מומלצי השבוע

בנה

New member
מומלצי השבוע

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

TheRainMaker

New member
קצוות

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אם כבר - שיר השבוע (כללי):Blackield-The hole in me - אלבום השבוע:Blackfield-Blackfield - האדם שעשה לכם את השבוע:שרינה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"Kill all the loneliness..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ?Who needs God when you've got me - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):סודי ביותר - מאכל השבוע:צי'פס
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר אני מקבל הפתעה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שסבתא תשלח קצת מזומנים?
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:Freak On A Leash של KORN -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:סודי ביותר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

היה נדמה לי שזה האושר.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יכול להיות - שיר השבוע (כללי): שילה פרבר - אני שמה עליך זין, דנה ברגר - חמימות חולפת. אריק ברמן - יום חדש נפלא. - אלבום השבוע: דיסק צרוב וישן - האדם שעשה לכם את השבוע: טל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ומי זה אמר, שאישה לוויתן, זה דבר לא שביר? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):(ריגש) ציטרין: וואי הסתכלתי עליך מרחוק וחשבתי "איך אני ואהב את האוחנפיצה הזאתי"
, (מצחיק) אתמול בצ'אט, עם ענבר.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הכל הפוך - מאכל השבוע: קוסקוס של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום איכות עם ציטרין בשישי, יום איכות עם סטיבן בחמישי - משהו שהרס את השבוע: היום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר, מיונים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיפתרו הבעיות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הכי קרוב לבד - אביב גפן, גשם - שילה פרבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאל קינסלר, לילוש, אדם

Dug E

New member
עכיכעיורכ.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים - שיר השבוע (כללי): ריטה-טווס - אלבום השבוע: פרל ג'ם-טן - האדם שעשה לכם את השבוע: בנה! - מאכל השבוע: יאמיסאן (מסעדה תאילנדית בפ"ת) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: עם בנה יום שלם:) - משהו שהרס את השבוע: אסיפת הורים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המיטה וחצי שלי מגיעה סוף סוף
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אריאלניקים,במיוחד חנע
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה שצילמתי שבוע שעבר..

Dug E

New member
עוד תמונה../images/Emo13.gif

צולמה לפני חצי שנה בקיסריה..

../images/Emo188.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -לעוף. שיר השבוע (כללי): -77- ברי סחרוף אלבום השבוע: -חם על הירח. האדם שעשה לכם את השבוע: - קארין-אתם לא מכירים משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - כניראה שכלום לא הצחיק וריגש אותי השבוע. דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: -פירה שהכנתי. משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: -חזרות? משהו שהרס את השבוע:חזרות? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: -שיעבור מהר. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיעבור. שיר שפתחתם איתו את השבוע: -
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהו שיעשה לי קצת טוב. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי כח.

אדם ק

New member
דחף עז

לחזור לאותו הערב...להסתכל לך בעיניים...ופשוט לחייך... מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): מישהו לרוץ איתו \ דניאל סלומון - אלבום השבוע: מישהו לרוץ איתו \ פס-קול - האדם שעשה לכם את השבוע: הלוואי והייתה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מסתכל איך את רוקדת, מסתובבת ונצמדת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו כמה טובים... וכרגיל אני לא זוכר אפילו אחד... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): וואי הרבה... - מאכל השבוע: ארומה... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הבר מצווה של גיא... יותר נכון מי שהיה שם... - משהו שהרס את השבוע: שלא יצא לי אפילו לומר מילה... והיו לי כל כך הרבה... עם רק היו עוד כמה דקות... שניות... משו... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אממ... לשמור על מצברוח טוב... או נורמאלי לפחות... רגוע כזה... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המממ... "falling in love with you" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותה... עדידוש, ענבר, נעמה, בנה... זהו סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
אהההההההההההההה........

איזה יפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
איזה מתיקות... נההההההההההה פווווווווווווווזה

2shahar

New member
שמניייייייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif

שלא יימחץ את השני בטעות

ליאןןן

New member
בתור אחת שלא הייתה אצלי

כבר יותר משנה, אין לך מקום לדבר
חוצמזה שזאת לא אשמתם שלך יש דמיון נורא מפותח וסיוטים נורא יצירתיים

The Kinslayer

New member
../images/Emo206.gifענבר=סטאלין../images/Emo69.gif

סתם רציתי להגיד את זה. שבוע טוב, מומלץ.

בנה

New member
"אני חוזר הביתה,אני והגיטרה..."

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):תשחק אותה
שיר השבוע (כללי):משהו ממני
אלבום השבוע:אין זמן למוזיקה...
האדם שעשה לכם את השבוע:זמי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כל הציפורים.."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)-משהו שהיא אמרה.
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):זרקתי רימון:)
מאכל השבוע:אורז
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שזמי באה וזריקת הרימון...
משהו שהרס את השבוע:ריב עם המפקדת. השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות אותה,ואוהל אב"כ
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לנו קצת זמן לבד...
שיר שפתחתם איתו את השבוע:כל מציאות נפרדת
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נעמה,זמי,ספירמה,בוטן וענבר:)

למעלה