מוסורסקי...

מוסורסקי...

זוכר את השאלון שנתת לנו מלפני חודש וקצת? היכן התשובות?או האתרים שאמרת שתפנה אותנו אליהם? היו שם כמה דברים שלא ידעתי, וכמה שחיפשתי לא מצאתי אותם.. מקווה שתרשום לנו בהקדם משו..
חביב הקסם

jbu

New member
רוב התשובות נצמאות ב-

רוב התשובות נצמאות ב- modern magick.

ובאינטרנט גם

קיים הרבה בולשיט. זה קצת משאיר טעם רע בפה כשאומרים "יותר קל וזול". אם אלו השיקולים שלך, אתה בתחום הלא נכון כנראה.

jbu

New member
אתה כול כך צודק

קודם כול זה לא קשור לאף אחת ספציפית, אבל זה ממש גרוטסקי שבאים אנשים לאיטרנט וחושבים שדרכו הם יהיו מאגים, אפילו האתרים שאני מחשיב לטובים לא יעשו את זה למעשה שום דבר לא יעשה את זה חוץ ממכם אפשר לקבל טיפים ,רעיונות,להחליף מידע מכול סוג שהוא ולראות דברים חדשים (אחרי הכול אילו היו הסיבות לכך שהאיטרנט הפך חציבורי). למה אנשים כול הזמן חושבים שמאגיה היא משחק? בשביל מאגיה צריך לעבוד ולא משהוא חפיף אלה לעבוד כמו שצריך, כמו שמדען לא יחפש באיטרנט כול תשובה או שיתן למישהוא אחר לעשות את העבודה או יפסיק בגלל "שלא בה לו" צריך לקחת את קריאת הספרים ברצינות, זה לא כמו שאני קורה סיפור לפני השינה או לעביר את הזמן זה יותר דומה ללמידע בבית הספר, זה מצחיק אותי שאנשים לא מוכנים להשקיעה קצת מעצמם במאגיה זה כמו שהם גונבים אותה ממשהוא אחר, אני כול הזמן מוצא סירוב לעשות צעד אחד לבד, אחרי זה באים בטענות ובכלל יש כאילו שאומרים "קראתי בריפרוף" זה ממש מריתח אותי ולדעתי זה ממש מוריד את הרמה. שוב חביב הקסם זה לא מכוון אילך.

ToryMaster

New member
תראה

אני אל יכולה להגיד שהכל בנט הוא נכון ושאין בולשיט, כי אני אל רוצה לשקר, הרבה דברים שתקרא בנט פשוט יהיו מעוותים וחסרי כל יכולת להיות נכונים הגיונית... מצד שני, מה אם אין לי את הכסף או האפשרות לקנות ספר? (כי אימאואבא עושים בעיות לדוגמא) אז אני לא אקבל את התשובות לשאלות שלי? אני אל אוכל ללמוד? מאגיה נובעת מבפנים, כל מה שאתה יכול לקבל זה טיפת הכוונה

THE gray

New member
אפשר בכיף....

להוריד ספרים מהאירטנט ואולי זה לא אותה תחושה ביד אבל אותו מידע...

לי הפריע יותר

החלק של ה"יותר קל". את החלק של הרצון ליותר "זול" אני דווקא מבין.

ToryMaster

New member
ובכן

אני לא חושבת שהוא התכוון ליותר קל מבחינה פרקטית, אני חושבת שהוא התכוון לזה שזה יורת קל להשגה

jbu

New member
למה כולם מדברים על המקרה הזה?

אני מדבר בכלליות, איך כולם מזלזלים במאגיה כאילו זה איזה שהוא תחביב זול, דרך הגב בשביל הספרים הראשונים שלי אני עבדתי, הוצאתי ציונים טובים כדי לקבל רשות מאמא ושכנעתי את אבא של חבר שלי לקנות אותם למרות שכבר ההורים יותר מידי פוחדים מהעיסוק שלי כל שעכשיו ציונים לא משפעים עליהם, אפילו לא היום ההולדת שלי שמתקרב ובה. חשבתי שלפחות מוסרסקי יבין (גם אתה ברוטוס?) כול הזמן אנשים באים ודורשים יכולות מהירות ורק אחרי מליון פעמים שאומרים להם שצריך ללמוד הם עושים לנו טובה ו"מרפרפים" להם במאמרים ובאתרים בעברית ! זה ממש זלזול, זה כמו שאני ירצה להיות עורך דין בשתי דקות של דפדוף במאמרים. בכלל אני הייתי מת שמישהוא היה מביא לי ישר ספר טוב לידיים, אני הייתי (ועשיתי) משיג את הספר מאשר לחפש תשובות קטנות, אני מעדיף איכות למרות שאני לא יכול להתכחש לטבעי (הישראלי?) למשהוא יותר זול
. ואמרתי ישר בהתחלה שזה לא לגבי חביב הקסם, רק מחשבות מטרידות שהיו לי לאחרונה.

כפי שציינתי קודם

את החלק של "להשיג בזול" אני עוד מבין. את החלק של "קל" אני לא מוכן לקבל (אלא אם כן מדובר בפרוש שהעלתה לזה ויקי). בקיצור, הבחור "חביב הקסם" יכל לנסח את עצמו אחרת, אם היה חושב טיפה על מה שהוא כותב. אני בהחלט מסכים עם הדיעה שיש להשקיע, ושמחפשי הפתרונות הקלים למיניהם לא שייכים לכאן, אבל עדיין יש הבדלים בין המקרה כאן למקרים הכלליים שאתה מציין.

