מה? רק התחיל הפרק וכבר...

כול הכבוד לתימניות

גם מבוגרות וגם פצועות ובכול זאת הגיעו למקום החמישי והפגינו הכי הרבה שמחת חיים יחד עם זאת קצת עצוב לי בשביל מוטי ופונדק

זה עצוב כי אם הם היו במדינה עם נהגי מונית

שמדברים אנגלית, הם היו עכשיו במקום הראשון מבין 6 הזוגות האחרונים הם היו הזוג שהיה להם את היתרון הפיזי, אז גם מהבחינה הזאת זה פיספוס

אורישקי

New member
הם דווקא הגיעו לשם. הם פשוט די התמעמעו עם

הלמצוא את המקום, הראו במפורש שהמונית הראתה להם לאן ללכת והם פשוט לא הבינו אותו ושאר הזוגות כן. אז זה כן באיזשהו מקום אשמתם. בכל אופן זו הדחה מאד משמחת ולדעתי גם מאד מגיע להם. לא אהבתי אותם בכלל, הם היו שחצנים ברמה שזה מעצבן לדעתי ואני לא חושב שהם כאלה טובים.

Jason2

New member
היתה להם אותה בעיה כמו לשאר הזוגות

אז יש כאן חוסר הבנה וחוסר מזל. זה קורה גם לטובים ביותר

פרינז

New member
אני לא חושב שזה הנהג אשם

אם כל הזוגות כן הצליחו למצוא את המקום אז גם הם היו יכולים, הם עשו טעות אחרת כי הנהג מונית הביא אותם למקום הנכון.

פרינז

New member
אבל כל הזמן דיברו על זה שזה הקושי בסין

כלומר המשימה העיקרית והקושי העיקרי הוא לתקשר נכון, זה מה שהם אומרים כל הזמן שם. אז בעצם הם לא הצליחו לעמוד בקושי הזה שיש בסין. אני לא זוכר איזה זוג אמר שהמשימות היו פחות קשות לעומת ההתמצאות בשטח. ואם יודעים שזה הקושי אז מתפקדים בצורה אחרת והם כנראה לא שינו את ההתנהלות שלהם בצורה מספיק נכונה.

בסדר לא אמרתי שההדחה שלהם לא היתה הוגנת אבל

היה אלמנט של חוסר מזל כמעט בכול הדחה יש אלמנט של חוסר מזל אם הם היו נתקלים באנשים דוברי אנגלית יותר מוקדם אז הם היו עדיין במירוץ

פרינז

New member
סוף סוף

מוטי ופונדק כנראה עשו טעות אחת מאוד גדולה והיא היתה שהם לא האמינו לנהג מונית שלהם שהוריד אותם במקום הנכון, ובמקום זה הלכו לחפש אנשים שיאמרו להם איפה הם צריכים להיות. לפי הצורה שצילמו את הסוף היה לי קצת ברור שזה הולך להיות הם, כי אם זה היה התימניות מודחות אז היו מראים צילום של מוטי ופונדק פוגשים אותן בכניסה, ולא נראה לי שהיו מושכים את זה באותה צורה. הפרק עצמו מריחה אבל מחוסר ברירה בגלל הלוח שידורים שלא מאפשר שיהיה פרק ביום שלישי, אני משער שאם לפי השידורים היה פרק אז העריכה של הפרקים הקודמים היתה קצת אחרת והיום היה כבר הפרק של תאילנד, לא ממש אשמת ההפקה. השיר שלהם במונית נראה לי קצת מאולץ היה וקשה לי להאמין שזה באמת היה להם ברדיו. חמישת גמר די סבבה... האחים לפי הפרומו הופכים לעוד יותר מגעילים שזה לא ממש מפתיע...פשוט זוג מגעיל...

retard boi

New member
זה כבר מוגזם

אני בדר"כ מאוד סלחן על המסטיק של הפרקים העונה (תקציב וכול') אבל הפעם זה היה כבר מוגזם. שעה שלמה של התסבכויות בדרך לpit stop זה יותר מידי. הרגשתי ממש רע עבור הבנים, למרות כל הדחקות כל הסיפור הזה היה חשוב להם והפערים התרבותיים הפילו אותם הפעם. העדפתי שאסנת וכרמית ילכו, זה ברור שלכרמית כבר נמאס בכל מקרה. ולא הצלחתי להבין. זה חמישיית גמר? זה שלישיית גמר? מה הסיפור כאן? לא אמורים להיות עוד איזה עשרים לגים ללא הדחה או משהו?

ela501

New member
ישששששש! מוטי ופונדק עפו סוף סוף! והאחים ראשו

איזו שימחה וצהלה וגם ענאל המעצבנת תחטוף בשבוע הבא מה יכול להיות יותר טוב.

למעלה