מה נשמע חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EverMan

New member
לא דיברנו על מובטלות , דיברנו

על כאלה שחיות על חשבון משלם המיסים , ומתמשות בילדים כפרנסה ! וכמעט כל ההתנחלויות הבודדות הן כאלה , משום שאין להם שם איפה לעבוד.

EverMan

New member
צריך לדעת ?

הם נמצאים באמצע שטח ללא כבישים ואין להם זמן לפתח את הקרקע. במה הם עובדים בדיוק ?

שמעת על מכונית?

יש התנחלויות רבות שקרובות (מרחק של חצי שעה או שעה ופחות) לערים, וניתן לנסוע לשם מידי יום ולעבוד שם, ורבים עושים זאת. וחוץ מזה מרבית המתנחלים גרים לא בישובים קטנים ומבודדים אלא בקבוצות ישובים, וכך מייצרים עבודה גם בישובים עצמם, בחינוך, מכירות,רפואה,וכולי. לא כל המתנחלים עובדים בחקלאות, למעשה,מרביתם אינם חקלאים, אלא עובדים בעבודות רגילות יותר. נ.ב ההערה על הכבישים מגוחכת לגמרי, כמעט לכל ישוב מובילים כבישים, מלבד מספר ישובים קטנים ומבודדים, שבהם כמעט ואין משפחות, אלא רק רווקים וזוגות צעירים.

EverMan

New member
שמעת פעם שבשביל מכונית

צריך כביש ? מה עוד , שאני לא מדבר על גושי התנחלויות גדולים כמו אזור אריאל , מעלה אדומים וגוש עציון , אלו אזורים שיש בהם רוב יהודי מובהק , ואותם ניתן לספח לארץ כמו שברק רצה לעשות בזמנו , מעיין מובלעות שעל חשבונן יינתן שטח דרומה ליהודה. ההתנחלויות הגדולות כגון אריאל ידוע שיש בהן תעשיה וכו´ , אבל מדובר יותר על ההתנחלויות הבודדות עם הקרוונים שנמצאות במקומות אסטרטגים בשביל להשיג עוד שטח.

עניתי לך על זה בהודעה הקודמת...

כמעט אין התנחלויות ללא כבישים שמובילים אליהם הרי יש להם צרכים, אתה מבין הם גם צריכים מרפאה אוכל, בכלל להגיע לשם ולכן יש כבישים, גם אם לא מסודרים לגמרי, ולפעמים כבישי עפר אבל עדיין יש קשר אל הגושים הגדולים יותר, ומלבד זאת בישובים המבודדים גרים רק מספר רווקים, ולא משפחות ובכלל הישובים המבודדים הם מעטים מאוד, וכך גם האנשים הגרים שם, ולכן גם אם לפי טענתך אתה מפרנס אותם, זה אחוז כמעט אפסי מהמתנחלים, ולכן אין מקום לטענותיך שהמתנחלים כולם חיים על חשבונך.

yoavl1

New member
איפה רבע מיליון??? חי בסרטים!

בעיר הכי גדולה שם אריאל יש 14,000 איש וזאת ע"פ נתונים מהאתר המוניציפלי של העיר. רבע מיליון? זאת גם העיר היחידה כשחושבים על זה. ישנם רבע מיליון רשומים אולי,או חתומים על קראוונים.

אתה פשוט מעוות את המציאות

אני גר באריאל, יש פה 20,000 איש!! מה השקר המלוכלך הזה שלך?! אתה לא מתבייש?! יש פה עוד ישובים- ברקן, אלקנה, רבבה, איתמר, יצהר, עפרה, עמנואל ואלה חלק קטן מאוד מהרשימה- רק מהאזור שאני גר בו!!! ואלה לא חתומים על קרוואנים! אז פשוט לך תלמד קצת על העובדות! רואים שבחיים לא היית פה, אתה מסלף כל עובדה שאתה מציג, אתה כמו כל השמאל- ש-ק-ר-ן!

yoavl1

New member
מטייל יקר עם סנאים!

