כזה??? פשוט לא כ"כ הבנתי למה התעקשת להחליף את הגישה... אני חושבת שהדבר המרכזי שצרם לי, הייתה המילה "נכון". כי למען האמת, אם לצטט מהודעה שלך - "אין בסדר ולא בסדר". אני מאמינה שמי שבאמת רוצה ומיועד להיות כאן, ימצא בסופו של דבר את הדרך הנכונה עבורו, וזה יהיה הרבה יותר נעים אם הוותיקים בינינו יכוונו באופן קצת יותר עדין ממכה על הראש. ליטוף יהיה הרבה יותר נחמד
ואני מקווה שאתה נחמד אליי כי אני פשוט מקסימה(וצנועה
) ולא בגלל שאתה לא מצפה ממני לשום דבר
Blessed Be
אבוני

ToryMaster

New member
יו, הייתי חייבת

את באמת מקסימה, אני אישית נחמדה אלייך בגלל זה שאני אחמיץ הזדמנות להתחנף למישהו? חלילה!

jbu

New member
../images/Emo6.gif רק אני רואה כאן את האירוניה?

מקודם צעקת עליו בגלל שהוא "נותן מכה" לאנשים בראש ועכשיו את מתרעמת בגלל שהוא נחמד אילך
מוסורסקי איך הגעתה למצב כזה? באמת אני חושב שהגישה של מוסורסקי לא "הכי טובה".

ToryMaster

New member
חחח

הוא בנאדם מיוחד גם כשכועסים זה לא אומר שלא אוהבים מותק.

ebonyW

New member
כל הפיסקה נכתבה באירוניה ../images/Emo13.gif

אז אתה לא היחיד

jbu

New member
למה בגלל שאמרתי את דעתי?

למה בגלל שאמרתי את דעתי? לא על מישהוא ספציפי? נ.ב אחלה דיון, אני לא זוכר מתי היה לנו דיון כזה ארוך.

ToryMaster

New member
לא

בגלל שבאת בגישה של להגיד שאין, לתקוף, לעזוב שכחת כמה שלבים, להסביר לדוגמא, לדבר בנימוס, לנסות לא לפגוע...

למעלה