מומלצי השבוע

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif D:

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): element eighty-texas cries - אלבום השבוע: Caliban-Vent - האדם שעשה לכם את השבוע: אלרן וספיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כרטיס לקאליבן:]]] - מאכל השבוע: המבורגר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ת"א אתמול עם אלרן - משהו שהרס את השבוע: לימודים וחראגיל כזה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של קאליבן!!!!11 והוו בדיוק עוד שבוע:W - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהיה מסוגלת לדבר איתם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: promise me-the hot lies -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אבא-מחר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
../images/Emo144.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): three doors down - father's son - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מה את חושבת שתבכי זה יעזור - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סתם כל מיני שטויות.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: אלכוהול? - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נקודות אור בודדות בחמישי - משהו שהרס את השבוע: יום חמישי. אמא שלי. כל הסופ"ש הזה בעצם.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיסדרו לי את הברך, שיגידו לי שזה לא רציני. שנתחיל את הסרט של ההכתרה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: three doors down - be like that -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מהטיסה. משום מה אני אוהבת אותה..

לא רוצה שנסתכל בעיינים ואז תבין

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך - שיר השבוע (כללי):ידיים למעלה-כנסיית השכל - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:יש כמה,בעיקר נירק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):בטח מ שו מאתמול - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הייתי בהופעתי הראשונה של יוני בלוך,קיבלתי 81 במתכונת בהיסטוריה - מאכל השבוע:התותים היום - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול ההופעה - משהו שהרס את השבוע:הכאב ראש,להבין כמה דברים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שאולי משו השתנה בהבנה,לעבור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור...חחח,ואולי לראות את אדם -שיר שפתחתם איתו את השבוע:- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם

יושבים ומחכים שמשהו יקרה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): WDYG - שיר השבוע (כללי): אהבה באור בצל - אריק ברמן - אלבום השבוע: אריק ברמן - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי השחור שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז אולי תפסיק עם העולם לריב.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא נראה לי שהיה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): החזירו לי קצת כסף סוףסוף.. והתחייבתי לאיזה אלף דברים - מאכל השבוע: קורנפלקס עם חלב דפנטלי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:סופ"ש של עבודה עם אוטיסטים, שעשה טוב. - משהו שהרס את השבוע: לא היה חסר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש מחר את המורה שלי לאומנות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמצלמה שלי תחזור מתיקון כבר! - שיר שפתחתם איתו את השבוע: צא מזה - אריק איינשטיין - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אוף, בן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סתם מצאתי את זה באיזה שיטוט ברשת, והתאהבתי בשלישית.

little WhiSper

New member
../images/Emo143.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):MCR- I Don't Love You. Famous Last Words - אלבום השבוע:MCR- Black Parade
- האדם שעשה לכם את השבוע: דודים. שרה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): If you look in the mirror and don’t like what you see, You can find out firsthand what it’s like to be me - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) תבואו שוב. [נו אני מבינה] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מתנות
(וכסף
) - מאכל השבוע: מממ... ממתקים. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שבת בצפון, ביקור אצל הניצולה שלנו. - משהו שהרס את השבוע: אמממ... ששש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומיים חופש! וטו' בשבט! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה חורף. אה ושיהיה טוב? [כברלאמקווה]. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: MCR- cancer -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:רוני? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

גרעין עודד 30, הנה אני באה ../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): Dream theater - A Change Of Seasons - אלבום השבוע: לאדעת - האדם שעשה לכם את השבוע: אאאנלא יודעת.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "י....ב....י"ב " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "....חברה שלי"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חתמתי דח"ש!!!!
- מאכל השבוע: משהו סצ'ואן של טבעול - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סמינר מתעניינים, בזאר אחרון, לי סיימה קורס
- משהו שהרס את השבוע: לי שובצה בעזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם תנך
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אתחיל ללמוד סופסופ למתכונת ביום שני ולבגרות יום חמישי. ושילך טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי את השבוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: החיילות! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני ומיכאלה !

shmuelr

New member
וואו! מיכאלה. לי יש תמונה ידידותית

עם קורט קוביין. הלוואי.

Z A M i

New member
אגב, זאת הייתי אני שם למעלה..../images/Emo3.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):בסוף תבכו בביצוע של בנה..
,(משהו שמצאתי על המחשב שבוע שעבר) - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע:silverchair-diorama,אלג'יר-נאמנות ותשוקה - האדם שעשה לכם את השבוע:בנה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך, משותק", "מה שהיה בעצם לא נגמר/ואי אפשר לחזור להתחלה", "אני הייתי מוכן לתת לזמן למות לבד, לאט לאט.","ובשביל מה?"(היו הרבה..
) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):נראה לי שכל ערב חמישי עם חני..
"כבדיאל, פשוט הורידו את ה"אל"", "תרתי משמע".. אבל היו המון.... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):עברתי את המתכונת במת'..כנראה 100. - מאכל השבוע:הפסטה אצל בנה..
. והחיה הזאת שהם רצחו ומילאו בה ירקות..|צימחונית|
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:להיות בב"ש..אחרי חודש וחצי שלא ראיתי את החיילת. - משהו שהרס את השבוע:הנסיעה חזור מב"ש
שואה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא זוכרת מה יש השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור בהצלחה את הבגרות במת'.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אני צריך אותך-אלג'יר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שליבה(אהמ..!),מרמור
,ומי שיבוא,קיצר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
לא נראה לי שמישהו שם לב שזו התמונה

שטישלר מצורפת בה!
איזה מעאפנים כולכם.

../images/Emo55.gifשקט בקופסאות סגולות.

[ובכלל היא, עזוב, עם עצמה מסובכת.] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): יום חדש נפלא- אריק ברמן - אלבום השבוע: אריק ברמן- הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אתה הרי לא הטיפוס שנלחם בשיניים".... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תקשיבי, אני אוהב, באמת, אבל זה קשה לי". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): "הרווחתי" 40000 קילו, וניקון 50D חדשה ומושלמת
, והצחקתי!!!!!
- מאכל השבוע: נסטי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המכתב, ההופעה, והפעולה ביום שישי - משהו שהרס את השבוע: אחרי ההופעה, והמבט השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא זוכרת מה יש השבוע... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי אומץ לקום מוקדם כדי לרדת לעיר לצלם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דנה ברגר-גן מאיר, חרותי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, לילוש החתיכה הזאת
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):\הדגש|לשחק באש

למעלה