אריאל מונה כ- 4,000 בתי אב, 16,000 נפש. אוכלוסיית העיר מגוונת: זוגות צעירים, משפחות בגילאי ביניים, עולים חדשים ומאות סטודנטים. האוכלוסייה ברובה חילונית (כ- 90%). סוף ציטוט! לא! אני לא מתבייש....ראית בעצמך.....שקרן קראת לי....הא? אז מה אם אתה גר שם?? אז ספרת את התושבים אחד אחד?? אני צריך לגור באריאל כדי לדעת כמה יש שם? אתה חי בימי הביניים כנראה... ולא, לא אמרתי שאין עוד ישובים באיזור...אמרתי שאין עוד ערים....ועכשיו בכלל אני לא מבין למה אריאל קיבלה מעמד שלי עיר בעוד חסרים לה 9000 תושבים כדי לקבל מעמד שכזה... אריאל הוקמה באגוסט 1978 ע"י 40 משפחות! ב-23 שנה הצטרפו כ-1000 כל שנה? כל 8 שעות הצטרף תושב? לא נראה לי....ביחוד לאחר הכתבה שקראתי בארכיון על כך שב-2001 נקנו סה"כ 18 דירות חדשות!!! בכל 2001!! ובטח תגיד שוב שאני משקר...אז הרודתי את הכתבה הזאת והיא אצלי . אם תרצה שאני אשלח לך אותה , תבקש... אני לא יכול פשוט לצרף אותה לפה כי היא שוקלת 469 קילו בייט בעוד שמותר להכניס לפה רק עד 250 קילובייט... אם יש לך טיפת כבוד לעצמך, תתנצל על מה שאמרת לי....ואח"כ תלך לטייל עם סנאים.... יואב לוי, רחובות (עיר של למעלה מ-115 אלף תושבים - עיר אמיתית)

Vendetta

New member
הוויכוח הזה עקר

יש 176,000 מתנחלים ביו"ש, זה לא משנה כמה בדיוק יש באריאל. אז חצי מיליון מתנחלים אין, אבל המספר לא רחוק בהרבה מכך.

להתנצל? על מה? על זה שאתה מעוות

את המציאות? כן, יש פה קרוב ל-20,000. לא, לא כל 8 שעות הצטרף תושב, אבל באריאל אם אתה לא יודע, 60% מתושבי העיר הם עולים חדשים. כלומר, מגיעים לכאן תושבים בדמות "גלי-עלייה", ועם כל גל כזה מצטרפים לעיר הזאת כמה עשרות. אתה רואה, רק בנאדם כמוך שנהנה לפלג את העם, ייקטר על כך שישוב קיבל מעמד של עיר, במקום לשמוח. אריאל קיבלה מעמד של עיר כדי שהיא תהיה בין הערים הראשונות ביו"ש, כדי לציין שיש כאן התיישבות חזקה שאף אחד לא יוכל להוריד. בשביל זה קיבלנו מעמד של עיר. בקבלת המעמד, היינו בערך 16,000 אם אני זוכר נכון, ושנים מעטות לאחר קבלת המעמד, אנחנו כבר 20,000. בכלל, אני יודע שזה לא קשור, אבל רק דמיין לעצמך מה יקרה אם השטחים יוחזרו, והשמאל יגיד שזה לטובתינו. לא רק שנתעצבן על זה שאתם חושבים שאתם יודעים מה טוב בשביל כולם, יש לך מושג איזה קרע זה יצור בעם? ולשם מה? לשם פיוס הפלסטינים? והרגע אני רואה את עיוות המציאות הנוראי שעשית. "בשנת 2001 מתוכננת אוכלוסיית אריאל להגיע לכ-20,000 נפש"... בוא נחשוב רגע, חכם שלי. אם דיברו על 2001 בלשון עתיד, זה אומר שהאתר הזה לא עודכן כבר הרבה זמן. היום אנחנו ב-2002, ובזכות גלי עלייה חודשיים אוכלוסיית אריאל כבר עברה את ה-20000 נפש. הנה, אולי תציץ שוב בנתונים?

La Gamba

New member
לא את כל יו"ש.

אני מוכן לוותר על עזה. אבל על יו"ש? רק על חלקים ערבים מובהקים...

CANDY MAN

New member
כל הפרטים בקשר להכל....

