מומלצי השבוע

ההצבעה נמשכת!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): יום חדש נפלא-אריק ברמן - אלבום השבוע: אריק ברמן-הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע: קאיצ'וק פאיצ'וק. ותומר, כי הוא התשובה לכל הבעיות שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הכל סופרים לנו. על כן רע לי ככה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שום ד ב ר - מאכל השבוע: במבה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: להתחיל עם זה? זה לא יגמר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את הבגרות הזאת כבר! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני אפס-בן ארצי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Tomer TR

New member
כשיעבור לך כל הזה של הזה...

אל תשכחי לדבר איתי, אני כבר אדאג להיות בסביבה

איך אני רגילה לברוח מאמת פשוטה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי):יום יום-דנה ברגר תוך כדי תנועה-דנה ברגר - אלבום השבוע:תוך כדי תנועה-דנה ברגר - האדם שעשה לכם את השבוע:אופיר ומשה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ועכשיו שהכל נאמר נשארה רק שתיקה כואבת משהו בפנים הופך לשקוף" "לא רוצה להעלם בתוך כל האפור הזה של השגרה, פעם ועוד פעם ועוד פעם חזרה, לפעמים אני לא פה ולא שם ואיפה אני?" "אתה שוכח לנשום בוגד בחלום עומד במקום נותן למוח להתפזר לא מתחבר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ספיר:"נעמה, אני עושה בייבי סיטר לדג זהב של השכנים מעליי..הם נסעו ליומיים ומסכן הדג, נשאר לבד." וכל מיני שטויות של משה.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): . - מאכל השבוע:טוסט-שוקולד שרוף של עידן, עוגה של אורה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:השיחה עם מאור,ההופעה של דנה ברגר אתמול וכמה מילים של אבא.. - משהו שהרס את השבוע: תעודות,ועוד כמה דברים.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שליאן תבוא -שיר שפתחתם איתו את השבוע:חירותי-דנה ברגר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליאן,איתן,בנה ואדם. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מתי למדת לשקר בפנים...?

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): BIRTHDAY של הביטלס - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: שני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שוב לא אראה את זיו פניך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: פסטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יומולדת לשני - משהו שהרס את השבוע:אני השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:- - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:- -שיר שפתחתם איתו את השבוע:susanne -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifשבוע טוב..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): 'שוב' ממישהו לרוץ איתו - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: החברים הקרובים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תני לי דקה להתרגל אליך שוב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "בוץ זה הכי אחי!!!!" טוב היה מלא. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי בהצלחה אימון ביצות! - מאכל השבוע: בוץ! :) ופיצה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אימון ביצות. - משהו שהרס את השבוע: שוב,היא חזרה ולא ראיתי אותה..,ויתרתי לעצמי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את השבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני באמת אסיים אותו.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הראל סקעת-כל הציפורים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני מתגעגעת לאלף אנשים...בעיקר לבנה ואסתי! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה מהאימון ביצות!!!

LoLi Goddess

New member
כדאי לכם לקרוא את שלי...

סתם, לא כדאי לכם, זה משעמם! השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): Pixies - Hey - אלבום השבוע: הממ אין - האדם שעשה לכם את השבוע: יורי (החבר החדש שלי
) וטל, השותפה שלי =))
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל השתיקות שלי הופכות עכשיו מילים על הנייר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אם הצבא שלנו מפריח בלונים בהרצאות - מצבנו לא טוב" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נכנסתי לדירה והיא ממש מגניבה וענקית - מאכל השבוע: הפיצה שליד הדירה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: החלטנו שאנחנו ביחד... - משהו שהרס את השבוע: שום דבר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור לילדים המגניבים במועדונית - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שצחר, משה ויוסי יבואו לבקר בדירה שלי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Weezer - Say it ain't so -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: צחר, משה ויוסי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני וטל ביום האחרון של הקורס, אחרי שקיבלנו את השרוך האפור

LoLi Goddess

New member
חחחח גם אני בתמונה אתם יודעים

נעלבתי... סתם, לא באמת! כפרעעע על גולדי הזאת =)

mooshki

New member
זה בא והולך, את יודעת...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עדיין גנבה. - שיר השבוע (כללי): the man i love - עברי לידר - אלבום השבוע: האנשים החדשים. - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא. קצת. כזה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "פחות, אבל עוד כואב.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש. משפחה, ואור. - משהו שהרס את השבוע: כל המתמטיקה הזאת. ומורים. ושנאה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את יום שני, ויום רביעי ת"א. ויום שישי יומולדת:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא לרצות להתאבד אחרי הבגרות:) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הכי קרוב לבד - אביב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מרינה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

T A L 123

New member
|מסטי../images/Emo194.gif../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): Kill Hannah - I Wanna Be A Kennedy, מישהי אחרת-דנה ברגר - אלבום השבוע: דנה ברגר-תוך כדי תנועה - האדם שעשה לכם את השבוע: מממ לא משנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש בי איזה פחדנית גדולה שקרנית קטנה,פגועה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):הרבה,בלי חפירות... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הרבה בגדים
- מאכל השבוע: באגט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לשבת ליד הכנרת בלילה... - משהו שהרס את השבוע: עבודה,עבודה,עבודה.......ושיחה עם המנהלת של בצפר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמרר הכי מהר שאפשר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תעודה עם ממוצע מעל 60 הלוואי הלוואי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דנה ברגר-צלע חסרה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה