מה נשמע חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.המוסד

New member
ביום שארצה לסלק מכאן את היהודים

(והוא לא יבוא) אבדוק זאת, בכל מקרה, המטרה שלנו שיעברו כמה שיותר ערבים, לא יהודים, עלינו לעודד הגירת ערבים אני מניח שיהודים עזבו, אבל זה לא ממש משנה לנו, כי אנחנו לא רוצים לטרנספר מרצון מכאן יהודים(אלא אם כן לך ולאבודה יש סודות שאיננו יודעים עליהם)

EverMan

New member
אתה מדבר על עזיבת הערבים

כאילו שזה משהו חד-צדדי. כאילו שהם בורחים מפה בהמונים וכולם רוצים להשיג כרטיס. אתה יודע כמה אנשים רוצים ויזה לארה"ב או קנדה ? אתה יודע כמה אנשים כבר עזבו את הארץ ? יותר מאשר פלשתינאים. עלינו לעודד הגירת ערבים ? הרי ידוע שהם אזרחים סוג ב´ , למה לא לעודד אותם ??? וצחק לך עד מחר על המשחק מילים השנון שלך "אבודה" הא הא , גיחי גיחי .. אתה כל כך מבדר ... צחק לך , ההומור שמור לאנשים עצובים ...

.המוסד

New member
זה לא חד צדדי

אבל עלינו לשאוף לכך, ומדוע לא בעצם, שנעודד עזיבת ערבים? והערבים ביהודה שומרון ועזה הם לא אזרחים

EverMan

New member
מדוע לא ?

כי לא רצית לתת להם אזרחות שכבשת אותם , השארת אותם ללא כבוד וללא זכויות. ועכשיו תעיף אותם מפה ? בגלל שהם לא אזרחים ?

EverMan

New member
נציע להם ..

וויפי ... תציע לעצמך למה לא ? אין לך כל זכות להציע להם דבר. הם לא אזרחים שלך והם לא חברים שלך , תשמור את ההצעות האלה לעצמך.

.המוסד

New member
ענבר, למה שלא ננסה להשיג רוב

יהודי ביהודה? למה אין לי זכות? מדוע אתה כל כך מתנגד להצעה חופשית, איני יודע, אני יכול רק לשער, מטרתך שיהודה לעולם לא תהיה בריבונות ישראל, לא בגלל שאתה שונא את ארץ ישראל(אתה פשוט לא יודע מה זה) אלא בגלל שאתה לא מוכן להודות, הימין(שוב) צדק, כי מה שאתה, מפלגתן קטן, שכל משפט שני שלו הוא טעות, וכל משפט ראשון הוא שטות.

EverMan

New member
ואני חשבתי שאני ממציא את השפה

העברית מחדש. מפלגתן ... אחלה מילה - תציע אתה לאקדמיה. ובתור מישהו שכל משפט ראשון שלו הוא קללה. כל שני הוא גידוף כל שלישי הוא שטות כל רביעי הוא עוד קללה וכל משפט שלא שייך לזה הוא גיבוש שטויות גזעניות ולא נכונות , לא הייתי מדבר כלל על משפטים שלי. למה שלא ננסה להשיג רוב ? כי הרוב הזה יגרום לפיצוץ עם האוכלוסיה המקומית שחיה בתנאים מחפירים שקרובים מאוד למוות , ואתה תדחוף לשם יהודים "עשירים" עם עבודות ותנאים סוציאלים עם מדינה דמוקרטית , בעוד שהם חיים בתנאים מחפירים. זה פיצוץ שמחכה לקרות , וזה רק יעצים את רגשי השנאה שלהם כלפינו. ולכן - לא ! אני לא רוצה אותה אצלי. כי הפיצוץ הזה יעלה בכמויות אדירות של מתים והרוגים.

totony

New member
נווה גם מופיע בכחול

אבל רק כשהוא מודיע הודעה רישמית. כשהוא מביע דעה אישית אין טעם להדגיש שהוא מנהל. _____________________________________________________________________ בנוסף שכחתי להגיד לך שקללות לא פותרות ויכוח, כי אם אני אקלל אותך זה לא ישכנע אותך שאני צודק.

TheHock

New member
למה אתה מפנה את השאלות רק לנווה?

1. על הסעיף הזה עניתי לך כבר הרבה פעמים לא? (פעם אחרונה זה היה במסרים שנתת לי דוגמא את פורום הליכוד), אני בטוח שאפשר לייצג דעות בלי לקלל אנשים ובלי לפגוע. אני לא בא לשפוט פורמים אחרים, ואני לא צריך לחקות מנהלים אחרים - אני רואה את הפורום כמקום לדיון תקבותי - ותאמין לי שיכולים להיות דיונים סוערים בלי קללות (עברתי הרבה כאלה בחיי). 2. עניין הצבע - זה עניין טכני בלבד שצריך להיות מסודר בהנהלת הפורמים - העניין לא כזה הפריע לנו בעבר (לפחות לא שאני יודע) כדי שנלחץ עליהם לטפל בזה - הרי הנהלת הפורמים דיי עסוקה בעיצוב הפורמים - כפי ששמת לב היו הרבה שינויים בזמן האחרון. אם זה קריטי מבחינתכם - אני יבקש שוב שיסדרו זאת. 3. זו באמת שאלה לנווה

EverMan

New member
מי לא שם לב ?

הפורום הפך לאחד מהשניים : 1.דגל אש"ף. 2.אבטיח. אולי נעשה על זה סקר ?

N a V e

New member
אז ככה:

1.דיון סוער זה לא קללות.אסור.מצטער.וזה לא אני קבעתי.ולהפוך את זה לשאלת סקר-זה לא בא בחשבון מפני שאלה החוקים בפורומים של תפוז. אין בעייה,אני בעד וויכוחים.זה מבהיר עמדות ומבהיר אידיאולוגיות ותפיסות עולם.ותאמין לי שאפשר גם בלי קללות... 2.זה באמת מוזר.לא ייחסתי לזה חשיבות,עד שמישהו מפורום מולדת ניסה להיתחכם איתי בסוגיה(וזה לא אחד שרושם פה קבוע אז אל תסיקו מסקנות..
). אז בגלל שגם אתה העלת את זה,אני אשאל את ההנהלה בנושא.תודה על הדאגה
. 3.אפשר לומר שיש לי נטייה לשמאל,בעיקר חברתית.מהבחינה המדינית,אני לא רואה שום פיתרון מלבד הסכם וחלוקה לשתי מדינות...אם תרצה תקרא לזה "שמאלני"...
4.משהו לגבי פולין-אתה לא חושב שכדאי ורצוי לראות את מה שהיה כדי ללמוד מהעבר,ולראות "על אמת" את מה שקרה כדי לקבל פרספקטיבה נכונה?

CANDY MAN

New member
למה המקום האחרון???

כל הקרובים של סבא וסבתא שלי נספו בשואה ואני מכיתה א´ לומד על השואה ושומע עליה וסוף סוף יש לי הזדמנות גדולה לראות את הכל בעיניים שלי. חוץ מזה גם סיירנו בפולין שהיא בכלל מדינה מדהימה (אני לא יגזים אם אני יאמר ש-95 אחוז מכל המדינה זה שטח ירוק כי יש להם שם כל כך הרבה מים - פשוט מדינה שכולה ירוקה) והעיר וורשה היא אחת הערים הכי יפות בעולם. הביקור במחנות ההשמדה לא היה סתם ביקור וזהו, ניהלנו דיונים, שמענו עדויות חיות של אנשים שמתארים את מה שאנחנו רואים בעיניים (מה שנשאר לפחות), תאמין לי שאני לא טיפוס רגשן במיוחד אבל המסע הזה ריגש אותי כמו ששום דבר אחר לא עשה מעולם! בקשר לדיונים הסוערים, לי כבר נמאס לבכות בקשר לזה, אני מקבל את מה שיש.

המסע לפולין...... זכרונות...

אכן דבר מחזק ובטח שמחזק את הרצון ללכת לצבא. וואי אני חזרתי מהמסע לפני פסח ואנחנו עדיין מדברים עליו. אם בא לך לחלוק חוויות אז בכיף.. גם אני צילמתי איזה 8 או 9 פילמים, הרי רוצים לזכור הכל.. שמחה שזה נתן לך הרבה אני,

totony

New member
נכון, לפי דעתי זה מקום שכל יהודי

צריך לבקר, כדי להזכיר לעצמו מי הוא, ועד כמה חשוב קיומה של מדינת ישראל. אני גם אבקר בפולין השנה...

למעלה