בקשר לגיבוש שייטת - אני אספר ממש בקצרה ואתם פשוט תפעילו את הדמיון ותבכו... הגענו ב-7 בבוקר לחיפה, נוסעים לבסיס של השייטת, מחכים עד 4 אחר הצהריים שלא יהיה יותר מידי חם, יורדים לחוף הים, קורעים לנו את הצורה במשך 3 שעות של תיזוזים, ריצות, זחילות, ספרינטים על החול הרך של הים, ריצה בלתי אפשרית במים, עמידה בזמנים בלתי הגיוניים, שתיית מימיה של ליטר אחד כל חצי שעה גם כשהבטן מתפוצצת ואתה מקיא את הנשמה... ובקיצור עינוי מתמשך! ואז כשאתה בטוח שהכל מסתיים נותנים לך 10 דקות ויוצאים למסע 4 ק"מ פשוטו כמשמעו עם 12 ק"ג על הגב וציוד קבוצתי... שורדים את המסע למרות שפרשו כבר 5 מקבוצה של 16... (כל הגיבוש זה כ-300 אנשים), הולכים "לישון" 20 דק´ ואז מתעוררים עם מים קפואים על הפנים להודיע לך שיוצאים למסע 8 ק"מ... שורדים את המסע, פורשים עוד שישה אנשים ונשארנו חמש... חוזרים לישון שוב חצי שעה ואז עם עלות השחר בסביבות 5 לפנות בוקר כשכולך מוטש וגמור מעירים אותך שוב באכזריות ומודיעים לך שיוצאים למסע נוסף של 10\8 ק"מ.... באמצע המסע לא יכלתי לזוז יותר ואני ועוד אחד פשוט צנחנו על החול בחצי עילפון... אסף אותי ג´יפ, הרופא בדק אותי ואמר לי שהיה לי חום והגוף שלי התמוטט אבל בניגוד ל-190 אנשים אחרים שפרשו או הופרשו הוא אמר לי ולעוד כמה שמגיע לנו גיבוש נוסף מפני שנפלנו על סיבה רפואית... הגיבוש הבא היה ב-19 לחודש בזמן שהייתי בפולין ככה שוויתרתי על הגיבוש, אבל שנה הבאה אני ינסה שוב דרך יום סיירות, אלוואי! המסע לפולין היה מדהים, שאלנו את כל השאלות הקשות וראינו את כל מה שתמיד שמענו עליו... התרגשנו, חלק מאיתנו בכו, צילמנו המון, דיברנו הרבה, עשינו גם הרבה כיף כדי לא להשתגע מהמראות - מסע מומלץ ביותר! שנמשך 9 ימים וחבל שנגמר... ויתורים קלים הם יהודה ושומרון ועזה, אלו שטחים עם רוב ערבי של 3.5 מיליון פלשתינאים ויש הצדקה לבקשה שלהם לקבל שטח זה... ל-250 אלף מתנחלים יש מדינה אוהבת וחמה ול-3.5 מיליון פליטים פלשתינאים אין!

EverMan

New member
וואו ! מרשים ביותר !

וגם סחתיין על השינוי בפרספקטיבה המדינית.

CANDY MAN

New member
אין שום שינוי....

אני תמיד טענתי שצריך לעבוד לפי ההגיון ולא לפי הצדק... לפלשתינאים אין מדינה והם נלחמים כדי לקבל אחת כזאת, הם לא יוותרו ולא ישקטו עד אשר תיהיה להם מדינה וממש לא מעניין אותם שהם רוצחים ישראלים חפים מפשע - הם רוצים מדינה! לנו הישראלים יש מדינה ואנחנו נלחמים עליה בשיניים, וזה בסדר גמור! אבל מדוע להלחם על שטחים שיש בהם גם ככה ריבונות פלשתינאית ורוב אזרחי של פלשתינאים ושליטה פלשתינאית מוחלטת!, מדוע לא להגיע לפשרה, לפנות את ההתנחלויות במסגרת הסכם של פשרות שלהם ושלנו לגמור עם העניין המסריח הזה. משגע אותי כל כך שאנחנו מדינה כל כך מוצלחת שכל הזמן נדפקת בגלל שטויות, תראו רק איך כל הייטק התפתח אצלנו ותראו מה קורה עכשיו, ועל תיירות אין מה לדבר בכלל... הייתי בפולין, ראיתי איזה יופי זה להיכנס לקניון שהשומר שעומד רק במרכז הקניון ולא בכניסה!!! מחייך אליך ואתצה יודע שאין לך כל דאגות אלא רק מה להביא לאמא מפולין... למה לא אצלנו?

.המוסד

New member
ממש אבל ממש לא נכון

יהודה ושומרון הם חלקים מאוד מאוד חשובים מארץ ישראל, למעשה הלב שלה, זה שגרים שם ערבים לא אומר שזה לא שלנו, לערבים יש הרבה מדינות שיכולות לקלוט אותם, בלי ששלמותן תיפגע הבנת?

EverMan

New member
ובכן אלו נקראים שטחי A.

את השטחים עם הרוב היהודי לשמור אצלנו , לא להפך. גם ככה אין לפלשתינאים כל כך הרבה שטח ומקום לפיתוח , שאת השטחים הללו ישתמשו בהם עד הסוף ושלא ידרשו דבר נוסף מישראל.

למעלה