מה? רק התחיל הפרק וכבר...

דווקא האחים עזרו הרבה פעמים

הם עזרו לפחות פעמיים לתמניות,עם השירים ועם ספירת העמודים הם עזרו גםלמוטי ופונדק,בספירת העמודים להזכירכם חן ואלון, ניסו לרמות אותם ולהפנות אותם לכיוון אחר בבודפשט והיו איתם עוד שני זוגות, שכחתי מי הם היו. זו התנהגות לא יפה לטעמי... והם קורעים אותי מצחוק, הם מקסימים, אין עליהם...

katam

New member
גם לחן ואלון הם עזרו בפקק

הם לא היו חייבים לקחת אותם איתם. בפרק האחרון הם אמרו לאינה ובר בדיוק איפה המקום של החרסינה לפני שנכנסו למונית שלהן.

נכון כתם אתה צודק

האחים והתמניות היו היחידים שעזרו לאחרים אף אחד אחר לא עזר... ובין שניהם, האחים עזרו הכי הרבה. ושמתם לב שענהאל תמיד שוכחת לברך לפני אוכל או שתיה? יעני דתיה...עקיבא תמיד מזכיר לה, עקיבא ממש חמוד ענהאל מעצבנת וחופרת... ושוב הדתיים מקבלים עזרה בדרך נס, כמו עם אלה שהראו להם קיצור דרך בפרק קודם, או דוברת אנגלית שהופיעה להם בדיוק כשהיו זקוקים להנחייה...

פרינז

New member
ואולי ניזכר בסיבה שהם עזרו

הפרק הראשון הם אמרו על זה שהם עזרו לתימניות בשביל שהן ימשיכו כי הם תפסו אותן כזוג חלש ולכן רצו שהן יתקדמו. העזרה שהם נתנו לתימניות בספירת העמודים לדעתי זו היתה רמאות שההפקה היתה צריכה לעצור, יש משימה וצריך לעשות אותה זה שהם נתנו להן את המספר פשוט היה רמאות. העזרה למוטי ופונדק לא היתה כי הם נחמדים אלא אסטרטגיה בלבד ולכן הם לא רצו שעקיבא ישמע את הרעיון שלהם. אותי הם לא מצליחים בכלל להצחיק...

Zohar 01

New member
מה היה האסטרטגיה שלהם בלעזור למוטי

ופונדק? הם הרי רצו לקדם זוגות חלשים כדי שיהיה להם קל יותר להתמודד איתם, כמו התימניות. אולי הם חשבו בהתחלה שמוטי ופונדק חלשים?

פרינז

New member
להתחבר אליהם

זה גם חלק מהאסטרטגיה, ככה אם הם חברים יותר טובים עם הזוג הזה אז יש פחות סיכוי שהם יצביעו להם בסיבוב פרסה. מה שהיה נכון בשלבים הראשונים של המשחק. בשלבים מאוחרים יותר אז כבר אין ברירה.

פרינז

New member
לדעתי בלבד

מספר סיבות זה סתם השערה אבל נראה לי שהם פשוט לא אוהבים דתיים והפריע להם שיש שם זוג דתי. הם ראו בעקיבא איום הרבה יותר גדול והעדיפו לקרב אליהם זוגות ולהרחיק את עקיבא בגלל שבלג הראשון עקיבא וענהאל הגיעו ראשונים. חוץ מזה בשביל להיות בטוח שלא יהיה לך סיבוב פרסה אתה לא צריך את כל הזוגות אלא לדעת שיש מספר מסויים של זוגות שהם איתך. ועוד סיבה היא שהם רצו שזוגות אחרים יתקדמו ועקיבא וענהאל לא...

השורד

New member
בלי התחמנות של האחים והחשיבה שלהם מחוץ לקופסא

אין הבדל בין "המירוץ למיליון" לתכנית של הילדים ששרים בערוץ 2, או לכל ספורט אחר שדורש בעיקר יכולת פיזית ולא משאיר מספיק מקום לשכל (כדורגל מישהו?) כשמערבים שכל, ויוזמה וטריקים שכליים - זה הרבה יותר מעניין לצפיה. והם לא עברו על שום חוק של התכנית - במירוץ למיליון האמריקאי הזוגות מנסים לדפוק אחד את השני הרבה יותר מהאחים. האחים הם מלאכים לעומת חלק מהזוגות בארה"ב - ומיותר לציין ששם המירוץ למיליון יותר מעניינת.

השורד

New member
כל מילה על דן מנו בסלע - שחקן הישרדות גרוע

שלולא ההפקה היה עף לפני האיחוד - בשתי העונות בהן שיחק. והאחים תותחים, עכשיו כשמוטי השחצן ופונדק שק החבטות שלו עפו - אני מקווה שהאחים בדרך לנצחון.

השורד

New member
לגבי עקיבא וענהאל

נגיד את זה ככה: לא הייתי מסוגל לסבול את מחיצתה של ענהאל יותר משניה - היא חופרת ומעצבנת ברמות. אני מוריד את הכובע בפני עקיבא - לא ברור לי איך הוא מסוגל להיות איתה, אבל כל אחד ומה שעושה לו את זה. אבל - זה האופי שלה, היא לא עושה את זה מרוע. היא אישה טובה עם אופי חם, והם מתמודדים טובים וראוים כך שלא אכפת לי שהיא ועקיבא ינצחו (מעדיף את האחים כמובן).

פרינז

New member
יש הבדל מאוד גדול

את לא תגשי למישהו שחור בניו יורק ותקראי לו "ניגר" אבל הם יקראו ככה לעצמם. כשאת אומרת את עושה את זה כגנאי.

חושבת כמוך לרווה

ענהאל ילדותית ומעצבנת היא מתנהגת בטפשות. עקיבא בהחלט מחזיק את שניהם, כי הוא נחמד. לאחים מגיע לזכות אם התוכנית הזו שווה משהו. הם היו הכי אמיתיים מכולם.

katam

New member
מסכימה ומוסיפה

ענהאל נורא חופרת אני כבר לא יכולה לשמוע אותה

למעלה