מה נשמע חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CANDY MAN

New member
מה נשמע חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרתי מהמסע בפולין ועכשיו סוף סוף יהיה לי שוב זמן לכתוב בפורום, את הגיבוש לקומנדו הימי לא עברתי (קריעת תחת שלא מהעולם הזה...) ואם מישהו ירצה לשמוע או לשאול בקשר לזה הוא מוזמן... המסע לפולין היה מדהים!!! ראינו והרגשנו את כל מה שסיפרו לנו מאז שהיינו בכיתה א´ ודיברנו על הדבר המחריד הזה שנקרא "שואה". ושלא תחשבו שכל היום בכינו, המסע הזה הוא גם מסע עם השכבה והיו מלא צחוקים והיה נורא כיף, בכל זאת צריך לדעת איך לעשות את הסוויץ בראש בין רצינות ולצחוק - זה חובה! בכל מקרה אני ממליץ לכולם לעבור את המסע הזה, לא משנה אם היו לכם קרובים בשואה או לא ולא משנה אם אתם חושבים שאתם כבר יודעים הכל. אני למדתי מלא דברים חדשים, צילמתי 8 פילים מלאים של 36 תמונות וזה עוד נקרא מעט לעומת אחרים. אצלנו תכננו את המסע טוב והיה לנו ימים קשים של מחנות השמדה וימים כיפים של קניות ואטרקציות ככה שלא עשו לנו בלאגן בראש. הוצאתי הרבה דברים מהמסע הזה אבל דבר אחד חיזקתי אצלי! את הרצון לשרת בקרבי! הסבים והסבתות שלנו וכל 6 המיליונים שנרצחו בשואה חלמו על מדינת ישראל ולכן אנחנו הדור הצעיר שנולד לתוך מדינה מוכנה ומפותחת להמשיך ולשמור על המדינה הזאת, להגן עליה, להשאר בה ולתמוך בה! בואו נעשה לכולנו טובה, נגמור את סכסוך הדמים המתמשך אם ויתורים קלים לכאן ולכאן ונחיה כולנו בשלום! שיהיה שלום עליכם ועל כל בית ישראל ואימרו אמן! אוהב את כולכם, CANDY MAN

.המוסד

New member
יהודה שומרון, ירושלים

אלו הוויתורים ה"קלים"? ולמה שלא תפרט קצת על הגיבוש של השייטת, ואגב, בן כמה אתה?

EverMan

New member
ברוך השב !

ספר חוויות , גם מפולין וגם מהגיבוש. אני אשמח אם תספר פה על גבי הפורום את הסיפור של הגיבוש מההתחלה ועד הסוף (לא חייבים לספר על השירותים וכו´ , נוותר לך על זה
). נחמד שחזרת. ולמוסד : יו"ש ועזה הם ויתורים קלים מאוד , אלו שטחים שלא חיים בהם כמעט יהודים , אלא שטחי מלחמה , אלא שטחים שלא מועילים לישראל , על הבקעה ומקומות חיונים לשמור - סבבה ! לא על שטחים עם 3.5 מיליון פלשתינאים. אלו ויתורים קלים מאוד ! ובנוסף אף אחד עוד לא דן על ירושלים.

.המוסד

New member
יהודה ושומרון הם כלל לא וויתור פעוט

חיים בהם כמעט רבע מיליון ישראלים, וזאת בלי להכליל את כל יהודה ושומרון, גם ירושלים הייתה פעם אדמת מלחמה, זה לא אומר שצריך לוותר עליה ארץ ישראל תמיד מועילה לישראל, היא מקור מים חיים לישראל, למדינה ולאומה זה שיש שם 3 מיליון ערבים אינו אומר שאין זו ארץ ישראל

N a V e

New member
מה המצב קנדימן?

עוד חודש אני יוצא לפולין... כמה זמן היה המסע שלכם?

EverMan

New member
להגיד לך כמה ערבים יש על א"י ?

קרוב ל50 מיליון ! וזאת רק באזור מצרים ירדן סוריה לבנון והאזור שלנו שכולו חלק מא"י בשלב זה או אחר ! יו"ש להבדל מירושלים אינה חלק מא"י , לך לארכיון הכנסת וחפש בנרות אחר העובדה שהיא סופחה לישראל. תבדוק מפה בכנסת ותראה איפה בדיוק רשום שהמקום ההוא תחת שלטון ישראלי מוגמר. מים רצית - סבבה , על הבקעה לא ויתרנו. חיים ? - הכיצד בדיוק ? כמו שאני רואה את זה , להפך אפילו , מתים שם יותר מאשר נולדים.

.המוסד

New member
בארץ ישראל חיים אולי 10מיליון

15 אם מחשיבים את עבר הירדן יהודה ושומרון הם חלק מארץ ישראל, ורק צריך לדעת עברית בשביל להבין את זה מקור מים חיים זה ביטוי, ותהיה בטוח, שנולדים שם יותר מאשר מתים(למעשה הריבוי הטבעי בקרב יהודי יהודה ושומרון הוא הכי גבוה במדינה!)

EverMan

New member
יפה יפה !

גם חיים בשטחים מסוכנים ועוינים ומסכנים את הילדים שלהם , גם לא עובדים , וגם חיים על חשבון משלם המיסים שלי ע"י מצוות פרו ורבו וגנבו מכספיהם. בארץ ישראל - כמו שהסברתי לך בהודעות קודמות , ישנם כמות של עשרות מיליונים. תתחיל לקרוא את ההודעות שלי.

.המוסד

New member
השטחים מהפרת עד הנילוס הם לא

ארץ ישראל, ארץ ישראל יכולה להשתרע על הגדה המערבית, שתי גדות הירדן, זהו ברמת העיקרון ההבטחה לאברהם ניתנה ל"אב המון גויים", למרות שבד"ד הוא נחשב עם עם ישראל אתה טוען ש*יהודה* ו*שומרון* הם לא חלק מארץ ישראל, אבל מה, אתה אומר שירושלים היא כן חלק מארץ ישראל, אבל מה, ירושלים נמצאת בחבל יהודה

EverMan

New member
אולי תקשיב לשם שינוי ?

הובטח לאברהם שלצאצאיו הנבחרים יהיה כל השטח. ההבטחה של אברהם עברה ליעקב בנו הנבחר ולבניו שלו. אני אומר שיהודה ושומרון הם כן חלק מא"י מלפני 2000 שנה , אבל הם לא חלק אינטגרלי מהמדינה. ירושלים שלנו בגלל הקודש שלה ובגלל שיש לנו שם רוב יהודי, יש"ע מאותה סיבה בדיוק וגם העובדה שאין לנו שם אינטרס גם עושה את זה.

.המוסד

New member
ארץ ישראל

ההיא לא הובטחה למשה וליהושוע, משום מה, אברהם הוא גם "אב המון גויים", על כן מן הסתם, אמורים לחיות שם גויים רבים. בגליל אין לנו רוב ערבי יהודה ושומרון הם שלנו גם עכשיו, זה שיש שם רוב ערבי לא אומר שהם אינם יהודה יותר, מה גם, שעם ישראל מעולם לא התיישב בפרת או בנילוס יהודה ושומרון זה לב לב הארץ, אפילו נחלת שבט יהודה, ממלכת יהודה, איך אתה יכול לומר שבגלל שאין לנו שם רוב צריך לוותר? הרי גם בן גוריון היה צריך לוותר על הציונות כי לא היה לנו רוב, וטוב שלא עשה, אולי, מי יודע, הילדים שלנו, או שלהם, יודו לנו על שגם אנחנו לא הרכנו ראש בפני ה"איום הדמוגרפי" אפשר לייצר רוב יהודי ביהודה, צריך בשביל זה אומץ, תושיה, ומעוף, אבל לומר שאי אפשר? באמת

EverMan

New member
תגיד לי ,

יש לך משהו אחר בראש מלבד שטח שטח ושטח ? יו"ש לא שלנו , יו"ש תחת שליטה צבאית שלנו. "יהודה ושומרון זה לב לב הארץ, אפילו נחלת שבט יהודה, ממלכת יהודה, איך אתה יכול לומר שבגלל שאין לנו שם רוב צריך לוותר?" הלב של הארץ שלנו מתפשט על כולה , הוא לא שום לב הארץ , זה אזור שאין לנו מה לחפש בו. וזה שאתה אומר שהוא לב הארץ , לא הופך אותו לכזה. היהודים היו על כל השטח של מצרים ישראל לבנון סוריה וירדן... זה לא הופך אותם לשלנו ! בטח לא בגלל שהם היו שלנו לפני 2000 שנה ! תתחיל להיות ריאלי ולהסתכל על המציאות העכשיוית ! הוא לא היה צריך לוותר על הציונות , הוא היה צריך לוותר על שטחים שבהם אין רוב יהודי - וכך עשה ! קודם נוציא את הארץ מהמצב שלה ! שלא ימותו אנשים כל יום ! שהכלכלה לא תקרוס ! שלא יהיו רציחות ואונסים כל יום ! שלא יהיו אנשים רעבים ! אז תדבר איתי על מעוף ופיתוח יו"ש ! ולא , אי אפשר , כי הפלשתינאים חיים שם , 3.5 מיליון איש , על שטח שהוא בגודל של 20 אחוז מארץ ישראל ! בישראל זה 6.5 מיליון על 80% מהשטח. תעשה בעצמך את היחס !

.המוסד

New member
יהודה ושומרון נמצאים בגבולות ישראל

הם לב הארץ, במרכז יהודה נמצאת ירושלים, עם ישראל מעולם לא שלט וישב במצרים, בסוריה, לבנון(אולי אולי), בירדן כן, אבל עם הירדנים יש לנו הסכם, וגם יהודה הרבה יותר חשובה מהגלעד, לפחות ליהודים אני מסתכל על המציאות העכשווית, ואני יודע שקשה, ושיש רוב ערבי בגליל ובשומרון, אבל אני, אני חוזר, אני לא רואה את הכניעה כאפשרות אפשר לנצח במאבק על יהודה ושומרון, קשה אבל אפשר החלוצים לא וויתרו על המקומות שבהם אין רוב יהודי, אל דווקא בהם, במקומות שלא היה אפילו יהודי אחד, הם התיישבו, נכון שבהתחלה הכיוון היה יהודה ושומרון, אבל בגלל התורכים החביבים, פ"ת למשל הייתה אמורה לקום ליד שכם, ובסוף נשלחה לביצות אבל האם החלוצים נכנעו? במישור החוף, שם לא היה יהודי אחד. גם שם הם לא נכנעו, ולמרות הקשיים, הפכו את מישור החוף, הערבי לגמרי, לאיזור בשליטה יהודית מוחצת אם נוותר על הארץ שלנו, זה לא ייתן לנו תוספת כוח להאבק בתחומים אחרים חיים ביהודה ושומרון 1.5 מיליון ערבים, והיחס לא ממש משנה, אפשר, וצריך להפוך את יהודה ושומרון לשטח ישראלי לכל דבר, יהיה קשה? בוודאי קשה מאוד? כנראה שכן אבל, אפשרי ובקשר ליחס, ישראל שולטת על חצי אחוז משטח המזה"ת, והאוכלוסייה שלה היא שני אחוזים, לפי היחס הזה ישראל צריכה לרבע את גודלה, אבל כאמור, אנחנו לא פועלים על פי יחס, הובן?

EverMan

New member
כן ?

באיזו מפה מדינית ראית את יו"ש בגבולות ישראל ? עברתי על הרבה מפות בכנסת ולא ראיתי ולו מפה אחת בה הם בשטחינו מלבד שליטה צבאית. משעשע .. אולי אתה ממציא דברים ? ", עם ישראל מעולם לא שלט וישב במצרים, בסוריה, לבנון(אולי אולי), בירדן כן, אבל עם הירדנים יש לנו הסכם, וגם יהודה הרבה יותר חשובה מהגלעד, לפחות ליהודים" הגלעד היה של היהודים , לא של אף שבט אחר. מה ההבדל בינו ובין יהודה - רק אתה יודע. עם ישראל ישב וחצי במצרים וסוריה , ואילו היית פותח ספר מדי פעם היית יודע שבתקופת שלמה אלו היו הגבולות של הממלכה הזו ! "אני מסתכל על המציאות העכשווית, ואני יודע שקשה, ושיש רוב ערבי בגליל ובשומרון, אבל אני, אני חוזר, אני לא רואה את הכניעה כאפשרות" ובכן , אין כבר רוב ערבי בגליל... היום המצב מאוזן הרבה יותר לכיוון היהודים. בעיקר בגלל מצפים ומקומות כמו כרמיאל. ואין פה כניעה , שומרון היא חור שאין לנו כל צורך בו וכמוהו גם יהודה ! מבחינה התיישבותית , אין לנו כל צורך בו , אבל אתה חמדן קטן שרוצה שטח ולא אכפת לך מהאנשים שחיים שם וכמה אנשים ימותו בשמירה עליו. "החלוצים לא וויתרו על המקומות שבהם אין רוב יהודי, אל דווקא בהם" לחלוצים לא הייתה מדינה ! החלוצים היו נותנים הכל לגבולות כמו של 67 ! החלוצים רצו מדינה , לא שטח ! וכשהמדינה קמה - ככל שיש יותר שטח יותר טוב , אבל זו לא המטרה !!! תפנים את זה כבר לכל הרוחות ! אין לנו רצון להגדיל את האוכלוסיה ביו"ש , זה רק יצור מצב מלחמה תמידי עם האוכלוסיה הנמצאת שם ! מה עוד , שזה רק יצור פצצה מתקתקת , שבסופו של דבר תתפוצץ. נראה לך שהם יתיישבו שם והכל יהיה סבבה אגוזים סקס סמים וטל מוסרי ? שאנשים שמקבלים כסף על כל ילד וחיים עם וילות יחיו מול אנשים שאין להם אזרחות ויש להם טנקים בחצר ? ובכן , אתה חי באשליה אחת גדולה ! אולי תפסיק לעשן את הגוינט שלך ותתחיל להתפקח ! כי האשליות שלך פשוט מטומטמות.

.המוסד

New member
באלטס פיסי-מדיני-כלכלי של משה ברור

(פרופסור) באישור משרד החינוך והתרבות התשנ"ה(95) וכאן בעמוד 37, רואים בבירור, שהגבול המזרחי של ישראל מתחיל בדרום, באילת עולה בצורה כמעט ישרה כלפי ים המלח, חוצה את ימת המלח, וממשיך לאורך הירדן...ונגמר ברמת הגולן. הגלעד לא הייתה של של שבט יהודה... ההבדל הוא שיהודה הוא לב הארץ, ובוא נמצאת ירושלים, בית לחם, חברון,אין ספר שהוא את החבלים החשובים בארץ הטענה על "חמדונותי" זהה לטענה על פחדונתך, רק שאתה באמת פחדן, ואני לא "חמדן", אני רוצה את יהודה, החבל המיועד לעם ישראל, אולי החשוב ביותר בארץ כולה השומרון הוא לא חור, על פי מה אתה קובע את הקביעה חסרת השחר הזו? מה הקשר למדינה, החלוצים בהתחלה לא דיברו על מדינה, הם דיברו במונחים של "גאולה", "בגאולת העם את הארץ, הארץ תגאל את העם", הסיסמה של השמאל הציוני(שפעם באמת היה ציוני) בעניין הוילות, לערבים לא יהיו טנקים בחצר, אחרי שנגרש את מלאכי אוסלו, דבר נוסף, הם לא גרים "מול", אלא רחוק זה מזה, ויש ביהודה ושומרון שטחים נרחבים שהם פתוחים וריקים החלוצים אולי היו נותנים הכל בשביל מדינת ישראל בגבולות החמישים, אבל בוודאי לא היו עוצרים שם 1910 בקירוב, חיווה משה סמילנסקי, יו"ר אגודת מגדלי ההדרים בפלשתינה, את דעתו לאמור: "… אחת מן השתים, אם ארץ–ישראל שייכת מהבחינה הלאומית לערבים אשר התיישבו בה לאחרונה, אין בה מקום עבורנו ועלינו להודות בגילוי לב: ארץ אבותינו אבודה עבורנו, ואילו אם ארץ – ישראל שייכת לנו, לעם ישראל, אז לרצונות(אינטרסים-המוסד) הלאומיים שלנו ישנה עדיפות על כל דבר אחר. אין שום מקום לפשרה בעניין הזה". אתה עדיין בטוח בקשר לחלוצים?

אם היית בודק קצת..

תתפלא לשמוע אבל המתנחלים עובדים, בדיוק כמו בכל הארץ, אולי אפילו יותר.. ולכן גם משלמים מיסים, מי שלא עובד אלה החרדים, וגם שם יש רבים שעובדים, ולא רק לומדים, אז אל תכניס הכול ביחד, וצא מכל הדעות הקדומות שלך. ומאיפה ההכללות האלה- גונבים מכספיהם מי גנב? כל מי שגר בהתנחלויות? ובקשר למשפחות מרובות ילדים- לפי הנתונים הדמוגרפיים בעוד פחות מעשרים שנה, יהיה פה רוב ערבי מוחלט וגדול, ולכן כל ילד נוסף זו ברכה.

EverMan

New member
כל ילד אולי הוא ברכה

אבל לא כל ילד הוא פרנסה. הרבה מתנחלים בהתנחלויות של משיח וחצי חתול , לא עובדים , כי אין להם איפה. הם שם רק בשביל לתפוס אחיזה בשטח , ואלו אנשים שחיים על חשבוני. צר לי אם חשבת שדיברתי על כולם , אלא על אלו שחיים על חשבוני בלבד.

.המוסד

New member
באמת?

אולי תיתן מספרים? אני יודע שהייצוא של מתנחלי עזה מגיע ל60 מיליון דולר, והם פחות מרבבה

EverMan

New member
לך למחלקה לרישום אוכלוסין

ותברר .. בעקרון כחצי לפחות מהתנחלים הם מרובי ילדים.

.המוסד

New member
רק רגע, דיברנו בכלל משפחות מובטלות

שחיות על גבעה בלי ללכת לעבודה

למעלה