מוזיקה ישראלית

Lil M

New member
../images/Emo6.gif

טקסט?ביט? בונא את צכה כאפה להתעורר.

EagleGirl

New member
אני מעדיפה את דה לוקו

מאשר את סאבלימינל וכל ראפר אחר שתופס מעצמו... אלון דה לוקו- בשבילי זה משהו מיוחד. איזה ראפרים ישראלים את אוהבת?

Lil M

New member
בעברית יש כל כך הרבה טובים

pr troopers עם הפרברים רפיוג'ז צ'ה הישראלי הארכיון השבט חלוצי החלל קוואמי דגנחש טאבו פלוס בויאקה כהן את מושון מוקי יש גם בראגיי את התקוה 6 ותומר יוסף אין יש מלא טובים:) אלון דה לוקו גרוע:\

EagleGirl

New member
זכותך לא לאהוב אותו

מכל הרשימה שאמרת אני מעדיפה את קוואמי הדג נחש בויאקה ותומר יוסף.

Venice Queen

New member
לא כל כך שומעת ישראלי

אבל מעניין אותי הדיסק החדש של אריק איינשטיין ופיטר רוט..

אם כבר ישראלי אז...

משינה
אביב גפן (למרות שהוא שמאלני אני אוהב את האלבום האחרון שלו) עברי לידר די טוב... אה וכמובן...: הדוסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD

למה מציק../images/Emo35.gif

כי שמאלני יודע לעשות מוזיקה שנחשבת מצליחה [בהסתמך על הכמויות שמשמיעים את השירים שלו. אני לא אובייקטיבית בעניין
]
בואו לא נהיה גזענים
.

LuNa MaJnUnA

New member
כל הכבוד למילון. כל הכבוד לצה''ל.

לפתוח ולספור לך כמה מילים התפתחו והמשמעות שלהן התגמשה בדרך?

NYMets Man

New member
לא... רק גזען אני צריך

תראי לי איפה מראים את המילה גזענות ככוונה לאפליה של דעות או דברים אחרים שהם לא גזע או מוצא לא צריך שום דוגמאות אחרות נו נו? ... יש?

Venice Queen

New member
כל פעם שאומרים

שלא מעסיקים או מכניסים למקומות מסויימים ערבים קוראים לזה גזענות. ערבים ויהודים זה לא אותו גזע?

NYMets Man

New member
ברמה העקרונית או ברמה החפרנית?

נצרות ויהדות זה לא אותו גזע? הרי הנוצרי הראשון הוא יהודי... ולא דיברתי על זה... דיברתי על כך שקוראים גזענות לאפליה שלא על רקע גזע... אלא על רקע דעות וכו' אני רוצה הוכחה לכך... ההודעה שלך ממש לא עניינית וכנראה נועדה להציל כבוד כלשהו אני עדין מחכה לספר שיראה שהמשמעות של המילה גזענות "התפתחה והמשמעות שלה התגמשה בדרך"

למעלה