מה? רק התחיל הפרק וכבר...

shoham95

New member
איזה זלזול בצופים.

niro62

New member
אוח זה עצוב

מוטי ופונדק פשוט היו הרוח החייה של העונה הזאתי, האחים רציניים מידי, התימניות מסטולות מידי, הבנות די גרועות, וענאל חופרת. מוטי ופונדק היו אחד הזוגות!! לא הופר שהם הודחו רק בגלל נהגי מוניות מסריחים, ואני קורא להפקה הישראלית וגם לאמריקאית, במקום שבו כל האנשים טיפשים ולא יודעים מילה באנגלית תתנו להם מכוניות שהם ינהגו זה לא הוגן שכל המירוץ יכול להיחתם על מזל

פרינז

New member
התרבות שם שונה לגמרי

זה שהסינים לא יודעים אנגלית לא אומר שהם טפשים. אנגלית זה ממש לא המדד לחוכמה בעולם. והבעיה היא שיש מדינות שאסור לזרים לנהוג בהן ונדמה לי שסין היא אחת מהן שמאוד קשה לקבל אישור לרכב, מטיילים שמגיעים עושים הכל ברכבות מוניות אוטובוסים וכו...

shoham95

New member
זו ממש בעיה

שמגיעים תיירים והם לא יכולים להתנייד בעזרת מוניות. חבל שנהגי המוניות לא יודעים אנגלית, לפחות בסיסית ממש, בשביל התיירים...

פרינז

New member
רוב התיירים בסין...הם סינים...היום זה יותר קל

היום אתה יכול למצוא לפחות אנשים ברחוב שמדברים קצת אנגלית או במלון. אבל בסין יש תיירות פנים מאוד גדולה. חוץ מזה הם לא רואים כל כך הרבה תיירים מהמערב. אגב בצרפת גם לא אוהבים אנגלית ולי לקח הרבה זמן למצוא שם מישהו שידבר איתי ויתכן כיוון שהייתי צריך. אגב כשמטיילים בסין חלק מהחוויה זה דווקא לנסות להסתדר בלי השפה, אבל מי שמגיע לסין צריך לדעת את זה מראש.

Jason2

New member
זה מזכיר לי את הישראלי

שהתלונן בחברת הנסיעות על זה שיש יותר מידי ספרדים בספרד.

אורישקי

New member
נירו אתה רציני?

איך אפשר לאהוב אותם? ועוד אתה? ואיך אפשר להגיד שזה אשמת הנהגי מוניות. זו אשמתם לגמרי. כל שאר הזוגות קלטו לאן הולכים.

אין מצב שהם רציניים!!

זה היה הפרק הכי עלוב בתולדות הריאלטי! רק הדחה וזהו? הגזימו לגמרי. וכמה אפשר לראות אותם נוסעים במוניות? בסדר, קלטנו שזה קשה למצוא מונית וזה מעכב והם לא יודעים אם הם יגיעו ליעד או לא, כי זאת משימה בפני עצמה ואי אפשר לתקשר, והם לא יודעים אם הם יגיעו ליעד, וזה מלחיץ כי אי אפשר לתקשר, וקשה למצוא מונית וזה מעכב, והם לא יודעים אם הם יגיעו ליעד או לא, כי אי אפשר לתקשר וזאת משימה בפני עצמה, וזה מלחיץ כי הם לא יודעים אם הם יגיעו ליעד או לא... די כבר, כמה אפשר לשמוע אותם אומרים את זה??? מליארד פעמים בכל פרק... הבנו את הפואנטה, תתקדמו. זה נהיה המירוץ למליון פרקים. :/

למעלה