מוזיקה ישראלית

Kobi Dalal

New member
אני ממש מרחם עליהם

הכסף הגדול שלהם זה ההופעות, כל הופעה הם עושים את מה שאדם ממוצע בקושי עושה בחודש, אז חלאס עם הרחמים ...

NYMets Man

New member
לא יצאת חכמה שירי

נכון זו פרנסה של הליקון שלא יקבלו שקל על הלהקה ואז יראו שא שווה להחתים אותם ואז לא יחתימו את הלהקה

LuNa MaJnUnA

New member
אם אתה לא יודע אז למה אני יוצאת לא

חכמה? ההיגיון שלך לא ברור לי.. המוזיקאים מקבלים אולי 30% מההכנסות על הדיסקים שלהם. זה מה שאמרתי, מה לעשות זה נכון. לא הבנתי מה הנקודה שלך :/

NYMets Man

New member
המוזיקאים מוחתמים

הם מקבלים כסף בלי קשר לכמה שהדיסק מכניס החברת תקליטים מציעה, מחתימה, וכמה שיקנו או לא יקנו את הדיסק זה הפסד או רווח של החברת תקליטים... אתה מוריד דיסק ולא קונה? החברת תקליטים מפסיקה ולאותה להקה לא יצא דיסק חדש אז גם המוזיקאים מופסדים

NYMets Man

New member
למה זה שאת צורבת...

כן פוגע במוזיקאים ולא רק בחברת תקליטים

LuNa MaJnUnA

New member
ועכשיו תסביר לי

למה זה שאני חושבת שלא לקנות תקליטים זאת פגיעה מזערית בפרנסה של המוזיקאים בהתחשב בכמה גוזלות מהם החברות הגדולות (יש חיוב לדעתי בהורדה של שירים. תרצה - תשאל) הופך אותי ללא חכמה בעינייך.

מיכל שב

New member
אני חושבת שאנחנו הצרכנים

לא צריכים לעשות את החישוב הזה (התשובה הזו מכוונת לכולם ולאו דווקא אליך
). הדיסקים שאת קונה מהווה את הפרנסה שלהם. חלק מקבלים גם תגמולים מהשמעות ברדיו. חלק מקבלים תשלום מהופעות וכו'. אני לא נכנסת לאומן לכיס (לא לאומנים מתחילים שמרווחים גרושים וגם לא לאומנים מצליחים שמרווחים יותר).

מיכל שב

New member
ברחה לי ההודעה

אני לא עושה את החישוב כמה כסף אומן X מרוויח. הוא מייצר משהו ואני יכולה לבחור אם לקנות את המוצר או לא. כל דבר אחר זו גניבה וגזילה (כי זו גזילה של פרנסה). בתור הורה, ברור שעדיף לקנות את כל ה DVD של טיפ וטף ודומיו בשוק ראש העין (לדוגמא) ב 20 ש"ח במקום להוציא 100 ש"ח בחנות. אבל אני לא רואה סיבה לגזול פרנסה מאנשים שמשתכרים בכבוד. אני יכולה לבחור אם המחיר מפריע לי או יקר לי שלא לקנות את הDVD או הדיסק.

LuNa MaJnUnA

New member
זה האמת כבר דיון אחר

שגם די מתקשר למין אידיאולוגיה כזאת של ''אני משלם על המוזיקה שאני שומע''. בואי נאמר שאם הייתי יכולה (תקציבית בעיקר) לקנות דיסקים ולא להוריד, הייתי עושה את זה. אבל זה לא בראש סדר העדיפויות שלי להרוויח כסף בשביל זה וכרגע זה לא חשוב לי מספיק (ביחוד כשאני יודעת שאת רוב ההכנסות האמנים מוציאים היום מהופעות).

מיכל שב

New member
אבל אותנו כצרכנים לא צריך

לעניין מאיפה מגיעה המשכורת של אותו זמר. לי לא חשוב אם המשכורת של אותו אומן מגיעה 30% ממכירת דיסקים ועוד 70% מהופעות. לא הייתי רוצה שמישהו יעשה חשבון עם המשכורת שלי ולכן אני לא עושה חשבונות לאחרים. אני יכולה להבין שכבני נוער האפשרות לרכוש דיסקים היא יותר נמוכה, אבל אני מאמינה שזה (כמו שכתבת) עניין של סדרי עדיפויות בחיים. חוץ מזה שככל שיקנו פחות דיסקים יזמינו את אותו אומן פחות להופעות והוא ירוויח פחות כסף...

אם את אומרת "אוי זה לא חוקי"

אז הקטע הלא חוקי פה זה....להפיץ את זה....אבל לשימוש עצמי זה לא מזיק.....

המלצות לשירים

אני לא כ"כ שומעת מוסיקה ישראלית אבל אני ממליצה לך על שירים כמו איך זה מרגיש- כנסית השכל לא יכול- כלא 6 (אני לא ממש אוהבת היפהופ אבל זה שיר יפה) דרך המלך (כנ"ל) מתנה לחג (לא זוכרת של מי)

שאניה

New member
אני לא מתה על מוזיקה ישראלית

אני די שומעת מה שיש ברדיו
אישית אני אוהבת את הג'ירפות הם קצת מטורללים
חחח

EagleGirl

New member
קאמבק!!!

הדיסקים הישראלים האחרונים שקניתי (הם היו באותה קנייה): אביתר בנאי ומאור כהן. אני רוצה לקנות את הדיסק של אלון דה לוקו וגם בקרוב ייצא דיסק חדש של אורי מור (לא מוכר כל ךכ בתעשייה אבל תותח על)

Lil M

New member
אלון דה לוקו?

אני לא מסוגלת אפילו לשים את זה תחת הכותרת מוסיקה. כל ילד יכול לקחת היום מיקרופון ולעשות "יו יו יש לי בחרות אמא אני אוהב אותי מי יכול עלי אני משוגע" ..

EagleGirl

New member
הוא תותח

1. טקסט 2. ביט 3. כל שיר להיט! יותר טוב משי 360 סאבלימינל ולא משנה מי. גם הם מעולים אבל אלון דה לוקו זה נשמה אחרת.

למעלה