מוזיקה ישראלית

NYMets Man

New member
טחחחחח

מצחיקה את... בחיי... אני עוד מחכה לראות מתי האקדמיה ללשון החליטה להרחיב את המונח "גזענות"

nany12

New member
אני מחכה לראות מתי היא הציבה אותך

כשומר השפה שלה

NYMets Man

New member
בדיוק כאן:

"כל הכבוד למילון. כל הכבוד לצה"ל לפתוח ולספור לך כמה מילים התפתחו והמשמעות שלהן התגמשה בדרך?" אני אמרתי שגזענות זו אפליה על רקע גזע ומוצא ולא על רקע דעות פוליטיות וכו' שירי אמרה שכמו המון מילים, המשמעות של המילה התפצלה והתגמשה אני, מחכה להוכחה... תפסיקו לזרוק שטויות רק כדי להגן על חברים שלכם תודו בטעות ונסגור ענין

LuNa MaJnUnA

New member
יקירי,

אנחנו לא טעינו. לא שרי, לא מורן ולא אני. ההודעה שלך אליה היתה מאד לא במקום, אבל אם לא ידעתי שהיא צודקת לא הייתי מתערבת. אתה היחיד כאן שזורק שטויות כדי חס וחלילה לא להודות שטעית. זה יהיה נחמד אם נסיים את הדיון הזה כאן.

NYMets Man

New member
למה?

עדין לא הוכחת לי שאפשר להשתמש במונח גזענות כאפליה על רקע דעה פוליטית...

nany12

New member
ת'אמת אני יותר מגן פה עליך

לפני שתתחיל להיות פרנציפ'ניק

NYMets Man

New member
דיברתי על שירי

אחרי שהערתי לאוליב ומורן שבאה לעזרת אחותה עם הודעה לא עניינית לחלוטין

LuNa MaJnUnA

New member
מי אתה שתחליט מה ענייני ומה לא? ../images/Emo4.gif

ההודעה של מורן קלעה בדיוק לעניין. ואם לא הבנת אותה לא תבין גם את כל השרשור. עכשיו עזוב את העניין במקום בכוח לנסות להוציא אותנו טפשות.

NYMets Man

New member
כנראה שיקח לך זמן להבין

ההודעה של מורן דיברה על הגדרה של המילה גזע אנחנו דיברנו על גזענות... אבל מה? עזבי... תקראי את השרשור הזה עוד כמה חדושים אולי תביני (אה... גם אני יכול)

Octavarium

New member
ת'כלס?

אם היא הגדירה ת'מילה גזע... וגזענות זה אפליה לפי גזעים אז אני לא רואה למה ההודעה שלה לא הייתה עניינית

LuNa MaJnUnA

New member
אמרתי את שלי ואתה אמרת את שלך.

אני לשרשור הזה לא אכנס, אל תצפה לתגובות ממני.

LuNa MaJnUnA

New member
(התוכן)

אתה אידיוט. והרי ההסבר: מורן הביאה לך הוכחה לזה שהעולם משתמש במונח גזענות כשהוא מבקר את ישראל על אפליות נגד ערבים. ערבים ויהודים הם מאותו הגזע (השמי. היהודים והנוצרים הם לא מאותו הגזע.). דתיים וחילונים? אותו גזע. אבל להגיד שכל הדתיים הם ככה וככה זאת גזענות. מכאן שלא משנה מה ההגדרה המילונית של המילה גזענות, משתמשים בה גם במונחים של דעות פוליטיות, הבדלים של אמונה ועוד ועוד ועוד ועוד. ספר לא קיבלת, אבל הוכחה כן. יכול להיות שלא תבין אותה, כי אני באמת לא ראיתי מה לא ענייני בהודעה של מורן (שאגב לא באה להציל את הכבוד שלי ומי כמוך יודע שאני יודעת להגן על עצמי. אם יש לה דעה אני חושבת שהיא תבטא אותה בלי קשר לדעתי בעניין, לא חושב?) שהיה לך כל כך קשה להבין.

NYMets Man

New member
אה יופי

גם אני אתחיל עכשיו להשתמש בכל מיני מילים ומונחים בלי קשר למשמעות שלהם אני אגרום להרבה אנשים לעשות את אותה שטות ואז זה יהיה רשמי? חהחה יאללה בואי נתחיל לשנות משמעויות של מילים!

LuNa MaJnUnA

New member
אני יכולה להבין מזה שזה אבוד

אז עזוב. שמור את ההודעה הזאת ותקרא אותה עוד כמה חודשים.

NYMets Man

New member
למה? שאני אהיה יותר גדול?

תורידי את האף שאלתי אנשים שמבינים בנושא, אני מחכה לתשובה עליך יש עוד את חובת ההוכחה... נו... אני מחכה? כמה אפשר? נו? יש? אה? אה?

הנוצרי הראשון הוא יהודי.

סוף הסיפור. כל הקטע של הגזעים גם כן מטומטם. הגזעים לאו-דווקא מדברים על דת. אני לא רוצה להכנס לזה אבל למשל הנאצים שהכי הסתמכו על תאוריית הגזע בכלל לא היו קשורים לדת. הם דיברו על כל הגזע הארי שהוא השולט והגזע הסלבי (לא בטוח לגבי זה) אמור לשרת אותם וכל החרא הזה. לא יודע מה נכנס פה גזע בכלל. רק אמרתי שאביב גפן הוא שמאלני (מן הסתם שאני לא אוהב את זה. בעיקר שהוא מכניס את זה בהרבה שירים שלו. בעוד אני ימני).

למעלה