מה? רק התחיל הפרק וכבר...

Jason2

New member
זה היה די ברור

אחרי שבשבוע שעבר הדגישו את מוטי ופונדק מתרברבים על זה שהם במקום הראשון והם יזכו.

אורישקי

New member
גודביי מיי לאבר?

גודביי מיי לוזר אולי. יאו איך ששמחתי. הזוג היחיד שממש לא סבלתי. כל כך מגיע להם שנפלו ככה. פרק הבא תאילנד. האחים המגעילים האלה
מת עליהם.

JAMES DEAN

New member
אני בטוח שאם היית במירוץ לא היית נחמד

זה בא טבעי אם רוצים או לא.

מה לא אהבת?

עוד לא ראינו... (או שהיה משהו בהתחלת הפרק? - פספסתי את ה 20 ד' הראשונות...) לא ראיתי אף פעם את האח הגדול אז אני לא יודעת אבל אני חושבת שהדוסים (נו, ענהאל) מאוד מעצבנים ושאלון ואורן מאוד מצחיקים - אז אני מקווה שיהיה מצחיק. (למרות שהם עצמם אמרו שהם חצו גבולות) אני חושבת שאם אני הייתי צריכה להיות בקרבת ענהאל כ"כ הרבה זמן לא הייתי מצליחה לשמור על הפה שלי לאורך זמן. לפעמים זה משמח לראות מישהו אומר את כל מה שהיית רוצה לומר בעצמך.... (ככה דן מנו שימח אותי בעונה 4...)

אורישקי

New member
לא להשוות בבקשה בין האחים המלכים

לבין דן מנו, חביב ההפקה והשחקן הגרוע. ענאהל דווקא מותק לדעתי ואני חושב שהיא בחורה ממש מקסימה וממש ממש חכמה. אבללל אני סהכ מבין את האחים, אנשים שוכחים שזה משחק על מיליון שקל ושעקיבא וענאהל ממילא לא בקשר טוב עם האחים ושהם איום רציני עליהם. בשביל מיליון שקל ובשביל לנצח הייתי עושה כמעט הכל באמת. והם עושים את זה בחן ובצחוקים אז אני חושב שהם ממש אחלה. אני אפילו בעדם אחרי בר ואינה (וביחד עם עקיבא וענאהל).

את אלון אני לא משווה לאף אחד

וענהאל יכולה להיות משעשעת כשאתה צופה בה בטלוויזיה - תדמיין לעצמך להיות יום שלם עם הברברת שלה... על דן מנו התווכחתי מספיק (נראה לי שאפילו זה היה אתך..) ואין לי שום סיבה להמשיך לעשות את זה. אני דווקא מחבבת אותו - אבל לא עד כדי כך שאמשיך לכלות את זמני עליו 20 שנה אחרי...
בלי שום קשר לדעתי עליו - נהנתי לשמוע אותו אומר למירית את כל מה שהיו צריכים להגיד לה מזמן (גם אם זה היה מטופש אסטרטגית) באותה מידה אני אהנה לראות את אלון נכנס בענהאל.

למעלה