מומלצי השבוע

../images/Emo55.gif תקשיבי....

לא יפים ככה בחיים!

:]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):3Doors Down - Here Without You - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:ואיי החברות שלי,מדהימות פשוט. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):please come now I think I’m falling I’m holding on to all I think is safe It seems I found the road to nowhere And I’m trying to escape - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)שחברה אומרת שהיא אוהבת אותך ובוכה ובאמת מתכוונת לזה....רואים את זה פשוט בעיניים. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):לשכוח. - מאכל השבוע:לזניה עם בשר!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ואיי כל הסופ"ש המטורף הזה! בחיים שלי לא נהנתי כמו שנהנתי בשישי שבת האלה! - משהו שהרס את השבוע:שהייתי חולה בהתחלה.. :[ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהפלאפון הישן שלי יחזור אליי כבר! :[ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יודעת.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Nirvana - Come As You Are -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא הרבה תאמת,וצחר,אבל זה לא יקרה כבר לא כיף לו באריאל אז הוא לא בא... :[[ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

הממ.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי - אבות ובנים
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: זמי. ברנטל.וחנע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הלב של אמא מתפוצץ, מי אשם לה, מי אשם. [אני.] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו מלא שאני לא זוכרת. אבל היה יום אחד שהיה לנו בוחן בספרות, ומישהי מהכיתה שלנו כתבה פרטים על השולחן, והמורה נכנסה והתחילה לצעוק עליה שהיא עושה את זה ואמרה לה לעוף מהכיתה, והילדה בתגובה : "מה את רוצה? יש הרבה פרטים שאנחנו צריכים לזכור, ורשמתי את מה שאני לא זוכרת. "
וגם זמי. "יד בדואית"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עברתי טסט ראשון
- מאכל השבוע: לודעת. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שעברתי טסט, שנסעתי כל החיים, ומקס ברנר עם חניכים. - משהו שהרס את השבוע: אמא.אמא... ו..אמא. :/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד סוף סוף, וסמינר נח"ל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שומדבר מיוחד. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביתר בנאי- אבות ובנים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בנה,צחר,קרן,ואת סרגיי

ספיר!

לא מעלים דברים כאלה שלי!!
יש לך מזל שאני אוהבת אותך ואני בכלל לא באריאל...חחחח

bazmaster

New member
עיניים אדומות היו לה אז עם המכחול..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עכשיו את - שיר השבוע (כללי):שלי-אלג'יר - אלבום השבוע:לא אחד מיוחד.... - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):עכשיו את עכשיו את כבר לא אוההת אותי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):זה מנורה של השמן?אה..לא?מים?אז צריך למלא שמן במים?? - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הייתה הופעה מגניבה... - מאכל השבוע:שניצל תירס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ההופעההה - משהו שהרס את השבוע:לא משהו מיוחד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום חמישי מסע אלונקות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:חח שנחיה אחרי המסע -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מה נעשה - הדג נחש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האמ... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

My Snow White Queen

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): Snow White Queen
- אלבום השבוע: TOD ופולן - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: ספגטי ושניצל - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היה חופש :] - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור ת'בגרות מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אותו דבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: River Below של Billy Talent -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

זה טוב, זה ההפך מרע

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה - שיר השבוע (כללי): Blackfield - End of the World. פשוט ביצוע טוב. - אלבום השבוע: פפפפפפפפפפ - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל ציור גדול מתחיל בקו של מכחול פשוט, רק שהפעם הוא לא חייב להיות שחור - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):" תמרח מרגרינה על השיבן ותחליק לעפולה" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: עוגה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: בוחן פתע בטימטומטיקה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין ממש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר כבר... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ברוך (הברווזה) ובושם (החמוסה) הכי מתוקות שיש, חולה עליהן... פעם הבאה תמונות דל דאלי ושל מרקו

Tomer TR

New member
הבדיחה החזקה ושנונה של השבוע,מהצ'אט

Tomer TR: יאללה אדם שים איזה בטהובן באך משהו שנידלק... מתנות: חחחחחחח למה לא מוצארט? Tomer TR: כי הוא מת... אהההההההההה!!!!!! תודו תודו שזה שנון, זה אפילו לא היה מתוכנן

מתנות

New member
תומריקו...

ככה מדברים? מה זה מתנות?! ומה זה מתוכנן? בכל פעם שאתה מספר בדיחה, אתה מארגן חבר'ה שיצחקו?

Tomer TR

New member
שששששששש למה את מגלה?

למה נראה לך תפוז אנשים כל הזמן בצ'אט?? והתכוונתי שהקטע הלא מתכונן של מוצארט בסוף פתאום זה מה שגרם לבדיחה לרצוח, לקבור, לגזור, להדביק ולנליין אותי ואת כולם

../images/Emo55.gifתקשיב...

המצב חמור
אני רק עכשיו הבנתי למה התכוונת! אני יושבת מול המחשב ושואלת את עצמי "אבל גם באך ובטהובן מתו, מה הוא רוצה". די. זה לא כיף לי בכלל

The Kinslayer

New member
../images/Emo144.gif../images/Emo39.gif../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "המאה העשרים" - שיר השבוע (כללי): "לא גמור" - איה כורם. - אלבום השבוע: Post LIVE של ביורק.
- האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): וזה רק חצי מקרה, כי זאת חצי החלטה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שמעת מה קרה ברעננה?!"
- דבר שהשגתם השבוע: אכלתי הרבה.
- מאכל השבוע: אפונה! - משהו שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש היה נחמד מאוד. - משהו שהרס את השבוע: פארנויות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיבוא משהו טוב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתחיל להשתפר סופסוף מכל הבחינות. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "Possibly Maybe" של ביורק. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חוחין../images/Emo194.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים)
פעמון מלחמה - שיר השבוע (כללי)
בתוך התחתונים - איפה הילד - אלבום השבוע:
ONE של הביטלס - האדם שעשה לכם את השבוע:
חברה^^ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"בואנה אתה פשוט"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...)
קיבלתי 95 במגן במתמטיקה
- מאכל השבוע:
יוגורט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע
חלוקת פליירים XD - משהו שהרס את השבוע
אמאבא =| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע
יום חמישי =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע
לעבור ת'בגרות -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
ידיים למעלה - כנסיית השכל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
חברה.. אבל כמובן שזה לא יקרה |: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
תפוז מפגרים אני לא מצליחה להעלות תמונות

למעלה