איך אני רגילה לברוח מאמת פשוטה
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי):יום יום-דנה ברגר תוך כדי תנועה-דנה ברגר - אלבום השבוע:תוך כדי תנועה-דנה ברגר - האדם שעשה לכם את השבוע:אופיר ומשה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ועכשיו שהכל נאמר נשארה רק שתיקה כואבת משהו בפנים הופך לשקוף" "לא רוצה להעלם בתוך כל האפור הזה של השגרה, פעם ועוד פעם ועוד פעם חזרה, לפעמים אני לא פה ולא שם ואיפה אני?" "אתה שוכח לנשום בוגד בחלום עומד במקום נותן למוח להתפזר לא מתחבר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ספיר:"נעמה, אני עושה בייבי סיטר לדג זהב של השכנים מעליי..הם נסעו ליומיים ומסכן הדג, נשאר לבד." וכל מיני שטויות של משה.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): . - מאכל השבוע:טוסט-שוקולד שרוף של עידן, עוגה של אורה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:השיחה עם מאור,ההופעה של דנה ברגר אתמול וכמה מילים של אבא.. - משהו שהרס את השבוע: תעודות,ועוד כמה דברים.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שליאן תבוא -שיר שפתחתם איתו את השבוע:חירותי-דנה ברגר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליאן,איתן,בנה ואדם. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):