מה? רק התחיל הפרק וכבר...

לא. אני אוהבת את הטובים ושונאת את הרעים.

אני פשוט יודעת להבדיל בינהם. יש אנשים שמתבלבלים בין טפשות ובורות לטוב לב.

הדתיים לא מציקים, מי שמציק זה האחים, ההומו

בייחוד ענאל קצת ילדותית ותלותית בעקיבא, עקיבא תותח ענאל קצת ילדותית האחים מתנשאים, מציקים , וההומו הזה חושב שהזשמש זורחת לו מהתחת

אורישקי

New member
"ההומו הזה"

במקרה של אלון האידיוט כל מילה שיוצאת עליו

מתאימה. אין לי שום בעיה what so ever עם הקהילה, אבל אלון... איכככככככככככככ המיץ של הזבל. יוצא לי ביני לבין עצמי "ההומו הזה" רק מהעצבים עליו. גועל נפש

Hermione1382

New member
נכו ןשהוא מעצבן אבל זה לא קשור להיותו הומו...

היה נעים לך אם מישהו היה אומר עלייך היהודייה הזאת בגלל שאת מעצבנת אותו בהתנהגות שלך? גם אני לא אוהב אותו והוא לדעתי ממש מציק (אני אישית אוהב את ענהאל ואת עקיבא הרבה יותר) אבל אני יודע להפריד בין הנטייה המינית שלו שאני חולק עימו אגב לעומת התנהגותו שאינו קשורה לנטייתו...

הכוונה שלי

מבחינתי לפחות, ה-"ההומו הזה",זה כמו להגיד "הבלונדינית הזו/ התימניה הזו/ הדתי הזה וכו'. אם כבר, הוא מנער את כל הסטיגמות שישנן. הפאקינג יצור המגעיל האיכסה הזה. זה שיוך לאוכולוסיה מסויימת וזהו. מ'כפת לי שהוא הומו.. אם כבר, אני בטוחה שכל הקהילה הייתה רוצה להקיא אותו מתוכה

כמו שאתה אמרת, מתנשא, מציק, גס,

לא מפריד בין תחרותיות במשחק לחיים האמיתיים. מי ששם לו פרסה הוא עוד רגע יילך לשים לו לבנת נפץ ברכב. כמו שראינו בפרומואים הם הודו שהם עברו גבולות. גם אל אחיו הוא לא מתנהג יפה, רק צועק ומקלל ואיככככככככס אני רואה אותו ובא לי להעביר ערוץ, אני שומעת אותו ובא לי לשים על מיוט. גועל נפש

חחח אלירז

אהבתי אותו בהתחלה, אבל כמו כל אחד בתעשייה גם הוא התקלקל. הפשטות שבו והחן שלו נעלמו. חבל :-\

פרינז

New member
לאחים יש מזל גדול...

אם הם היו עושים את זה למשל לפירס ושירה אז זה היה הופך לאלימות כמו שראינו מה היה עם טום. ענהאל ועקיבא לא דוסים בכלל, הם דתיים, דוסים זה חרדים לובשים שחור תעשי קצת הפרדה. אלון ואורן לחוצים ומגעילים כמעט כל הזמן. תחרותיים אבל במובן הרע של המילה. ואני חושב שאם הייתי צריך להיות ברבת האחים שתי דקות לא הייתי מצליח לשמור על הפה שלי....מצד שני אם את אוהבת את דן מנו והאחים אני מבין איזה סוג דמויות את אוהבת לראות את המסך שלך...

אורישקי

New member
אל תשווה בין דן מנו והאחים!!!!!!

דן מנו זה הבן אדם הכי דוחה שיש בשהיה. הוא מתחסד,הוא מגעיל,הוא שקרן בצורה מפגרת, הוא שחקן גרוע והוא ניצל בצורה הכי בוטה שיש ע"י ההפקה, הוא היה מודח כל כך מהר אם הוא היה בתוכנית האמריקאית. הוא עלוב והוא כל כך עצבן אותי איך שהוא בגמר אמר שהוא ייתרום את הכסף. הכי אני שונא אנשים שמנסים לקבל קולות על ידי זה שהם "יתרמו את הכסף". ואז בעונה 4 הוא ניסה לתקן את הרושם שיצא עליו ויצא עוד יותר אפס. האחים תותחים וכל מה שהם עושים זה לגמרי בצחוק ובתחרותיות ואני לא הייתי הופך אותם למגעילים גם בחיים. זה המירוץ למיליון וכן יש לדעתי סיבה להחליש זוגות אחרים. זו גאונות בעיני.

פרינז

New member
אין לי כוח להיכנס לויכוח כזה

לדעתי האחים הם בין הדמויות הכי מגעילות שראיתי בריאלטי. לא מצחיקים אותי. לא אוהב את הצורה שהם מתנהגים או מתנהלים במירוץ מצטער זו דעתי.

למעלה