מה נשמע חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EverMan

New member
מה בדיוק ?

את אותו דבר שלא ידרשו , שידרשו עד מחר. ממני הם לא יקבלו דבר. ובטח שלא מצד כל אדם שפוי בדעתו.

.המוסד

New member
זה מה שאני אומר

שהם יכולים לדרוש את המולדת עד מחר, הם לא יקבלו דבר, ובטח שלא מד כל אדם השפוי בדעתו

EverMan

New member
הדרישות שלהם עכשיו

סבירות ביותר. הם לא דורשים ישובים יהודים ,הם לא דורשים שטחים חיונים לישראל , הם לא דורשים דברים לא רציונלים. רק מבקשים את הגושי התיישבות שלהם וקצת שטח עתידי בשביל שיוכלו לעזוב אותנו. דבר הגיוני ובר דעת. אם הם יבקשו את כל ירושלים , או את חיפה וכו´ ... זה יהיה לא רציונלי.

La Gamba

New member
זה קצת שונה עכשיו

כעיקרון, עכשיו הם רוצים להרוג אותנו. כשהם מדברים על השטחים הכבושים הם גם מדברים על תל אביב וכרמיאל. (ואילת וכ´)

EverMan

New member
דווקא לא ...

זה לא "הם" , זה ארגוני הטרור , שהלגיטימיות שלהם כבר ממזמן לא קיימת... בערך מהזמן שהם קיימים. שהם מדברים על שטחים כבושים משנת 48 - כן הם מדברים גם על אום רש רש ועל כרמיאל , אבל היום הם מדברים רק לרוב על 67 ...

La Gamba

New member
שמע אני מופץ בהסברה פרו ישראלית

ומן הסתם קצת אנטי פלשתינית, כך שקשה לי מה להגיד. ע"פ מה שאני שומע מאחותי (שעובדת כשליחה עם הסוכנות בחו"ל), הפלסטינים אומרים שטחים כבושים, מתכוונים לשטחי 48. האירופאים (והאמריקאים במקרה הזה) שומעים שטחים כבושים, ומיד בעד הפלסטינים.

תשמע המקום האחרון שאני יסע אליו...

זה פולין לראות איפה רצחו את היהודים. אתה יודע מה, עדיף כבר לנסוע לעשות לעשות סיורים מודרכים, מאשר לראות את מחנות ההשמדה. אבל אם אתה נהנת מהטיול, מי אני שיגיד אחרת. אוקצור ברוכה השבה לפורום הדי יבש הייתי אומר, כי מנהלי הפורום לא נותנים לנהל פה דיונים סוערים. אבל אני לא מתלונן
.

N a V e

New member
הייייי...

תגדיר לי בבקשה "סוער"... כל עוד לא מקללים,ולא עוברים על החוקים המוסכמים,אין שום בעייה.בכל מקרה,צריך פה קצת אקשן.
...

N A V E , כמה שאלות לי אליך...

1. אתה רוצה לדעת מה זה דיון סוער?!? דיון סוער זה שאפשר להתווכח, וגם לקלל. אני רואה פה אותך ואת הוק, ממש מיבשים את הפורום. בכל הפורומים יש וויכוחים + קללות, וזה עושה את זה יותר מעניין. הרי לא באמת מתכוונים לקלל, זה סתם להראות עד כמה אנחנו נכנסים לתוך הוויכוח. זה רק לעצם הוויכוח הקללות. תנו להתבטא איך שאנחנו רוצים, ולא שאתם תעצרו אותנו. מצדי שתעשו את זה לסקר השבועי. איך כותבי הפורום מעדיפים, כמו שהיום או כמו שאני הצעתי. זה יהיה יותר מעניין להכנס לפורום, ככה אני נכנס כמעט נרדם פה. אז תנו יותר חופש ביטוי, ולא כל קללה שאתם רואים ישר אתם מוחקים את ההודעה. כי זה די מבאס ככה. 2. למה הוק מופיע בכחול ואתה לא?! הרי גם אתה מנהל, אני רואה פה אפליה
. 3. אתה שמאלני או ימני?!? 4. יש לך סעיף רביעי בשבילי
.

totony

New member
קללות? כמו בפורום מולדת? מצחיק../images/Emo6.gif

לפי דעתי באמת הויכוחים הפסיקו להיות סוערים. אבל קללות?! לפי דעתי יש לנו מנהלים נפלאים. ויש מזל לפורום הזה שהמנהלים שלו הם לא כמו המנהלים של פורום מולדת. צהוב בנשמה1, אם אתה באמת רוצה ויכוח עם קללות, לך לפורום מולדת!

TOTONY...

שאני מתכוון קללות, לא הודעה כמו של משוגע. כל ההודעה קללות, פה ושם כמה קללות. זה מוסיף פלפל לתבלין
.

TOTONY לכלכלת בגדול

המנהלים של פורום מולדת הם האנשים הכי תרבותיים שאני מכיר נפגשתי עם אחד מהם, הם אחלה אנשים, מולדת זו אחלה תנועה, עם מצע דמוקרטי. (ענבר אני כבר יכול לראות אותך צוחק...) אבל באמת, הם אחלה אנשים! הלוואי שלפורום הזה יהיה מנהלים כאלה
בלי להעליב.

totony

New member
אז למה כל הפורום שלהם מלא קללות?

חוץ מזה, אני לא מבקר את מפלגת מולדת, אני מבקר את פורום מולדת.

La Gamba

New member
דמוקרטי כלפי מי? ../images/Emo13.gif

דמוקרטי כלפי הערבים שמעיפים אותם מפה בכוח? (אז מה אם הם ינחתו על מזרון מנוצות?)

M a D C o W

New member
מה זאת אומרת ב"רצון"?

הערבים יסכימו ללכת מכאן רק כדי שאנחנו נוכל להתיישב שם במקומם? הערבים יסכימו לעזוב את הבתים שלהם, את המקום בו הם גדלו? טרנספר מרצון? שטויות.

.המוסד

New member
ברצון של הערבים

מי שירצה יילך, עד היום עזבו את יהודה ושומרון 200 אלף ערבים, וזאת על פי העיתון הימני הקיצוני, המוכר בשמו "הארץ"

למעלה