ToryMaster

New member
ובכן

אני לא ממחפשי הפתרונות הקלים, פשוט בגלל שבשביל הדברים הטובים בחיים צריך לעבוד, ולעבוד קשה. ובנוגע להמ שכתבתי בתוגה לJBU, זה בנוגע אלי, אני מניחה שזה משק, עוד כמה וכמה אנשים

ToryMaster

New member
ובכן

זה לא קשור לציונים, אם ההורים שלי ידעו הם יזרקו אותי מהבית, נקודה. נראה לך מתאים לקנות ספר במבצ כזה<? את הכסף יש לי, את האפשרות לקנות אין.

jbu

New member
כול אחד גודל בבית אחר

כול אחד גודל בבית אחר,עם אמונות שונות וערכים שונים, הם לא יכולים לזרוק אותי מהבית בגלל שאני עוסק במאגיה. אני חוזר ומדגיש אני מדבר באוופן כללי ההודעה הזו נתנה לי אפשרות לומר את דעתי על אנשים שהיו פה לאחרונה (ומשחר הפורום הזה) שפשוט מתיחסים לזלזול ובקלות ראש, הם משקעם בזה כמו שלומדים לשחק במשחק חדש או משהוא ולא מוכנים לעבוד (גם לא על האנגלית). זלזול כזה קשה פוגע במעמד של העבודה הרוחנית הזו.

ToryMaster

New member
איזה מעמד?

זה לא זלזול, זה חוסר ידיעה. גם אתה היית ככה פעם, גם נאי הייתי ככה פעם, אפילו אילן, אלמוג ושות' היו ככה פעם. אנשים לומדים. אני לא באה במטרה לשלול את מה שאתה אומר או לכעוס, אני פשוט מנסה להסביר לך את הנקודה שלהם ולמה הם מחפשים ככה. אין טעם לחוש שמזלזלים בך כשזה בעצם נובע מזה שהאדם לא יודע נכון?

jbu

New member
לא יודע או מסרב ללמוד?

אנחנו אומרים שדרושה השקעה ואנחנו לא צוחקים, אם הבן אדם לא נוכן להשקיעה מספיק בשביל ספר אבל בכול זאות לבוא בטענות של למה זה לא מצליח לי אז ..... אחרי שנים עדין יש אנשים שמחפשים קיצורי דרך, לחפף פה ולחפף שם, אפילו בתרגלים ואני חושב שזה שרק 3 אנשים התמדו עם הקורס של אלמוג (שיש לו פונטיצל עצום) מראה שאם הם לא מוכנים לעשות משהוא כזה פשוט כמו מדיטציה אז איך הם מצפים להתמיד עם מאגיה? לי נראה שאת חושבת על מישהוא ספציפת.

NacroMittler

New member
אני אישית עם הדעה של ויקי

בשני הדברים, הראשון, אני לא יכול לקנות ספר, כי פשוט אין לי את הכסף, וגם אם יהייה לי את הכסף, אני מפחד לטעות ולקנות ספר שלא מתאים לי... הדבר השני הוא של אי היכולת, אתה מדבר על מדיטציה, כמה שזה קל ופשוט, אתה יודע כמה זה כשה לבן-אדם היפראקטיבי? מאוד! אתה לא מאמין עד כמה... עד לפני חודש, אני לא הייתי מצליח לעשות מדיטציה, כי מיליון מחשבות עוברות לי ברש בשנייה, כי אני לא יכול לשבת על התחת, כם אם הייתי מצליח, הייתי מאד את הריכוז מהר מאוד... זו מגבלה גופנית, אני התגברתי עליה (פחות או יותר), אבל לא כל אחד יכול...

jbu

New member
תתפלא איך שאני יודע ....

גם אני היפראקטיבי ! ואני הצלחתי הכול טוב מאוד היפראקטיביות זה סתם תירוץ קל, הכול עניין של קצת רצון, ובכלל אמא שלי עשתה על זה עבודה וכול הקטע הוא שאתה מופרע בקלות, תתחיל ללמוד פעם 30 ד'ק פעם 50 ד'ק עד שתגיעה לשעתיים. וגם לי לא היה כסף, ולא הייתה לי תמיכה של ההורים, ולי המליצו בהתחלה על ספר דפוק שכמעט קניתי, אבל דבר ראשון הוא שאתה צריך להיסתכן, זה משהוא שעושים עם כול קנייה. דבר שני הוא שאתה יכול ללכת לאמזון לראות ביקורות ולראות את הציונים שנתנו לספר ולקבל המלצות מאנשים אחרים.

jbu

New member
יש 3 דרגות

ואני בהכי גבוהה בגן הרמתי מטאטא על הגננת (יד כבר הייתה עניין שאבד עליו כלח) ובכיתה ד ניסו לדקור אותי בפעם הראשונה (לא שוכחים את הפעם הראשונה) וכו' אבל תפסתי את עצמי ביידים ואני כבר לא נחשב היפראקטיבי (למרות שטכנית זה תמיד נשאר) אבל לצערי במקום זה נשבר לי הגב מרוב ישבה (וגם בגלל הגובה שלי) כך שאני כבר לא יכול לשבת הרבה כמו פעם אבל זה בגלל הכאבים ולא בגלל ההיפר.

למעלה