מוזיקה ישראלית

אין דבר כזה גזע יהודי../images/Emo60.gif

גזע מוגדר ע"פ תכונות גופניות וגנטיות, ולמרות שלפני 60 שנה ניסו להוכיח את זה בצורה כאילו מדעית, הרי שאין דבר כזה גזע יהודי. גזע זה כמו קווקזים או מונגולים או אפריקאים..

הייתם יכולים לסיים את הדיון../images/Emo60.gif

לפני שנה ושמונה חודשים בערך *_* מן המילון, הגדרה למונח גזענות: 1. ההשקפה כי הגזע של בני האדם קובע את תכונותיהם ואת אופיים, וכי יש גזעים עליונים הגזעים נחותים: התנהגות מפלה המבוססת על השקפה זו. 2. גישה או התנהגות המפלה בין אדם לאדם או בין קבוצה חברתית אחת לרעותה על רקע של הבדלי דת, מין, מוצא, עדתיות וכדומה.

NYMets Man

New member
אה כן

וגם רוני והבנות של צביקה פיק זו מוזיקה מצליחה אז מה? זה אומר שהן לודוויג וואן בטהובן? אה?

LuNa MaJnUnA

New member
אני באופן אישי לא אוהבת שאנשים

מכניסים פוליטיקה למוזיקה שלהם.

Octavarium

New member
מה שאביב עושה

ורוג'ר ווטרס עכשיו משנה לי מיקום של הופעה בשביל לעשות שלום כמה שלא תכננתי ללכת עכשיו אני לא אלך אם יביאו לי כרטיס גם... (נכון... אני אחזיר אותו ואקבל 375 שקלים חדשים כי הם התחייבו להחזיר כסף מלא על כרטיסים עקב שינוי המיקום)

nany12

New member
תיכננתי לקנות

ברי סחרוף - הכל או כלום אבל כבר קיבלתי אותו צרוב:) ממליץ עליו יותר מכל דבר ישראלי אחר שאני מכיר

ממליצה על מירי מסיקה זמרת טובה לטעמ

לטעמי ובעלת קול יפה.וכמובן שלמה ארצי ושלום חנוך הדיסק הכפול של ההופעה בקיסריה לקחתי את זה מידיד שלי לשמוע וזה מדהים.

לא קונה דיסקים משתי סיבות

1. אני מעדיפה לשמוע רדיו 2. לא אוהבת את המוסיקה החדשה, מעדיפה שירים של פעם

אני לא חושבת שיש קשר../images/Emo60.gif

את יכולה להשיג מוזיקה ישנה על דיסקים ואפילו על תקליטים במצב טוב. בשנים האחרונות לא קניתי, מלבד שניים או שלושה, דיסקים משני העשורים האחרונים בכלל, ולכן אני לא כ"כ מבינה את הסיבה השנייה שלך

מעיויו

New member
ממליצה בחום על בית הבובות!..וגם

סינרגיה - מדהימים, משינה נחמד ליהודים יש כמה שירים חמודים{לא יותר מ4/5} בעיקרון יש שירים מסוימים לזמרים שהם יפים..אז לא קונה דיסקים

למעלה