ההבדל הוא שלנצח <יודע > את אלוהים
מהניסיון העשיר שלו במעבר בין שתי העולמות(עולם החיים ועולם המוות) ולא רק.
בין פרוזדור לטרקלין ו... נתן זהבי 20/5/2000 18:29 לנצח ----------------------- הבנתי שראית היום את נתן זהבי בערוץ 2 חבל שלא ראית בשבוע שעבר, כתבה מעולה, זה היה על המשיח. לא נורא, כנראה פעם ישדרו זאת בשידור חוזר -ובקשר לתוכנית של היום "בין הפרוזדור לטרקלין", אומר לך בוודאות את נקודת האי אמת שהדתיים בונים עליה ומזו אמיתותם נוצרות ההקדמות הכוזבות השקריות שהם מעבירים לתלמידיהם ולילדיהם שמאמינם גם הם בזה השקר ומעבירים הלאה בדרכיהם ובדרכים שונות זה מגיע גם עד לאוזנינו. כך יוצא ויהיה שבבוא היום וזה קרוב, שכל השקר הזה שהם בונים עליו, התנפץ להם ולמי שמאמין בזה ישר בפרצוף. ובמה מדובר? מדובר על עיקשותם על זו אמיתותם השקרית שהעולם הזה פרוזדור והעולם הבא הטרקלין. בקשר לעולם הבא, אפשר להשוותו לטרקלין, אך לא כזה כמו שהדתיים מצפים ובונים על זה, הם מצפים לגן עדן של דתיים ז"א * גן-עדן* כמשמעו, ואין כזה הדבר לא היה ולא יהיה ולעולמי עד זה לא יהיה. נקודת השבירה שלהם היא השקר שהם בונים עליו "כשהם טוענים שהעולם הזה פרוזדור", לצערי לצערנו לצערם לדאבונם (ולחרפתם הקרובה כשהאמת תתגלה), פרוזדור זה המעבר בין עולם זה לעולם הבא ז"א * הגיהינום! * כן הגיהינום הוא הפרוזדור, העולם הזה, העולמות שהיו ואלה שיהיו, הם הטרקלין הוא האולם, ז"א העולם שאלוהים ברא לאדם כדי שיחייה-בו בדיוק כמו שאנו חיים עכשיו בעולמנו-זה. זו האמת שהם לא מאמינים בה. מר' נתן זהבי העביר לנו את הדברים מבלי לדעת איפה הם צודקים והיכן הם שוגים. ז"א כרגיל, את האמת והשקר מעורבים. והוא ככולם יוצא אחד, נשארו בעניין זה תועים ומבולבלים. __________________ ומהדברים שסיפרתי לערני: __________________ זו מציאות ערני, מציאות וללא שום צל של צל של ספק! תיאוריה אתה ואחרים רואים זאת, לא כך אני ערני, זו חוויה המוכרת לי מהעבר (מהעולם הקודם שחרב וזמן מה לפני החרבתו) ז"א עברתי את זה (תאמין או לא זה בכלל לא משנה לי) וכך מניסיוני ההוא ומחוויות שהיו באלה חיי מיום לידתי ממש (בו עברתי ההתגלות האלוהים הראשונה) ולאחר מכן גם בשנות הילדות המוקדמות בם חוויתי עוד כמה נבואות ומאוחר יותר מגיל בר מצווה התנסיתי גם בדרך ייסורים רבים וביניהם נוראים (כולל נבואות נוראות ממש), ומאז שנות העשרים למדתי בדרכי גם מספר הקודש ומאוחר יותר בצעתי מהצלבת הנתונים שחוויתי ומהכתוב בתנ"ך. (שבינתיים רק לי יש את הקודים לפרשם "פירוש אמת ונכון" ז"א הפירוש האמיתי מכולם של האמת ) * והתוצאות שקבלתי היו מדויקות להדהים * , בדיוק של אבני לגו המתאימים למקומם , וכך הגעתי סוף סוף באמצע שנות השבעים לדעת לאמת האוניברסלית ז"א לידיעת סוד חידת החיים מהדברים הקרדינלים ביותר הכולל ראיית העתיד הנצחי וכך זה הביא אותי גם להבין שזו הדרך וזה הזמן לספר לך ולאחרים (דרך מאמרי בפורומים) את אלה הנבואות לעתיד נבואות אמת מוחלטת וללא שום צל של צל של ספק! בברכה: |s| * _____ * ל נ צח * _____ * |s| _____________________ ועוד מהתשובות שלי לשאלות ערני: _____________________ ואני אומר לך ערני בביטחון שבוודאות שללא שום צל של הספק שנשיא המדינה בכבודו ובעצמו יבוא אליו ולאחר כבוד רב יעלו למכונית הנשיאותית והם ייסעו בה ליעדם שבין היתר כנראה לכנסת ישראל בירושלים ואז דבר השם יתפשט לעולם כולו. דבר זה נודע לי בהתגלות עתידנית שעברתי בילדות. וההכרזה הגדולה ערני, בוודאי תבוא מלמעלה (מהשמיים) ז"א דרך * מראות אלוהים * ז"א צלחת מעופפת וכל המשתמע מכך, אך זה כנראה יהיה בשלב מאוחר יותר. לא ראיתי את הנשיא בעיני, אלא שמעתי זאת מפיהם של שני אנשי הצבא שהיו איתי (אחד מהם היה קצין),היינו(נסענו לשם בג'יפ צבאי) במקום שנקבע מראש במדבר ירדנו מהג'יפ הם החזיקו בידם שעוני-עצר(סטופרים) הביטו כל פעם בשעונים וחישבו את הזמן שעובר "כאן ז"א בזמננו זה, ומחשבים התאמה לזמן ההוא שהיינו במדבר, ותוך כדי מבטם ללא הרף בשעונים, היו מדברים ביניהם ולידי שהייתי צמוד להם ואומרים את הדברים הנבואיים שאותם אני יודע בוודאות ואחד מהדברים היה על הנשיא שבמכוניתו המשיח. גם שמעתי את הצפירות (מקבלת המשיח בזמננו ובקרוב) והמאורעות הקרדינלים (גם אחרים) של שנים בזמננו ושיהיו,(כולל על הצלחת המעופפת שעל זה מעיקר הדברים)חלפו במהירות עצומה שם במקום בו היינו, ז"א הזמן כאן רץ להם שם (ואתן דוגמא להמחשה: זה כמו שמריצים סרט במהירות בווידאו ז"א בזמן בו היינו שם שעתיים, כאן בזמננו זה עברו כ 20-25 שנה לפחות ותקופת המשיח ומאורעותיה הקרדינלים הייתה המטרה או התכלית למעשינו שם במקום ההוא בשנת 1948 הייתי אז ילד בגיל 4 כך נודעו לי עוד דברים, והדבר האחרון שראיתי, ואת זה ממש ראיתי במו עיני שם זה את האדם השלישי שרץ לקראתנו מזמן תקופת המשיח (הוא נראה לי כהשחקן הקולנוע המפורסם דאז "ג'ף צ'נדלר" והיום אני יודע כמעט בוודאות שזה שמעון פרס), והוא התקרב הם אמרו כמה דברים נורא חשובים שלא אומר אותם כעת, אני קיבלתי מכה, אבדתי הכרתי וכשהתעוררתי על גבעת חול במדבר, הם שניהם שלקחו אותי לשם הרימו אותי וכששאלתי אותם מה קרה, כי שכחתי הכל, אמרו לי שאקום מהר ואכנס אתם לג'יפ ונזנק משם כי ערבי פגע בי באבן ואנחנו חייבים להסתלק משם כל הדרך בחזרה הם דיברו ביניהם וחזרו בדבריהם על המשיח שהגיע אני זכרתי רק את הקטע של הצפירות המכריזות על המשיח והייתי בטוח שהוא הגיע בזמן ההוא ב1948 כשהגענו הביתה, ראיתי את אמא שלי מחכה לי בדאגה ליד הבית, וכשירדתי מהג'יפ רצתי אליה והיא אלי, התחבקנו והיא נישקה אותי באהבה ובחמימות כהרגלה תוך כדי שאני אומר לה: אמא אמא, המשיח הגיע, המשיח הגיע! והיא מתפלאת מדברי ואומרת לי, בני הקטן והיקר: המשיח עוד לא הגיע כולנו מחכים שהוא יגיע, אך עדיין לא הגיע, ולקחה אותי לביתנו החם והבטוח שכחתי לגמרי את אלה הדברים שעברנו במדבר וחזרתי לחיות חיי ילדות רגילים ונורמלים, שחקתי אם החברים, והחתולים שבחצר, שנה אחרי זה הלכתי לבית הספר ,למדתי כמו כולם והייתי ילד בריא מאושר ומצטיין בלימודים, ילד ככל הילדים. בגיל 7 בערך, ירדתי עם הוריי לברזיל חייתי שם ח"י שנים וכשחזרתי ארצה בגיל 25 בערך חזרו לי זיכרונות הילדות וגם הדברים שעברתי בגיל 4 במדבר. זהו זה להפעם ערני נסחפתי וסיפרתי גם את זה